- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Rica ederim ama dedigim gibi cok olumlu oluyor. Sonucta yeni evlu oluyorsun fazladan odaya ihtiyacimiz yok;-) orasi bizim kurtarici bolgemiz. Daginiklik orda cekiyorsun kapiyi hopppp ev cillop gibi:-D hele bnm gibi cok camasir yikayan utuleyen biri olcaksan:-D ütü masam hazır orda camasirlik bo kenarda birde puf attık giyinip soyunurken karar verirken falan iyi oluyor. Hatta ic camasirlarimiz yatak odasinda sifonyerde onlari bile oraya tasiyacam yakin zamanda tamamen giyinme isleri orda olsun die.:-DGercektenmi ya ayyyy cok sevindim bnmle aynı kaderi paylasan bi arkadas valla iyiki yazmısım cok rahatladım bnde oyle kullanıcam mecbur tesekkur ederim cevabın icin canım: )))))
Bak ben 2aylik evliyim sor düğünüm daha dündü sanki. Hem bende nisanda acmistim bi konu bu evlilik ne zormus die:-D:-D oluyor yani o ic daralmalari kolay degil elbette yeni hayat yeni düzen ama korkma cabuk alisiliyor:-D sevdiğin adamin koynunda uyumak bi başka:-D gerci kocan yanında uyurken sen çaktırmadan buraya gelirsin belki benim gibi ihiii:-D yinede kokusu yetior:-D