• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU DA DERT Mİ?

patron neden işe çağırmıyor sizi

Gerek yok cunku. Hersey evden halloluyor.

Derdi işe gitmek veya gitmemek değil sıkılmış ve değişik bir şeyler yapmak istiyor. Günlük rutininden sıkılmış.

Tesekkur ederim :KK19:

Wolfrog, nasıl olsa bu işi yapmaya devam edeceksin, taksitle bile olsa bir laptop daha edinip arabanda tutabilirsin-kendi özel işlerin için de rahatlıkla kullanırsın. Artık yeni modeller daha hafif ve portatif. Araca uyumlu adaptörler de var, arabanı alır wifinin çekim alanı her yere rahatlıkla gider kurulursun. Anneni de alırsın, oğlanı da, 3 gün evdeysen 2 gün dışarıda yaparsın işini, havalar da müsaitleşti artık.

Ben mac ortaminda calisiyorum. Bu yuzden windows yuklu bilgisayarla calisamiyorum. Benim programlarimi kaldirabilecek laptop en az 5000 tl civari. Bu yuzden olmuyor maalesef.

Birilerine sıkıcı gelen birilerinin hayali olabiliyor hayat cok garip ben sana bir günumü anlatsam haline şükür etme ihtimalin yüksek :KK66:

Bende asosyal biriyim hemde üç cocukla önceleri şen şakrak biriyken yıllar önce bir dost kazığı beni suratsız biri yaptı bunada şükür

Nadiren kuzenlere giderim oda oflaya puflaya bana gelen insanda nadirdir komşum yok gidip geldigim ablam en yakın dostum ve komşum

Ben böyleyken yavrularım insan sever sevgi pıtırcıklari pozitif biseyler yani :)

Sana verebilecegim bir tavsiyem yok senin yerinde olsam araba atlar uzun yolculuklar yapardim şöyle iki tarafı ağaclik olan yollardan gecerdim sevgiler ....
O dediğin artık sadece filmlerde oluyor :) istanbulda iki tarafı ağaçlık olan yollarda bile korna sesinden huzur yok .öndeki gitmez ,arkadaki beklemez ..ağaca bakmazsın bile ..

Ise donmeye de cok merakli degilim acikcasi. Benim sorunum disari cikmak icin kendime firsat olusturamamak. Dusunsene o kadar bunalmisim ki evden calismak varken ise baslamak bile heyecanli geliyor. O kadar dusmusum yani.
.

onu yaşamayan bilemez

kendi işim var

oğlum küçükken de böyleydi şimdi de böyle

oğlan sabah okula gidiyor ben ofisteyim mesela şimdi ofiste de kimse yok öğlen yemeğe lokantaya gidersem orada insan varsa onu görüyorum uzaktan

evde de aynı

ama ben evde çalışamıyorum

zira o zaman rehavet çöküyor

amannnn modu başlayıp gün boyu konuşmamış garip bir yaratık olunuyor

kalabalık iş ortamına alışkın biri için ev zor hatta benim gibi kalabalık alışkın için az kişilik iş yeri bile sıkıntı

işimin dışarıda olan bölümü kalabalık ortamda da o da her gün değil işte

onu yaşamayan bilemez

kendi işim var

oğlum küçükken de böyleydi şimdi de böyle

oğlan sabah okula gidiyor ben ofisteyim mesela şimdi ofiste de kimse yok öğlen yemeğe lokantaya gidersem orada insan varsa onu görüyorum uzaktan

evde de aynı

ama ben evde çalışamıyorum

zira o zaman rehavet çöküyor

amannnn modu başlayıp gün boyu konuşmamış garip bir yaratık olunuyor

kalabalık iş ortamına alışkın biri için ev zor hatta benim gibi kalabalık alışkın için az kişilik iş yeri bile sıkıntı

işimin dışarıda olan bölümü kalabalık ortamda da o da her gün değil işte

Aynen yasamayan bilemiyor. Surekli evde olmanin nesi iyi ayrica. Eskiden 1 tane fazla kasim ciksa hemen yolardim. Az once aynaya bi baktim soke oldum. Kas biyik almis basini gidiyor. Aynaya bile bakmamisim cunku gerek yok. Kendime kiyafet aliyorum nasil olsa giymeden modasi gececek diye bi koseye atiyorum. Mesela markete gitmem lazim disari cikmaya cikmaya urkmusum resmen zor gittim. Gidisatim iyi degil yani.

Aynen yasamayan bilemiyor. Surekli evde olmanin nesi iyi ayrica. Eskiden 1 tane fazla kasim ciksa hemen yolardim. Az once aynaya bi baktim soke oldum. Kas biyik almis basini gidiyor. Aynaya bile bakmamisim cunku gerek yok. Kendime kiyafet aliyorum nasil olsa giymeden modasi gececek diye bi koseye atiyorum. Mesela markete gitmem lazim disari cikmaya cikmaya urkmusum resmen zor gittim. Gidisatim iyi degil yani.
Ama bu durum biraz fazla değil mi ? Sanki azıcık terapi görsen toparlanacaksin gibi ..

çözüm tek işe dön

dönebilecek bir işin varken dön

orada anneanne maaşı vs var mı SGK ya sor

üç beş oradan gelsin bir tane ev kadını bulun annen ile birlikte hem yoldaş olup hem baksınlar çocuğa

hatta böyle gençten de olur bakıcı zaten annen var başında

Ama bu durum biraz fazla değil mi ? Sanki azıcık terapi görsen toparlanacaksin gibi ..

terapi iyi gelebilir de

insan evde ve çocukla sürekli olunca böyle oluyor

bir çok giysin oluyor mesela

sen bir kot bir tişört belirleyip yıkayıp yıkayıp onu giyiyorsun ay markete giderken de süslenilmez ki diyorsun

takıların dolap bekliyor vs vs

sonra alışıp öyle bir tarz ediniyorsun

ben de 47 kilo 26 yaşında sana çok yakında oturan bir kadınım :KK53:
ortak noktalardaki avmlerde buluşup gıybetin dibine vurabiliriz :deli:
aaaa ben size yakın olsaydım kilo bile aldırırım;)
Şaka bir yana ben kk dan çok arkadaş edindim
hepside çok iyi insanlar çok kafa insanlar

terapi iyi gelebilir de

sen bir kot bir tişört belirleyip yıkayıp yıkayıp onu giyiyorsun ay markete giderken de süslenilmez ki diyorsun

Çok haklısın ..aynı süreçten ben ve birçoğumuz da geçti ..hasarsız atlatabilmek önemli .mesela bebeğim küçükse ve gideceğim yerler sinirliysa dolabımı da kafamı da onagöre ayarlardım . Düğüne gider gibi bakkala gitmek değil kastım :) yine de kendine özen göstermek ,her vakit değerli hissetmek ..bir saldı mi salıyor insan, zor toparlaniyor sonra .ben okula başladığımda bebeğim birkaç aylıktı ..aynadaki görüntümü hiç sevmediğim 3 ay ..uykusuz gecelerin ardından günün yoğun temposu. ..dedim sen napiyosun daughter. .bi küçük de olay yaşadım :D sonrası toparlanma süreci :) şimdi iki elim kanda olsa bakimimi ihmal etmiyorum .bebeğim ağlıyor ilgi istiyor ,oturuyorum onunla oynarken rimelimi sürüyorum ,bir yandan da puzzle yapıyorum yada evcilik, güreş :) kıyafetlerimi akşam çocuklarım uyurken hazırlıyorum .gün içindeki işleri de koştur koştur hallediyorum .akşam eve geliyoruz ,bebişler babaya ,ben dışarıya yada bazen dışarı bana geliyo ..çocuklarımızı babaannesine bırakıp onu engellemek de istemiyorum o yüzden sadece bazı akşamlar bırakıyoruz. Onun dışında ya birlikte yada ayrı ayrı kendimize zaman ayırıyoruz .çok saç baş yoldum yeni dogum yaptığım vakitler ..ama plan program yapınca azıcık da kendini simartinca (bakim ,alışveriş, gezme) hepsi ortadan kalkıyor .bu yaptıklarım hep iki arada bir derede oluyor .küçük çocuğum olduğu için hiçbir zaman sınırsız vaktim olmuyor .mesela sinemada filmin ortasında bir telefon ,hooooppp daughter evde ..ışık hızıyla hem de ..ama ben o evden burnumu çıkardım mi çıkardım ..yarım da olsa o filmi izledim mi izledim ..detaya girmeden resmin bütününü görmeye çalışıyorum .yoksa şuan size timarhaneden yazıyor olurdum çünkü çok zor bir hayatım var .

Ben de diyorum ki terapiste gidip mevcut sorunu cozmeyip sadece uzerini kapatmak icin para odeyecegime sorunu cozup uzerine o parayla arkadaslarima sahilde bi cay ismarlasam daha iyi olmaz mi :)

çözüm tek işe dön

dönebilecek bir işin varken dön

orada anneanne maaşı vs var mı SGK ya sor

üç beş oradan gelsin bir tane ev kadını bulun annen ile birlikte hem yoldaş olup hem baksınlar çocuğa

hatta böyle gençten de olur bakıcı zaten annen var başında

Bi kac kisi baktim 1300 civari istiyorlar. Zaten maasimin cogusu gitmis oluyor. Guvenilir kimse de yok. Herkes bi tuhaf. Anneanne maasi da bizi kapsamiyor maalesef. Kazancimizdan dolayi.

terapi iyi gelebilir de

Gittikce pacoz bisey oldum. Dogru diyorsun.

WOLFROGSosyal ÜşengeçPro Üye
Yeni

Ben de diyorum ki terapiste gidip mevcut sorunu cozmeyip sadece uzerini kapatmak icin para odeyecegime sorunu cozup uzerine o parayla arkadaslarima sahilde bi cay ismarlasam daha iyi olmaz mi :)

Oluuuurrr neden olmasın :KK50:
Ama sen tedaviyi ihmal etme .o sahilde cay ismarlayacagin arkadaşın ismarlasin bu defa :KK53:

WOLFROGSosyal ÜşengeçPro Üye
Yeni

Oluuuurrr neden olmasın :KK50:
Ama sen tedaviyi ihmal etme .o sahilde cay ismarlayacagin arkadaşın ismarlasin bu defa :KK53:

Guzel fikir ;)

Al oğlunu beraber gez.. sahile git, avm ye git. Gel burda muhabbet edelim sonra. . Geyik grupları var..

Ben de gel beraber takılalım dicektim , ben sürekli boşum :işsiz: ama uzakmışsın o_O
Akşamları spora gitsen eşin işten gelince ?
Bilmiyorum kitaplarla aran nasıldır, ben bazen kendimi eve kapatınca tek dermanım kitap olur.
Spor salonuna yazılamıyorsan her akşam eşin gelince bir aktivite yapabilirsin eğer yakında park varsa. Yürüyüş, hareketler için..
Şimdilik bunlar geldi aklıma :kahve:

Demeyin arkadaşlar, böyle giderse sinirsel ilaçlar kullanmaya başlayacağım. Yılanın başını küçükken ezeceksin demişler...:sopa: Zaten zamanında kullandım yani yatkınlığım çok. Hatta şuan doktora gitsem kesin yazar bişeyler :kahve:

1 sene kadar önce doğum yaptım. Doğumdan 1 ay öncesinde işyerindeki bilgisayarımı eve getirdim evden devam ettim. Doğum oldu, evden yardımcı olmaya devam ettim. Doğum izni bitince patron çağırır dedim ama hala çağırmadı. Oğlun askere gidince gel diyor :KK71:

Buraya kadar her şey güzel değil mi. Ama ben evde çok daraldım. Gün içerisinde iş gelecek diye dışarı çıkamıyorum. Hafta sonları ya alışveriş oluyor ya doktor oluyor ya misafir oluyor ya temizlik oluyor. Fırsat bulup çıktığımız zamanlar da fazla uzağa gidemiyoruz oğlumdan ötürü. Arada arkadaşlarımla da çıkamıyorum çünkü çoğusu evlenip uzak bir noktaya taşındı, burada kalanlar da ya sınava çalışıyor ya yoğun çalışıyor. Yeni arkadaş bulma gibi bir lüksüm de yok ÇÜNKÜ DIŞARI ÇIKAMIYORUM... Belki çok pis küfür edeceksiniz ama altımda araba da var ama tek başıma ne yapıyım arabayı? Komşular var ama olmuyor arkadaşlar. Sündüzgilin eltisinin görümcesinin dayısının yengesinin kardeşinin düğününde ne giydiği, Şerifenin oğlunun eve attığı ama ciddi düşünmediği "pekte çirkin" kız (sonra istemeye gittiler), Fethiyenin bir sürü para verdiği ama zevksiz koltuk takımı BENİ ZERRE KADAR İLGİLENDİRMİYOR ÇÜNKÜ... Entelektüel seviyede olmasa da şöyle aklı başında iki kelam edeceğim kimse yok arkadaşlar.

İşe geri dön diyebilirsiniz. Oğluma elimde iş olduğu sürece annem bakıyor (bilgisayarı anneme getirdim işe gider gibi anneme geliyorum her sabah). Ama annem oğluma bakamıyor. Çünkü kendine bakmıyor. Bir sürü hastalığı var ve tamamı sadece kilo verse düzelecek... Ama yok o zaten bir şey yemiyormuş ki :işsiz: Anca yoğun iş gelince oyalama işini yapıyor yoksa Wolfrooog bez getir, Wolfrooog mama hazırla, Wolfrooog çocuğu mama sandalyesine oturt şeklindeyiz. Bakıcıya para verecek kadar da kazanmıyorum yani o iş imkansız.

Bari dedim kurs bulayım gideyim. Akşamları şöyle iki saat falan dışarıda olurum. İki insan yüzü görürüm. Belediye olsun Halk eğitim olsun yazın kurs açmıyorlarmış. HALBUKİ İNSANLARIN ASIL YAZIN KURSA İHTİYACI VAR :110: Ücretli kurslar da yakınlarımdakiler anca ingilizce kursu falan. Es kaza buralara yolu düşmüş turiste "its no siti sentır, for tren steyşın buradan go go törn rayt ok? yuar velkim bay..........................ooo yanlış yere döndü" diyecek kadar ingilizce var ama genel olarak ingilizce bir işime yaramıyor (gezdiğin ülkenin dili az öğren değil mi :KK12: bu ecnebiler de bi garip). Evde hobi demeyin ben evden sıkıldım. Artık iş yapasım yok, kendimle ilgilenesim yok, bu da eşime çocuğuma yansıyor hiç yoktan. Gittikçe içime kapanıyorum, kapandıkça sinirli, tahammülsüz biri oldum çıktım. Evden çıkmaya da üşenmeye başladım falan gittikçe sosyal fobiye doğru yol alıyorum (kendisiyle geçmişim var maalesef). Bu duruma çözüm bulamazsam çıldıracağımı hissetmeye başladım.

Siz söyleyin ben ne yapayım?
ayy ne kadarda beni anlatmışsınız tanışalım mı :))) Ne kadar oldu doğum yapalı. 6. ay bitti bizim sporla kendime geldim erken kalkıyoruz spor yapıyoruz evde oğlumla sonra atıyorum kanguruya dışarda yürüyoruz sonra bi kahve içip geliyoruz. Kitap okuyorum bol bol. Ev temizliyorum :)) Amigurumi diye bişey var öğrenmeye çalışıyorum. Ek gıdaya geçişte hazırlık yapıyorum değişik tarifler deniyorum. Falan filan ama işimi özledim :) Bu şekilde yaşadığınız durumu atlattım.

11 aylık oğlum var, hem çocuklar arkadaş olur hem biz. Tam olmasa da yaklaşık aynı durumdayım. Parkta oğluma arkadaş arıyorum bu aralar durum o derece vahim :) neyse ki haftaya aileme gidip 2 ay kalacağım

Bence sen herşeyden önce bir d vitaminine baktırt. D vitamini eksikliği depresyona sebep oluyor. Sonra kendine gunde 1 saat ayır babası baksın çocuğa sende kitap mi okursun banyo mu yaparsı oyun mu oynarsın biraz rahatla

Back
X