• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU DA DERT Mİ?

5 gun bakicoya verme cocugunu ofise 2 gun git mesela.. degisiklik olur hemde ogluna gene bu sekilde bakmis olursun. Aksamlarin enerjin oluyorsa cik yarim saatlik yuruyus yap muzikle beraber.. arada bir disarda yemek yeyin.. ya da bi hafta sonu kacamagi otel filan.. artik 1 yasindaki cocuk ek gidada aliodur mene cocugu gibi degildir en azinda

Arabana at bebisini. Sabah kahvaltıyı dışarda yap. Zaten çocuklar dışarı çıkınca çok güzel uyuyor.
Tak kulakliğin tekini aç müziğini. Yada kitap oku yada hicbişey yapma dinlendir kendini.
Çocuk içinde güzel olur hem dışarda hem evde uzun uyur küçükse.
Akşamları da spora git . Yada aksam seansı oluyo genelde yüzmeye gidebilirsin.
Azıcık zorla kendini bütün kapılarını kapatma yahu:kahve:

Hayatımın liseden sonrasını hep çalıştım
Evlendim gene devam ettim ama oğlum doğunca kendim bakmak istediğim için çıktım işten
Oğlum 2 yaşına gelince artık kreşe gönderip işe geri dönecektimki sürpriz ikizlerime hamile kamışım:)
Şimdi ikizlerde 7 aylık oldular
İşe geri dönmem imkansız
Ama evde durmak zaten tamda bu anlattığınız gibi ve ben artık evde olmaktan çok sıkıldım
E işe de giremiyorum çocuklara bakacak kimsem yok
Ama 3ünüde alıp çıkıyoruz gezmeye falan
Hiç gidemezsek markete parka
Yoksa evde durmak bence akıl işi değil
Ama güvenilir bı bakıcı bulup işe geri dönseniz
??
Hani sizin tek çocuk daha kolay olur bana göre
Evde durmaya devam ettikçe zaten insan köreliyor
anca dedikodu o bu başka bişey yapılmıyor ki

arabayla biraz tur at her gün gerçekten rahatlarsın. eşinle çocuğunla çık. çocuğunuzu gezmek için engel olarak görme alışır elbette.. anlıyorum seni sevdiğin, gerçekten muhabbet beslediğin insanlarla konuşmak konuşmak istiyorsun. doktor çözüm değil.

İşe geri dönün veya patrona söyleyin belli saatlerde iş göndersinler.Mesela 09.00-17.00 arasında.

Olmadi soyle bir arkadasim
Nerde bi alaturka tip varsa etrafimda,vallaben de cildiracam evde cocukla

Back
X