görüştüğüm fazla arkadaşım yok benim bir iki tane dostum dediğim kişiler vardı daha önceden onlara ne kadar sitem etsem de arayıp sormuyorlar diye yine de bir şekilde yumuşuyordum işleri vardır belki arayıp soramıyorlardır diye hep ben hal hatır sordum çok değer verdim arkadaşım dediğim insanlara. neyse ben bir haftadır facebook adresimi dondurdum. gerçi dondurmadan öncede mesaj attıkları yoktu ama neyseeee...
ve şuan da öyle insan bir merak etmez mi ya bir arayıp sormaz mı??
neden bir ortama girince başka insanları tanıyınca eski dostlarını unuturlar bu insanlar???? anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. çok kırıldım çokkk
şimdi biz bu konuda ne yapabilirz diyeceksinizdir belki ama ben kimseyle dertleşemediğim için buraya yazmak istedim(((((
farketmemişlerdir belki....
lisedeyken o kadar cok arkadaşım vardı ki...şu an yalnızca 1 yıldır mezunum ve liseden görüştüğüm yalnızca bi arkadaş var.o da ben hattımı falan değiştirdim kendisi aradı buldu beni yine..anladım ki diğerleri boşmuş beş kuruş etmezmiş..az olsun öz olsun sıkma canını..sende yeni ortama gir yeni arkadaşlar edin unut gitsin onları..
benimde öyleydi canım güzel bir ortamım vardı dostum dediğim bir sürü arkdaşım vardı ama bir süre sonra hepsi yok oldu..
allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın bizi..
amiiinn tatlıım amiiin inşallah..işte demek okul bitince tüm dostluklar da bitiyormuş..senin yanında olan seni arayıp soran gerçek dostundur..bak kendin de diosun cok dostum vardı hepsi yok oldu...demek gerçekten dost deillermiş...
evet ben öyle sanmışım.
herkesi kendim gibi sanıyorum hep bundan kaybediyorum.. bundan sonra kimseye güvenmem
Facebook da aktif miydin?
Ben benzerini yaşattım mesela. Geçen sene her zaman görüşemediğim arkadaşımı birkaç gün facede paylaşım yapmadığını farkettim zaman, aramamla tatilde olduğunu öğrendim. Farketmem 5 6 günü buldu. İnsan gün içinde başka şeylerle ilgilenirken gözden kaçırıyor.
Bu konuda facebook u kriter gibi göstermem çok tuhaf kabul ediyorum ama malesef artık telefonla hal hatır sormalarımız da azaldı artık.
Ararlar mutlaka bu kadar kafana takma.
görüştüğüm fazla arkadaşım yok benim bir iki tane dostum dediğim kişiler vardı daha önceden onlara ne kadar sitem etsem de arayıp sormuyorlar diye yine de bir şekilde yumuşuyordum işleri vardır belki arayıp soramıyorlardır diye hep ben hal hatır sordum çok değer verdim arkadaşım dediğim insanlara. neyse ben bir haftadır facebook adresimi dondurdum. gerçi dondurmadan öncede mesaj attıkları yoktu ama neyseeee...
neden bir ortama girince başka insanları tanıyınca eski dostlarını unuturlar bu insanlar???? anlamıyorum gerçekten anlamıyorum. çok kırıldım çokkk
şimdi biz bu konuda ne yapabilirz diyeceksinizdir belki ama ben kimseyle dertleşemediğim için buraya yazmak istedim(((((
vefa
günümüzde
istanbul da bir semt adı olarak kaldıda ondan
kim kime yakın kiminle çıkar alışverişi içinde ise onu arıyor
evet üzülcek ve yadırgancak bir durum
ama hangimiz bunu yapmıyor ki
önce en yakındakilerimizi arıyıp soruyoruz
benim de böyle çok arkadaşım oldu baktım hep arayan soran benim
sonra dedim ne yaparlarsa yapsınlar ben kendime yeterim aramam sormam artık
gerçek dostu bulmak zorr
bundan sonra bende öyle yapmayı düşünüyorum ama son bir kez bir mesaj atsam mı diye de düşünüyorum anlasınlar :26::26:
hiç gerek yok mesaj atmaya canım mesaj atıpta moralini bozma derim
anlayan anlar zaten senin davranışından.
hiç konuşmamak en iyisi galiba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?