Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koca kisisinin önünde egiliyorsun, kalcani ona döndürüyorsun. Gırgır yaparken iyice egilip bir yandan da kalca sallaniliyor.
Buna da cilve diyor bazı muhtesem kadınlar
Koca kisisinin önünde egiliyorsun, kalcani ona döndürüyorsun. Gırgır yaparken iyice egilip bir yandan da kalca sallaniliyor.
Halı gırgırlama deyince gözümün önünde direkt Cennet Mahallesi canlanıyor.![]()
Eh bekliyoruz napacagiz?
Yerimize dublor kullanamayacagimiza gore
Iliski boyutu sart mi? Birbirinizi sevin,sarilip uyuyun.
Bdv de gene konuyu espiriye bağlanmış
Hayırlı olsun:)
Masturbasyona izin vermeyen sisme kadini gorunce napar cok merak ettim bir anDublor dedin de sisme kadin olabilir bak.
Ee o zaman niye konu açtın şimdi?
Kocam çok istekli yaaaa adet günlerimde bile rahat durmuyor diyerek kocanın çok istekli olduğunu mu düşündürtmek istiyorsun yani nedir?
Sana başka nasıl yardımcı olucaz elle yardım et olmaz da ayak anal filan seç beğen al...
Öyle deme bu yorum efsane bir yorumdur (gırgır yorumudur bu)Offf bu gözler bunu da okudu ya.... ne tuhaf fantazileri olan bir milletiz ya.
Masturbasyona izin vermeyen sisme kadini gorunce napar cok merak ettim bir an
Öyle deme bu yorum efsane bir yorumdur (gırgır yorumudur bu)
Bdv top listesi düzenlese ilk üçe girer:)
Çözümlerimizi pek beğenmedi yani hepsine kulp buldu. Eniştenin beline kuvvet diyelim ne diyelim şimdi?Ben de son yorumlardan sonra boyle dusunuyorum
Maksat cozum aramak degilmis
Fantazi dalında değilde komedi dalında uygulanabilirUmarim bunu ciddiye alip uygulayan olmaz![]()
Konu sahibine "threesome deneyin" deyip kalp krizi geçirteyim mi zaaaa xd Off neyse banlanmak istemiyorum :/
Fantazi dalında değilde komedi dalında uygulanabilir![]()
Canım onu da beğenmedi. 80lik dedelerine bile işe yaramamış şap. Enişte dedeye çektiyse konu sahibesi yandıŞap denmiş miydi? Yemeğine şap atın, ya da şapina yemek atın filan her neyse.