- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
Şap denmiş miydi? Yemeğine şap atın, ya da şapina yemek atın filan her neyse.
Dendi, maalesef geç kaldın. :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şap denmiş miydi? Yemeğine şap atın, ya da şapina yemek atın filan her neyse.
Aklima neler geliyor catlicam![]()
![]()
Pazen etek altina pacali donla tam konsept olur.
Canımcım, yeni diye utanıyosun da, konuyu açarken utanmiyorsun. Bu konuda 3 seçeneğin var. İnsanlar daha ne kadar açık olabilir? Ne denebilir ki daha fazla? Yani konunun başlangıcından nereye geleceği belli.Ilk tahmin doğru ama ikinci den başka bişey olamaz mi cekiniyorum.
Yeni olduğu için normal değil mi ?
Canım onu da beğenmedi. 80lik dedelerine bile işe yaramamış şap. Enişte dedeye çektiyse konu sahibesi yandı![]()
Canım onu da beğenmedi. 80lik dedelerine bile işe yaramamış şap. Enişte dedeye çektiyse konu sahibesi yandı![]()
yani şimdi demeyeyim diyorum ama, klasik bir seks zaten burdaki üç maddeden de içermez miBunların ikili kombinasyonları da oluyor mesela. Konu sahibi şimdi hepimizi sapık ilan edecek ehehe. Şaka bir yana konu sahibi, tek tip ilişki, tek pozisyonla adam senden çabuk sıkılır. Biraz ilişkinize renk gelsin bence. El gırgırı falan düşünüyorsun yani, bu daha berbat.
Böyle bir konu açıp ' çok açık konuşmayak ' demenin manasını anlamadım :)Kizlar çok açık konuşmayak ya şimdi muniş gelecek![]()
Arkadaşlar evlendim malum.
Ama bi sıkıntı var ya.
Ben 21 günde 7 gün adet görüyorum.
1 haftada uzun geliyor evlilik hayati için
( anladınız siz)
Benlik sıkıntı yok da eşim açısından sıkıntı oluyor.
Ben gibi uzun süre adet görenler o zamanları nasıl atlatıyor?
Yazar diyor ki konuyu cinselliğe taşıtmayın yazamam sonraaa :)Böyle bir konu açıp ' çok açık konuşmayak ' demenin manasını anlamadım :)
Yazar diyor ki konuyu cinselliğe taşıtmayın yazamam sonraaa :)
Ben de ne safim ya. Girgir deyince girgirla adama bisey yapiliyo zannettim. Acaba fircasiyla mi yapiliyor yoksa oyle oldugu gibi diye dusundum. Aranizda benim gibi saflar olabilir yapmayin arkadaslar![]()
Alıcısı olur belkide bilinmezPazen etek altina pacali donla tam konsept olur.
Ben de ne safim ya. Girgir deyince girgirla adama bisey yapiliyo zannettim. Acaba fircasiyla mi yapiliyor yoksa oyle oldugu gibi diye dusundum. Aranizda benim gibi saflar olabilir yapmayin arkadaslar![]()