Bu da garip bir dert

Ilk tahmin doğru ama ikinci den başka bişey olamaz mi cekiniyorum.
Yeni olduğu için normal değil mi ?
Canımcım, yeni diye utanıyosun da, konuyu açarken utanmiyorsun. Bu konuda 3 seçeneğin var. İnsanlar daha ne kadar açık olabilir? Ne denebilir ki daha fazla? Yani konunun başlangıcından nereye geleceği belli.

Bunların ikili kombinasyonları da oluyor mesela. Konu sahibi şimdi hepimizi sapık ilan edecek ehehe. Şaka bir yana konu sahibi, tek tip ilişki, tek pozisyonla adam senden çabuk sıkılır. Biraz ilişkinize renk gelsin bence. El gırgırı falan düşünüyorsun yani, bu daha berbat.
yani şimdi demeyeyim diyorum ama, klasik bir seks zaten burdaki üç maddeden de içermez mi:KK53:

Beklesin ölmez ya.. Sanki bir tek o bekliyor 7 gün ilişki olmadan.. ne büyük acılar ne büyük acılar :KK62:

Arkadaşlar evlendim malum.

Ama bi sıkıntı var ya.
Ben 21 günde 7 gün adet görüyorum.

1 haftada uzun geliyor evlilik hayati için
( anladınız siz :oops:)

Benlik sıkıntı yok da eşim açısından sıkıntı oluyor.
Ben gibi uzun süre adet görenler o zamanları nasıl atlatıyor?

yalnız ben cidden merak ettim alıntılayıp sorayım da kaynamasın arada.
evlenmeden önce kocişin her gün seks mi yapıyordu?
7 günlük ara rutinini mi bozdu?

Ben de ne safim ya. Girgir deyince girgirla adama bisey yapiliyo zannettim. Acaba fircasiyla mi yapiliyor yoksa oyle oldugu gibi diye dusundum. Aranizda benim gibi saflar olabilir yapmayin arkadaslar :KK70:

Ben de nasıl yapıldığını baska bir fecaat konuda öğrenmistim. Gereksizce seks hayatlarının konusuldugu bir konuydu. Israrla takip ettim acaba isime yarar bisey çıkar mı diye ama... ı ıh. Bir tek bu gırgır metodu düştü payıma işte :KK53:

Belli bir yaşa gelen tüm yetişkinler biraz bir şey biliyordur bu konuda, evlenmiş birinin diğer yolları bilmiyor gibi konu açması...
Bilemiyorum Altan bilemiyorum.
Velhasıl sanırım cilve nasıl yapılır diye bir başlıkta geyik yapılmıştı, gırgır konusuyla. Sanırım boşluktan yine aynı geyiği yapmak istiyorsun. Yoksa koskocaman, evlenmiş bir bireyin bunları bilmiyor olması biraz fazla absürd. :işsiz:

Sevişin.bunun icin yeni evli olmak uzun sureli evli olmak yada 1 iliskinin olmasi degil kistas.
Regl döneminde kadininda istekleri artabilir erkek yakinlk isteyebilir normal.
Sevisirseniz hem sonrasi seksleriniz icinde ön sevisme nasil olur gibi 1 pratik yapmis olursunuz.
Oral seks yapabilirsin.

Back
X