Bu da garip bir dert

Hepsini okuyamadim mesajlarin da nedir girgir fantezisi anlamadim. Konu sahibi dolamis diline girgir girgir deyip duruyor.

Bende bilmiyorum bir arkadaş yazmış.
Arkanı dönüp, halıyı gırgırlayıp sallanma tekniğiymiş. Mini etek falan giymek lazımmış.

Keloğlan ile aykizin en büyük sorunu ay başı herhalde ama anacim sende az pratik yap düşün ,,şimdi burada açık açık soylenmezki yahu ama mantıklı dusun ,aykiz yoksa elin var ağzın var tövbe estağfurullahdegiisk heyecanlar kat doğaçlama takıl ,günaha girmeyin sakin

Nasil dayanıyorsunuz diyorsun bence eşin değil sen dayanamıyorsun ayrıca valla regl olmuşken ben kendimi bile çekemiyorum bide adamın libidosunu hiç cekemem

Öpün koklayin birbirinizi
Illaki birlikte mi olmak gerekiyor canım..
Evlilik bundan ibaret değil ki ..

Hahahahha ne saçma sapan şeyler... Hiç marjinal değil millet neler yapıyor siz gırgırda kalmışsınız. Buzlu badem?

Valla sayfa 10 a kadar okuduğumda azıcık sinirlenmistim de.
Sonra ne bileyim baya girgira ( şamataya) almışsınız bende hepsini okudum güldüm yani ne bileyim.
Sizi de guldurduysem ne mutlu diyeyim bari.

Valla o girgir konusunu burdan okumustum hatta bende salvar giyip yapacam falan demistim

Neyse geçin bakalim dalganizi.
Ben yatıyorum

Hahahahha ne saçma sapan şeyler... Hiç marjinal değil millet neler yapıyor siz gırgırda kalmışsınız. Buzlu badem?
Gırgır harbiden geyik.konusu olmuştu yaaa ne güldüydüm gırgırı bırak da bir abla vardı mutfak önlüğünü ciplakken üstüne geçirip kocasına cay kahve su götürüyordu öyle keşke duysa beni gelse vallahi yıkmıştı beni gülmekten

Böyle ateşli bir konuyu nasıl kaçırdım tüh

Benim adetim de 10 gün sürüyor demek ki evlensem adam 10 gün dayanamayıp boşanacak benden. Şaka bir yana bekarım ve şuan düşününce bile aklıma bir sürü yöntem geliyor çünkü 10 gün hakikaten uzun. Bunu ben düşünüyorsam bekar halimle evli biri ne yapabileceğini daha iyi bilir herhalde.

Memintolar boşuna yok ya da eller. Daha saymayayım şimdi

Konu sahibinin onlardan haberi yok.Siz gırgır diyin onun anladığı şey bu

5 7 gün çok normal ama 7 gün çok yogun mu geliyor.Mesela benim 5 gün geliyor ama 2 günü çok yogun sonraki günler çok az devam ediyorum ona rağmen ama birkaç damla o kadar.Hamilelikte sıkıntı olabiliyor tabiki o Zaman ne olacak.Ben de ne zorluk çektim eşim hayattan koptu önceki hamileliğim de şu an da hamileyim yine heyheyleri üstünde :) Alternatif bulun arkadaşların dediği gibi o günlerde tamamen uzak kalmayın.

Evli adama da ne yeter ya

Yani yazmiyim dedim de, 21 gun neyinize yetmiyor ya hu, illa sevismek mi lazim, sarilin opusun, koynuna yat, bunlar bile yeter, hem az ozlersiniz birbirinizi, 7 gun de duramayan adamdan korkarim yani ne o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…