Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsini okuyamadim mesajlarin da nedir girgir fantezisi anlamadim. Konu sahibi dolamis diline girgir girgir deyip duruyor.
Kadın doğuma git. Rica minnet hormonlu spiral taktır. Adet olmuyosun. Kesin çözüm.yapamam.
Fanteziye koşBende bilmiyorum bir arkadaş yazmış.
Arkanı dönüp, halıyı gırgırlayıp sallanma tekniğiymiş. Mini etek falan giymek lazımmış.
Gırgır harbiden geyik.konusu olmuştu yaaa ne güldüydüm gırgırı bırak da bir abla vardı mutfak önlüğünü ciplakken üstüne geçirip kocasına cay kahve su götürüyordu öyle keşke duysa beni gelse vallahi yıkmıştı beni gülmektenHahahahha ne saçma sapan şeyler... Hiç marjinal değil millet neler yapıyor siz gırgırda kalmışsınız. Buzlu badem?![]()
Konu sahibinin onlardan haberi yok.Siz gırgır diyin onun anladığı şey buBöyle ateşli bir konuyu nasıl kaçırdım tüh
Benim adetim de 10 gün sürüyor demek ki evlensem adam 10 gün dayanamayıp boşanacak benden. Şaka bir yana bekarım ve şuan düşününce bile aklıma bir sürü yöntem geliyor çünkü 10 gün hakikaten uzun. Bunu ben düşünüyorsam bekar halimle evli biri ne yapabileceğini daha iyi bilir herhalde.
Memintolar boşuna yok ya da eller. Daha saymayayım şimdi![]()
Evli adama da ne yeter yaBöyle ateşli bir konuyu nasıl kaçırdım tüh
Benim adetim de 10 gün sürüyor demek ki evlensem adam 10 gün dayanamayıp boşanacak benden. Şaka bir yana bekarım ve şuan düşününce bile aklıma bir sürü yöntem geliyor çünkü 10 gün hakikaten uzun. Bunu ben düşünüyorsam bekar halimle evli biri ne yapabileceğini daha iyi bilir herhalde.
Memintolar boşuna yok ya da eller. Daha saymayayım şimdi![]()
Seksi olayım derken tesisatçı olmasın daHahahaha çatalı da biraz açtın mı ouv çok sert.