Nereden başlasam tam olarak bilmiyorum ama kızlar.. En kısa şekilde anlatmaya çalışacağım.
Uzun zamandan beri devam eden bir ilişkim var.. Lisede başladık şuan üniversiteyim.
Farklı şehirlerdeydik yani birbirimizi sadece 2-3 ayda bir hatta bazen 4-5 ayda bir görebiliyoruz..
Onun işlerinin çok yoğunluğuna geliyor ya da benim vizeler finaller..
Aslında mesafeleri hiç bu kadar umursamadık, hep birbirimizin yanında gibiydik. Ama şu günler kafamı o kadar çok şey meşgul ediyor ki.
Yakında söz olacak,söz yaklaştıkça sanki ben uzaklaşıyorum gibi hissediyorum.
Ona çok güveniyorum,seviyorum da ama sanki bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum. Herşey çok monoton geliyor.
Kendimi çok değersizmişim gibi hissediyorum. Neredeyse koca 6 yıl bitecek laf söz ede ede tel bi gül aldırabildim. O mu çok odun yoksa ben mi hiçbir şeyi haketmiyorum bilmiyorum ki.
Özellikle evli bayanlara soruyorum birinin evleneceğiniz kişi olduğunu nasıl hissediyorsunuz ?
Benim kafam çok karışık
uzak kalınca öyle endişelern normal cnm..bir araya gelince unutrsun..her erkk gül alamz odun modun sorun deil senn kıymetini bilsn sevsn yeter..gül dalında sen benm yanımda ol yeetr. desede iyi yani..takılma bunlara çok düşünme..
nasil yani ? sana hic deyerli oldugunu hissettirmedi mi bugune kadar ?
Canım Allah yardımcın olsun hakkında da en hayırlısını nasip etsin ... Ben eşimle evlenmeden önce hissediyordum yani onu ilk gördüğüm gün hiç hoşlanmadığım halde ve dahası 4 ay falan peşimden koştu (tabiri caizse) ama yine de hissediyordum kısmetimin o olduğunu...Başka bir duygu hani derler dilin bağlanır öyle işte :)) sen kendi duygularından emin değilsin henüz onun için ertelemen en hayırlısı...
Çok teşekkür ediyorum iyi dualarınız için
Şahsen uzak kalıp biraz kendimi dinlemek istedim ona da izin vermedi seviyorsak birbirimizi neden ayrı kalalım diyor ama hiç bi şey yapmıyor..
Sanırım sadece 2 kere oldu :26:
Ben ona git bana pahalı pahalı şeyler al getir demiyorum ki beni düşünerek bi çöp adam çizse ona bile sevinirim.
Rica ederim canım :)
Bence de kendini dinle ve onu gerçekten sevdiğine inanıyorsan devam et yoksa boş yere nişan, söz olmuş olur...
Bazen sözler yetmiyor değil mi? İnsan birşeyler bekliyor ufaktan olsa...hani öyle büyük şeyler de değil...ama bazı erkekler maalesef bu tür konularda başarısız ve düşüncesiz...
Sen dediğim gibi iyi düşün...
Ailen biliyor mu?
Yaşlarınız kaç?
birinin evleneceğin adam olduğunu anlaman için sadece nasıl bi baba olabileceğinin hayalini kur yeterli olur bence çünkü sevdiğin erkekle yapabileceğin en güzel şey dünyaya bi bebek getirmek olacaktır eğer bunun hayalini kurabiliyorsan zaten kararın netleşecektir.. düşünki kucağında minicik bebeğiniz ve sevdiğiniz birbirlerine bakıyorlar zihninizde bu fotoğraf canlansın babasının onu sevmeleriyle attığı kahkahaları düşünün oyunlar oynadıklarını birbirleriyle boğuştuklarını ve muhteşem vakit geçirdiklerini.. hayali bile hoş değil mi? şuan iş ciddileşmeye başladığı için korku duyuyorsunuz merak etmeyin zamanla geçicek bu duygu sanırım hepimiz yaşamışızdır bunu düğün tarihim belli olmasına rağmen ben bile zaman zaman acaba diyorum sizin için çok daha zor bi durum tahmin edebiliyorum merak etmeyin herşey çok güzel olacak bu şekilde düşünün böyle olsun.. rabbim kararlarımızdan emin kıldırsın inşallah hepimizi.. :)
peki nasil o zaman bu kuskuyla kac yil islikiyi surdurdun ?
canım sana şöyle cevap vereyim. ben nişanlım doğuda uzman jandarma nişanlımla arkadaş vasıtasıyla tanıştık ve uzaktaydı biz internet üzerinden görüştük öyle kamerada falan ama birbirimizi her zaman tanıyor gibiydik gece gündüz sürekli telefonda internette görüşüyorduk ve bu durumda face şifrelerimizi verdik faceden bütün kızları sildi bende erkekleri.. kimseyle konusmak istemiyordum. 2 ay sonra yanıma geldi tabi bzi dahada bağlandık 3-4 gün kaldı ve geri gitti yaklaşık 6-7ay böyle devam ettik faceye koydugumuz resımleri akrabamız görmüş tabi aileye yayıldı bu ve nişanlım bir hafta içerisinde ailesinide alıp geldi kendi mardinde ailesi konyadaydı geldiler ve istediler bizim nişan oldu ertesi günü geri gittilernişanlanalı bir sene olacak hala uzakta... mesafeler aşka engel değildir .. olmasında..!
Kesinlikle şimdiye kadar hiç sorun olmadı mesafeler zaten..
Ama morali bozuk olunca insanın hele tek başınaysa yanında istiyor bazen işte
Sanırım arkadaşlardanda imrandim birazcık
birinin evleneceğin adam olduğunu anlaman için sadece nasıl bi baba olabileceğinin hayalini kur yeterli olur bence çünkü sevdiğin erkekle yapabileceğin en güzel şey dünyaya bi bebek getirmek olacaktır eğer bunun hayalini kurabiliyorsan zaten kararın netleşecektir.. düşünki kucağında minicik bebeğiniz ve sevdiğiniz birbirlerine bakıyorlar zihninizde bu fotoğraf canlansın babasının onu sevmeleriyle attığı kahkahaları düşünün oyunlar oynadıklarını birbirleriyle boğuştuklarını ve muhteşem vakit geçirdiklerini.. hayali bile hoş değil mi? şuan iş ciddileşmeye başladığı için korku duyuyorsunuz merak etmeyin zamanla geçicek bu duygu sanırım hepimiz yaşamışızdır bunu düğün tarihim belli olmasına rağmen ben bile zaman zaman acaba diyorum sizin için çok daha zor bi durum tahmin edebiliyorum merak etmeyin herşey çok güzel olacak bu şekilde düşünün böyle olsun.. rabbim kararlarımızdan emin kıldırsın inşallah hepimizi.. :)
Gerçektende hayali bile çok hoş
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum..
Dünyanın en güzel tavsiyelerinden. Tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu
rabbim başka şeylerle yaşartmasın gözlerimizi inşallah hatta daha güzel bi dua edeyim bi gün gözlerimizi dolduracak şey minicik bebişlerimizin ilk kalp atışlarının sesi olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?