bu da hmyrali'nin diyet günlüğü

hmyrali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
1.630
1
116
Kocaeli
58 KİLOYA KADAR DÜŞTÜM AMA DEVAMINI Bİ TÜRLÜ GETİREMİYORUM
5-6 KİLO DAHA VERMEK İSTİYORUM
BANA KATILACAK YOL ARKADAŞI OLACAK ARKADAŞLARA İHTİYACIM VAR
EŞLİK ETMEK İSTEYENLERİ BEKLİYORUM
18.09.2012 İTİBARİYLE KİLOM 58.3

bende fazla kilolarından mutsuz ve onları tez vakitte vermek isteyen vatandaşın biriyim:1:
1.67 boyunda ve 68 kiloyum :14: 55kilo olmak istiyorum fazlalıklar çok çok canımı sıkıyor. Aslında son zamana kadar bu halimden fazla şikayetçi değildim ama erkek arkadaşımın kat çıktın gibi göndermeleri teyzemin bu gidişle evlenirken 46 beden gelinlik giyeceksin gibi şakaları haddinden fazla moralimi bozdu. Bi süre kk nın diyet sayfalarını okudum kendim bi şeyler yapmaya çalıştım ama 1buçuk ayda 1kilo gibi komik bi rakam verebildim:14::14: en sonunda diyetisyene gitmeye karar verdim ve bugün gittim.
Birlikte güzel bi liste hazırladık inşallah yaza istediğim kiloya ineceğim. Doktor bu listeye uyarsan ayda 3-4 kilo verirsin dedi. Yaza inşallah inşallah tığ gibi bi gacı olacağım :66::66:

gardolabımdaki bi çok kıyafeti yenilemem gerekecek belki ama olsun buna değer:9::9: burda sizlerle neler yaptığımı ne kadar kilo verebildiğimi paylaşmak istiyorum sizden de etkili tüyolar bekliyorum:kkk::kkk:

Son düzenleme:
evettt 7:30 da sabah kahvaltımı yaptım:56::1:

1dilim kepek ekmeği
1kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
5tane zeytin
1tane domates
2bardakta şekersiz açık çay:7:

9:00-9:45 arası yürüyüş yaptım
saat 10:00da da bir tane portakal yedim
her şey güzel ama dahada güzel olacak :32::32:

12-12:30 arası öğle yemeğimdi :56:
öğle yemeğinde;
1tane yağsız kızarmış köfte
6yemek kaşığı ıspanak yemeği
yarım su bardağı yoğurt
2dilim kepek ekmeği
sınırsız yağsız salata yedim
karnım doydu yüzüm güldü ohh bee:1::1:

evettt sevgili günlüküm :1:
saat 15:00 da yarım paket form bisküvi yedim ve 2bardakta yeşil çay içtim
ohhh afiyet olsun bana:1::1:

sevgili günlükcüm bugün sabah yürüyüşe çıkamadım ama 20mekik 20 yan mekik çektim:46::46:
akşamüstü yürüyüşede çıkacağım inşallahh:1:

sevgili günlükcüm bugün sabah yürüyüşe çıkamadım ama 20mekik 20 yan mekik çektim:46::46:
akşamüstü yürüyüşede çıkacağım inşallahh:1:

öncelikle tebrik ederim sizi.. gayet kararlı gördüm... vücut orantımız ayını şekilde 1-2 rakam oynuyor bende 55 kg ya düşmek istiyorum. izin veririsen yarından itibaren bu rejimi bende uygulamak istiyorum. Yalnız diğer günler neler yiyorsun yada yiyeceksin belirtirsen sevinirim. kolay gelsin:nazar:

bi kaç gündür sana hiç uğrayamadım günlükçüm ama rejime tam gaz devam :1:

bugün sabah her zaman ki gibi kk kadar peynir 5 zeytin 1dilim kepek ekmeği ve 2bardak şekersiz çaydan ibaret:7:

öğlen 3kaşık mantar bir kepçe mercimek çorbası, yarım su bardağı yoğurt ve bol bol yağsız salata yedim

akşamda 1kepçe mercimek çorba, 2kaşık mantar, yarım su bardağı yoğurt, 2köfte büyüklüğünde tavuk, 1dilim k.ekmeği ve bol bol yağsız salata yedim

ohhh afiyet olsun bana:1::1:

aaa unuttum bak bugün yürüyüş yapamadım ama mekik çekmeyi bırakmadım:1: ohhh gitsin göbüşlerrr:1::1:

öncelikle tebrik ederim sizi.. gayet kararlı gördüm... vücut orantımız ayını şekilde 1-2 rakam oynuyor bende 55 kg ya düşmek istiyorum. izin veririsen yarından itibaren bu rejimi bende uygulamak istiyorum. Yalnız diğer günler neler yiyorsun yada yiyeceksin belirtirsen sevinirim. kolay gelsin:nazar:

teşekkür ederim kendime bi yol arkadaşı bulduğum için çok mutlu oldum:21::1:
sabahları sadece kk kadar peynir 5zeytin 2dilim k.ekmeği ve şekersiz çay (ben 1dilim yiyorum ama)
arada bi porsiyon meyve
öğlen 6kaşık sebze yemeği 1köfte büyüklüğünde et yarım su bardağım yoğurt sınırsız yağsız salata ve yine 2dilim ekmek
arada yine meyve yada 1paket form bisküvi
akşamda öğlenle aynı sadece 2köfte büyüklüğünde et olacak
haftalık 150dakika spor
ayrıca günde 2-3 fincan yeşil çay

bana çok bile geliyor bunlar ama canım :1:

teşekkür ederim kendime bi yol arkadaşı bulduğum için çok mutlu oldum:21::1:
sabahları sadece kk kadar peynir 5zeytin 2dilim k.ekmeği ve şekersiz çay (ben 1dilim yiyorum ama)
arada bi porsiyon meyve
öğlen 6kaşık sebze yemeği 1köfte büyüklüğünde et yarım su bardağım yoğurt sınırsız yağsız salata ve yine 2dilim ekmek
arada yine meyve yada 1paket form bisküvi
akşamda öğlenle aynı sadece 2köfte büyüklüğünde et olacak
haftalık 150dakika spor
ayrıca günde 2-3 fincan yeşil çay

bana çok bile geliyor bunlar ama canım :1:

listeni görünce baya şaşırdım. Gayet net ve özet bir liste olmuş. bu sabah bende aynı şekilde kahvaltı ettim fakat kepek ekmek arası olarak şekersiz çay ile..saat 7*30da
birazdan da ilk meyvamı yemeyi planlıyorum. Spor olarakda yarındanitibaren platese başlıyorum. Geçen sene aerobik yapmıştım 5 ay kadar ve gerçekten de diyetsiz sadece az ve sık yiyerek 7 kg verdim . platesi seçme sebebim evliyim ve bebek istiyorum.. Plates doğum da gerekli olan kasları geliştirmenide sağlıyormuş. Çok kalori yakan bir spor değil elbette ama yağları kasa çevirmede 1 numara.. Bakalım yarın spora gidince görücez... görüşürüz
:3:

sabah kahvaltımı aynı tarifin gibi yaptım. 2 dilim ekmek domates, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi, maydanoz ve çay.....

saat 11 şu an bir küçük muzumu yiyorum... bakalım devamını yazacağım.

yalnız bir sorun var ben sabahları 1 bardak kahve içmeden uyanamıyorum saat 9:30 gibi kahvemi içtim maalesef :(

spor olayınıda çözdüm cumadan itibaren platesteyim... bekleyin bikinilerim ben geliyorum... :8:

sabah kahvaltımı aynı tarifin gibi yaptım. 2 dilim ekmek domates, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi, maydanoz ve çay.....

saat 11 şu an bir küçük muzumu yiyorum... bakalım devamını yazacağım.

yalnız bir sorun var ben sabahları 1 bardak kahve içmeden uyanamıyorum saat 9:30 gibi kahvemi içtim maalesef :(

spor olayınıda çözdüm cumadan itibaren platesteyim... bekleyin bikinilerim ben geliyorum... :8:

canım çay yada kahve şekersiz olduktan sonra farketmiyor
bu akşam tartılacağım bakalım değişiklik var mı çok merak ediyorum :1::1:

bu arada platesi evde kendin mi yapıyorsun canım?

merhaba canım :8:

Benin senin günlüğün olduğunu hiç farketmemişim ya bakar kör dedikleri ben olsam gerek :1: :1:

Listeni çok iyi buldum kilolarımız hemen hemen aynı boyumuzda senin listelerinden çok yararlanıcam.Hep böyle kararlı ol 2 aya kada farkedilir şekilde zayıflıcazzzz :13:

estagfrllah canım :1:
inşallah birbirimizi gaza getirir bu fazlalıklardan kurtuluruz yaa:87::87::90:
benim bugün 7.günüm akşam bir haftada ne kadar fazlalığım gitmiş bakacağım inşallah hayal kırıklığına uğramam:106::106:

evet sevgili günlükçüm tam yedi günde verdiğim kilo 1.200gr :32::52::64::66:
böyle giderse ayda yaklaşık 5kilo vereceğim:118:

Back
X