bu da hmyrali'nin diyet günlüğü

inşallahh ya bu kiloları veremezsem kahrımdan hasta olacam yoksa:90::90:

Gittikçe asıl dahada sağlıklı olacağızz ALLAH'ın izniyle :)) Her geçen gün kendimi çok iyi hissediyorum. Eskiden eşim çok kızardı böyle diyet felan yapmama zorla yedirirdi şimdi mutluyum ya hiç sesini çıkarmıyo. hasta olmada diyo :))

ahhh güneşli ve güzel bir sabahta adım adım hedefe yürüyor olmak kadar keyifli ne olabilir ki:46::46:
şimdi spor zamanı :8:

ahhh sevgili günlükçüm çok dertliyim kendimi yemeğe vermemek için çok zor tutuyorum o yüzden bu buhranlı havanın tez zamanda dağılmasını istiyorum:85::85:

ahhh sevgili günlükçüm çok dertliyim kendimi yemeğe vermemek için çok zor tutuyorum o yüzden bu buhranlı havanın tez zamanda dağılmasını istiyorum:85::85:

Huuu nerdesin komşu kendini yemeğe vermedin demiii..... Sakıın haaa....

büyük bi kararlılıkla rejime devam ediyorum günlükçüm
hayatımdan tartıyıda çıkardım durmadan tartılıp moralimi bozuyordum
ama moralim hala bozuk kilo verdiğimi hissedemiyorum çünkü

Huuu nerdesin komşu kendini yemeğe vermedin demiii..... Sakıın haaa....

yok şekerim yok vermedim hala :20:
dün küçük parça fındıklı çikolata yedim sonra gerçekten vicdan azabı çektim ceza olarak akşam yemeği yemedim:14::14:
artık gitsin fazlalıklar sabredemiyorumm

diyeti bozmak yok çıtır olacağın zamanları hayal et hmyrali
canın tatlı falan istemiyorrr:36::36::36::36::36:

tontiş hmyrali nin kararlılığını hiç bir tatlı kıramaz:63::63: tığ gibi olacak yakında :12::12:

günlükçüm yeşil çayımı içtim birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim akşamüstüde yürüyüşümü yaparım bi güzel ohhh:1::1:

evet günlükçüm seni ihmal ediyorum ama geçerli sebeplerim var:26::26:
bugün küçük kaçamaklarım oldu birazcık çiğ köfte azıcıkta tantuni yedim yapmasam iyiydi ama :26::26:
bugün çok yorgunum o yüzden yürüyüşe çıkamayacağım ama telafi edeceğim muhakkak bunlar dışında da problem yok şükür :34:

evet sevgili günlükçüm 9-31 mart arasında tam olarak 3kilo verdim :46::46::46:
böyle giderse gerçekten yaza incecik gireceğim :8::62::62::62:

Tebrik ederim canım bende 1 ayda toplam 4 kilo verdim. şimdi haftada 1 kilo vererek devam ediyorum yaza incecik gireceğz inşallah tabi :))

günlükçüm merhaba:16::16:

bu sabah yürüyüşe çıktım 50dakika

kahvaltı da domates ve salatalık, 1kk peynir, 1tane y.zeytin, 1dlm kepek ekmek ve 1 tane de galeta yedim, 2 bardakta şekersiz çay içtim

ara öğünde de 2kaşık yoğurt yedim

bir an evvelll çıtır olmak istiyorummmm:12:

Tebrik ederim canım bende 1 ayda toplam 4 kilo verdim. şimdi haftada 1 kilo vererek devam ediyorum yaza incecik gireceğz inşallah tabi :))

maşallah canım yaaa 1ayda 4kilo çok iyi
inşallah böyle devam edersin
vallahi ben hayal kurmaktan bi hal oluyorum yaz için bu yaz nişanım varda :69::77:
inşallah yaza hem zayıf hemde nişanlı olacağım çok heyecan verici bu benim için :16::16::16:

günlükçüm 7temmuzdan yani kpss sınavından sonra nişanım var benim için çok özel ve güzel anları yaşayacağım temmuz da :69: o yüzden temmuza kadar 55kilo olmam lazım

günaydın günlükçüm
tüm olumsuzluklara ve huzursuzluklara rağmen ben mutluyum amannnn boşvermişim dünyayı:63::63::66:

bnm biricik günlüküm bugün karar verdim akşamları sadece salata yiyeceğim belki bu daha iyi olur
her gün her gün göbüşümü görmek moralimi bozuyor keşke bir an evvel gitsee

bnm biricik günlüküm bugün karar verdim akşamları sadece salata yiyeceğim belki bu daha iyi olur
her gün her gün göbüşümü görmek moralimi bozuyor keşke bir an evvel gitsee

salatayıda çok geç saate bırakma en geç 7 de yemiş ol bencee... çünkü ne yersenye şişkinlik yapıyor ve sabah tartıya yansıyor kabus gibiiii...

salatayıda çok geç saate bırakma en geç 7 de yemiş ol bencee... çünkü ne yersenye şişkinlik yapıyor ve sabah tartıya yansıyor kabus gibiiii...

evet canım 6dan sonra hadi en geç 7den sonra diyelim yemiyorum sadece akşam 8.30-9 gibi biraz yoğurt yiyorum

Back
X