Bu da İnstagram Meselesi

Kızlar artık kk'da özgür olduğum için konu açmaya başladım. Umarım bıktırmam sizi :KK70:

Bu sefer ki sorunum İnstagram..
Tek kullandığım sosyal medya hesabım. Şuan ayrı olduğumuz, boşanma davamız süren eşimde kullanıyor. Ve ben ona bakıyorum sürekli hatta etkileşimde olduğu kızlara bile.
Ona karşı büyük bi nefret var içimde. Bi önceki konuda her şeyi anlattım.
Gizli olan hesabı açık yaptım. Çünkü onun en nefret ettiği şey. Takipçiler arttı, fotolarım beğeniliyo falan. Tabi ondan hiç ses yok. Görüp görmediğinden bile emin değilim.
Bi yandan diyorum belki sinir olacak ama bu seferde ben sürekli instadayım. Hatta ona bakıyorum, gizli hesaba bide düşünün.
Final bi karar almak istiyorum ama yok yapamıyorum. Hayatım insta oldu artık.
Bu yaptıklarım saçmalık mı?
Hesap gizli mi kalmalı?
Yoksa kapatmalı mıyım?
Bi yandan diyorum ortalardan kaybolsam benden hiç haber alamasa daha iyi olur, böyle sinir olsun istiyorum ama belkide ona inadına yaptığımı bildiği için hoşuna bile gidiyor.
Allah için bana bi akıl verin kafayı yicem az kaldı.
Gizemli takilmak daha iyidir diye dusunuyorum ben.. Ulasamasin sana, goremesin istese de..

Çünkü benim eski kız arkadaşımla görüşmeye başladı. Kıza hediye almış kız onu paylaşmış, sürekli birbirlerini beğenmeler hatta arabasını verdi ona bi kaç hafta. Bende sinir oldum yoksa gizliydi hesabım. Ama bu da bana yaramadı. Çünkü bilmediğim kişilerin beni takip etmesini istemiyorum ama sırf sinir olsun diye olmadığım biri gibi davranmaya başladım.

Ya önceden de onda gözü varmış ya da sinir etmek için böyle alçakça bir yolu seçmiş. Ne kadar iğrenç bir insanmış. Gerçekten defedin bu adamı hayatınızdan ve düşüncelerinizden. Buna zerre kadar değmeyen bir varlık.

Ya önceden de onda gözü varmış ya da sinir etmek için böyle alçakça bir yolu seçmiş. Ne kadar iğrenç bir insanmış. Gerçekten defedin bu adamı hayatınızdan ve düşüncelerinizden. Buna zerre kadar değmeyen bir varlık.

Bu kızla küs olma sebebim de kendisi zaten. Yeni evliyken bu kız evimize geldi ve ben işte olduğum zamanlar eşime karşı bazı hareketleri olmuştu ben hissetmiştim zaten eşimde itiraf etmişti. Kızın ona karşı bazı hareketler içine girdiğini. O zaman çok büyük kavga ettim bu kızla. 4 yıldır hayatımızda yoktu işte, bulmuş getirmiş sosyal medyalardan.
Şimdide ölümüne inkar ediyo tabi arkadaşıymış. İlk ve son karımsın bunu da görüceksin vs.
Yersen tabi yemiyorum açıkçası.
Zerre kadar değmiyor ama ben kendimi oyalayamıyorum istesem instagram dışında bulurum belki bir şey ama işte.. Bugün düşünücem iyice.

Bu kızla küs olma sebebim de kendisi zaten. Yeni evliyken bu kız evimize geldi ve ben işte olduğum zamanlar eşime karşı bazı hareketleri olmuştu ben hissetmiştim zaten eşimde itiraf etmişti. Kızın ona karşı bazı hareketler içine girdiğini. O zaman çok büyük kavga ettim bu kızla. 4 yıldır hayatımızda yoktu işte, bulmuş getirmiş sosyal medyalardan.
Şimdide ölümüne inkar ediyo tabi arkadaşıymış. İlk ve son karımsın bunu da görüceksin vs.
Yersen tabi yemiyorum açıkçası.
Zerre kadar değmiyor ama ben kendimi oyalayamıyorum istesem instagram dışında bulurum belki bir şey ama işte.. Bugün düşünücem iyice.

Spor zihin dağıtmaya birebir. Ben de kötü dönemlerden geçtiğim zaman en çok işime yarayan bu olmuştu. Normalde kitap okurum ama bazen öyle konular vardır ki kitaba bile konsantre olamam. Fakat sporda böyle olmuyor. Bir spor dalı veya dans kursuna yazılmak hoş olabilir.

Fazla Danla Biliç izleyen bir ergensin zannedersem, bir daha gelmemen dileğiyle. O kız sayesinde de her şeye yalak diyenler türedi.
AA damla bilic kız mı ? Trans diyorlardı ona ? Aynı kişiden mı bahsettim bilemedim de hanı su twitterdaki makyaj videoları vs de paylaşıyor.o_O
Konu sahibi , Instagram kalsın öyle siz telefonunuzdan uygulamayı silin bence. Alabilirseniz psikolojik destek alın, atlatmanizi kolaylaştırır.:hamarat:

AA damla bilic kız mı ? Trans diyorlardı ona ? Aynı kişiden mı bahsettim bilemedim de hanı su twitterdaki makyaj videoları vs de paylaşıyor.o_O
Konu sahibi , Instagram kalsın öyle siz telefonunuzdan uygulamayı silin bence. Alabilirseniz psikolojik destek alın, atlatmanizi kolaylaştırır.:hamarat:

Yok değilmiş, insanları trollemiş öyleyim diye. Amaç ne bilmiyorum.

Back
X