- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
- Konu Sahibi nazife_fth
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amcam da kelepçe almış nasıl sizce
Eki Görüntüle 770687
canım vallahi aynı model i bitanemm le birlikte bizde beğendik nişan hediyesi olarak o da bana takıcak![]()
ohh hadi hayırlısı canım. sizin de sözünüze 1 gün kalmış Allah devamına erdirsin. ben okuldan dolayı yurtta kaldığım için takmıyorum ama çok seviyorum yaz gelse de taksam![]()
benimde durumum aynı okuldan dolayı yurtta kaldığım için kullanamıcam :) ama eve gittiğim zamanlar kullanmayı düşünüyorum![]()
teşekkür ederimmhayırlısı olsun :) ne okuyorsun peki :) bu şekilde arkadaş olalım hem
teşekkür ederimmbilgisayar programcılığı okuyorum canım sen hangi bölümü okuyorsun
zamanla oluyor canım. telaşeden zaten zamanın nasıl geçtiği bilinmiyor. şimdi de kpss telaşesi var bizim ikimizin de o yüzden zaman hızlı geçiyor temmuzda sınav var ( dua edin kızlar atanmamız lazım) eylülde atanırsak nikah yapcaz artık eylülden sonra da düğün telaşesi sarar bizi.hayırlısı bakalım. zamanla oluyor herşey. takma kafanı. yeterki sağlık olsun