Bu da LadyEvil'ın vitrini

amanınn bu bilekligi ben temmuz katalogunda görmüstüm 1-2gun once
20 liramiydi neydi fiyatida pahali bulmustum ama beynim hic silinmicek bi kösesine atmistim :)
cok güzel canimm güle güle tak takistir

Saol canııım bu ayki katalogda da var bileklik-kolye al içinde kalmasın

Kurdelalı tokalar saçları yarım topladığımızda arkada çok güzel görünürler.
Ben de bazı kurdelalı tokalarımı paylaşmak istiyorum :)

Makyaj fırçalarımı,işlevlerini ve onları nasıl kullandığımı anlatmak istiyorum.

Eklentiler

• $07062011286.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 209
  • $07062011288.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 242
  • $Fotoğraf0092.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 119
Eki Görüntüle 206004

1-Allık fırçası
Pek fazla allık kullanmadığım için en az kullandığım fırça diyebilirim bunun için.
Çok ince tüyleri olduğu için kalıp gibi kalmasını önlüo allığın,yani ilerde bigün kendime uygun bi allık kullanmaya karar verdiğimde çok işime yarıcak :)

2-Fondöten fırçası
Açıkçası fondöteni bununla yaymanın zor olduğunu düşünüorum iyice yaymadığımızda yüzde ton farklılıkları oluşuo. Ben nu fırça yerine süngerleri tercih ediorum.

3- Fan Blush (Yelpaze fırça)
Çoğumuz bunun tam olarak ne işe yaradığını bilmio olabilir gerçi çok fazla bi işlevi de yok sadece allığı,şeffaf pudrayı daha hafif sürmek için,ya da fazla gelen allığı bozmadan azaltmak için tasarlanmış bi fırça

4-Concealer/Aydınlatıcı fırçası
Göz altı için aydınlatıcıyı orantılı dağıtmak için kullanılır.(Bana kalırsa çok da güzel far fırçası olabilio :)
Tek renk bi far sürceğim zaman gözümün her yerine yetişebildiği için ben bunu far fırçası olarak da kullanıyorum pratiklik açısından.

5-Far fırçası
Adı üstünde far fırçası :)

6-Açılı far fırçası
Bu fırça iki renkli far sürümlerinde ^ şeklinde gelen fırçası sayesinde 2 renk arasında daha kolay geçiş yapmayı sağlıo,aralara çok rahat girio

7-Ruj fırçası
Rujun daha orantılı ve dudak şekline daha uygun sürülmesini sağlıo ayrıca fazlasını almak gibi bişey olmuo çünkü tam istenildiği kadar sürülüo,kalıcılığı da doğal olarak artıo(peçeteyle fazlasını almak tarihe karışıo )

8-Eyeliner fırçası
İlk gördüğümde 'bu da mı dudak fırçası acaba:44:' dedikten,iyice inceledikten ve denedikten sonra eyeliner fırçası olduğuna karar verdim.Çok rahat çekilio bu fırça sayesinde,memnun kaldım.

9-Eyeliner(Göz altı için) fırçası
Görünüş olarak yumuşak ama dokunulduğunda sert olduğunu anlıosunuz.Göz altına,hiç kaçırmadan dümdüz göz kalemi-eyeliner sürülebilio bu fırça sayesinde

10-Far aplikatörü
Hafif sivri ucu ve yumuşaklığı sayesinde göz üstüne açık renk far kullanırken işime yarayan fırça

11-Kirpik fırçası
Rimeli yazla kaçırdığımda topaklanmayı alması için kullandığım fırça. ya da rimel sürmeden önce kirpiklerin görünümünü bununla düzeltiorum,ondan sonra rimel sürüorum.

12-Kaş tarağı-fırçası
Bu da pek kullanmadığım bi fırça kaşlarımı aldığımda düzene girsin diye bununla tarıorum o kadar.

Lady topiğin hayırlı olsun iyi dileklerimi ilettikten sonra kurdelalı tokalarına bayıldım bende meraklısıyımdır o tarz tokaların

Teşekkür ederim canım,buldukça alıcam çok seviorum ben de kurdelalı tokaları saçı yarım topladığında çok şık duruo

Selam kızlar,birazdan dışarı çıkıyorum.
Biraz sonra yapıcağım makyajı sizlerle paylaşıcam.

İlk önce fondöteni sünger yardımıyla yüzüme sürüorum.
(eğer kusurlu bir cildiniz varsa siz fondöten altına kapatıcı uygulayıp fondöteni üzerine uygulayabilirsiniz,ya da kapatıcılığı fazla olan bi fondöten alabilirsiniz.)

Sonra resimde gördüğünüz toz pudrayı,yine resimde gördüğünüz büyük bir puff yardımıyla fondötenli cilt üzerinden geçioruz.
(Toz pudralar ince fırça ya da süngerle sürülmüo malesef,büyük bi fırça lazım.)

Gelelim 2.resme ve asıl bölüme.Göz kaleminizi çok çok az bir şekilde göz altına sürün(çok ince olmasına özen gösterin)
Daha sonra far fırçası yardımıyla sağ-sol hareketlerle kalemi yayın.
Gözünüzün bittiği noktadan sonra biraz daha fırça yardımıyla uzatın,yukarıyı boyamaya başladığımızda oradan birleştirebilmek için.(umarım anlatabilmişimdir.)

Şimdi siyah farı kullanmaya başlıyoruz.Göz kapağı kvrımının bittiği yere kadar farı uygulayın.
Biraz fazla olmasına,siyahın belirgin olup gri gibi kalmamasına özen gösterin.
Fırçayı yavaşça aşağıya çekip alt gözle birleşmesini sağlayın boyanın.Gözünüzün bitim kısmında '> ' görünümü oluşacaktır.

Şimdi açılı göz fırçasının ucunu,bordo(tercihe göre koyu mor ya da lacivert de olabilir) fara sürüoruz ve siyah farın bittiği yerin ortasından,gözle-burun arasına kadar ince bi hat halinde sürüoruz ortasından başladığımız için şimdi sıra diğer tarafta.burada ince şekilde değil,bordoyu yukarı doğru dağıtarak sürüoruz.

Tercih eden olursa geri kalan göz kapağını sedefli bi beyaz ya da krem rengiyle doldurabilirler.

Rimeli de sürdükten sonra(kıvırıcıya gerek yok çünkü makyajınız koyu renk olduğu için belli olmayacaktır)
Sıra geldi ruja.
Kesinlikle ve kesinlikle kırmızı ve tonları ruj kullanmak yasak!
Yüzünüzde çok basit bi ifade oluşacaktır.
Kahverengi(açık olmak şartıyla) biraz goth bi görünüm sağlar.
Pembe ve ya şeftali tonları bence gayet uygun ama pembesi cart olmamamak şartıyla.
Renksiz-şeffaf bi parlatıcı da fena olmaz yani :)

İşte!
Çok güzel oldunuz!

Son düzenleme:
merhaba ladyevil cnm ben avondan aldığın şu bilekliği sorcaktım benim bileklerim ince acaba nasıl durur bir de hangi renk kıyafetlerle kullanyrsun. koyu renkli kıyafetlerle kullanılır yazın da koyu renk tercih etmyrm almayı ıstyrm ama bu renk konusunda kararsız kaldım:26:

Ben genelde koyu renkler kullandığım için aldım bunu,pembe,yeşil vs gibi renklerde hoş olmaz ama yaz için diosan ben krem rengi bi elbise giydiğimde takmıştım gayet hoş olmuştu,açık kahverengi,pudra rengi kıyafetler üzerinde güzel durur ama en güzeli siyah tabi.
Boyutuna gelince biraz büyük bi bileklik,ben bileğimde kullanamıorum daha yukarıya,koluma takıorum orda tam oturuo düşme gibi bişey olmuo alt kolumun tam ortasında güzel duruo

Yüzük ve bileklik takıntısı olan LadyEvil,bugün alsancakta dolaşıp bikaç yüzük aldı.
Özellikle şimdi göstereceğim sol anahtarı yüzüğüme bayıldım.

Zamanla diğer yüzüklerimi de sizinle paylaşırım :)

ladyy sol anahtari yuzugunu isaret parmagina takarmisinn.o tarz yuzukler isaret parmagnda daha güzel duruyor

Tamamm öyle yaparım :)
Baş parmakta da güzel durdu ama tam belli olsun diye ortaya takmıştım :)

sol anahtarına ben de bayıldım ladymm ama işaret parmağında o tarz yüzükler daha iyi durur gibi bence de..ya şimdi bi de bikaç kişinin parmağında kurdele şeklinde yüzükler gördüm onlar çok hoş ama alsam kullanışlı olur mu diye düşündüğümden almaya cesaret edemiyorum:26:

Bunun gibi mi canım?
En sevdiğim yüzüklerimden biridir çok kibar duruo al bence

Ben de gördüm onları,teli kıvırıp yapmışlar dimi?
Onu almaya ben de cesaret edemedim takılır bozarım diye
Bu sert öyle bişey olmuo o yüzden

seninki gibi sık sık telli ama daha büyük yeşilimsi siyah koyu bakır gibi renkleri vardı baktığım yerde alsam mı nee böyle anlatınca içimden niye almadım diye düşündüm bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…