Bu da LadyEvil'ın vitrini

Bisüredir her yerde gördüğüm bi dudak parlatıcısı vardı,bugün aldım.
Rapsodi Shine Lipgloss.

Rengini beğenip aldım,ama sürümünü hiç beğenmedim çok bulaşıo malesef.
Zaten mucizeler beklemiodum pahalı bişey değil.

Bu da dudağımdaki hali.
Cart pembe bi rengi daha var,hiç kullanmayacağım halde onu da alıcam

Son düzenleme:

wuuww dudaklar da yakıyor renk güzelmiş ayrıca bende de bu renk var ve hiç kullanamıyorum alışkın olmadığım için ama her kızda bu renk illaki olmalı

ladyevil hayırlı olsun topiğin şekerim
zevkli kızsın vesselam en çok siyah elbisene sol anahtarlı yüzüğüne ve makyaj malzemelerine bayıldım güle güle kullan

Son düzenleme:

Çok güzel durmuş, arkaplanı siyah yapsan oje reklam kapağı gibi :))

Lady bende dudağıma aynen senınki gibi piercing istiyorum fakat cesaret edemiyorum en fazla 2 yıl falan kullanırım sıkıldıktan sonra iz kalmasından korkuyorum ne kadar süredir var sende?

Lady bende dudağıma aynen senınki gibi piercing istiyorum fakat cesaret edemiyorum en fazla 2 yıl falan kullanırım sıkıldıktan sonra iz kalmasından korkuyorum ne kadar süredir var sende?

1 haftadır var sanırım.
Yeni benim de.
Ben deldirirken konuştum,kaşta fazla iz kalır ama çenede görünmez pek dedi,hatta kendi çenesindekini çıkartıp ne kadar iz kaldığını gösterdi,pek belli değildi gerçekten.
Ama illaki bi iz kalıo yani.
İyi düşün derim,delinirken çok az bi acı hissettim o konuda bi sıkıntın olmasın ama sonrası için düşünmek gerek tabi.

piercingin de hayırlı olsun o zaman :)
bi anlık heves için bi ömür o izi taşımaya değer mi diye düşünüyorum hala
çok kararsızım:44:
ilk zamanlarda bakımı var mı zor mu günlük hayatını etkileyen bir durum yok sanırım yemek yemede v.s

Ben ilk takılanın barı kısa geldiği için bi sıkıntı yaşamıştım,gittim değiştirdim şuan bi sorun yok,krem ya da baticon önerdiler bana sadece baticon sürüyorum.
İltihap vs olmadı bende.

bende heveslendım şimdi kaşımımı deldirsem acaba ??? sende guzel durmuş annemler taşlarsa benı diye korkuyorum

Ben de kaşımı deldirmek istiyordum bir ara,ama çenede karar kıldım tek biyer yeter
Bir de kaş ilerde düşme yapıyormuş tırstım biraz :26:
Anneme ilk söylediğimde senin gibi yüzüne önem veren biri nasıl gider deldirir suratını anlayamadım dedi,bozuldu biraz ama pek ses etmedi

İşte bu da kitap kurdu LadyEvil'ın ayraç koleksiyonu :)

Bu bir düğün davetiyesinden yaptığım ayracım.

Bu,bana gelen bir tebrik kartından kestiğim ayracım :)

Bu,Efes gezisinde aldığım kumaş ayracım

Etiketten yaptığım ayracım

Bu da bir zamanlar düğün davetiyesiydi :)

Bu da etiket ayracımm :)

Davetiyeden ayraç :)

Etikeet :)

Hediye kutusundan yaptım.

Şimdilik bu kadarını bulabildim,kitaplarımı karıştırıyorum bulduklarımı ekleyeceğimm

çok iyi bi fikir verdin bana güzel olmuş eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…