Bu da nedir?

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Selamlar herkese. Arkadaşım için bu konuyu açıyorum. Kendisi yanımda ve sabaha kadar hiç uyumadik buraya yazıyorum ki lütfen düşüncelerinizi yazın o da okusun da aklı başına gelsin.
40 gun once de onun için konu açmıştım. 34 yasinda kendisi ve İstanbul da yaşayan sözde sevgilisi var. Sokağa çıkma yasağı günlerinde adamı arıyor bir aksam ve bir kadın sesi duyuyor. Adam sevgilim var seni sadexe arkadaş olarak seviyorum vs diyor.
Yirmi gündür adam tekrar aramaya başlamış. O kadın hataydi seni seviyorum evlenmek istiyorum sözleri havada ucusuyor mus. Dün de aramış ve önümüzdeki hafta izmir e geleceğim gorusecegiz demiş. Arkadaşımda haftaya gorusmeyelim deyince adam delirmis hakaretler bitti artık demeler falan. İki saat sonra da bir kadınla resmini atmış. 23 yasinda sevgilim evlenecegiz ailesiyle tanıştım vs yazmış. Adam da 38 yasinda. Bir de Utanmaz adam seni canimdan çok sevmiştim asla benim gibi seveni bulamazsin defol git evlenecegiz yazmış.
Arkadaşım yakın tarihte anne ve babasını kaybetti. Zor günler geçiriyor psikolojik destek te alıyor. Malesef adamı da çok seviyor. Lütfen adamın adiligine dair yorumlar yapın ki kendine gelsin. Keşke gorusseydim diyerek kendini sucluyor😔

Herşey ortada
Adamın adiliğine dair daha ne yazalım
Ama arkadsşın için şunu yazarım
Yaşı artık bu kadar mantığı yürütebilecek yaşta
Aklını başına alsın çocukça davranmasın
Sevginin bir anlamı olmalı heleki bu yaşta
Cok dogru. Kısa süre içinde anne ve babasını kaybetti duygusal boşluk galiba.

Cok dogru. Kısa süre içinde anne ve babasını kaybetti duygusal boşluk galiba.
Sabır dilerim arkadaşına
Acılar insanları olgunlaştırır
Dünyayı daha iyi analiz etmesini sağlar
Acısının üzerine acı eklemesin arkadaşın hayatından parazitleri temizlesin
Sevgili değil arkadaş olsun
İnsan olan böyle bir süreçte arkadaşına bu adliği insafsızlığı yapar mı
Değil sevgili bu adam insan bile olamamış

Sabır dilerim arkadaşına
Acılar insanları olgunlaştırır
Dünyayı daha iyi analiz etmesini sağlar
Acısının üzerine acı eklemesin arkadaşın hayatından parazitleri temizlesin
Sevgili değil arkadaş olsun
İnsan olan böyle bir süreçte arkadaşına bu adliği insafsızlığı yapar mı
Değil sevgili bu adam insan bile olamamış
Adam kızın anne ve babasının cenazeleri için bile gelmedi😢 Kadınla resmini yolluyor ve arkadaşıma senu canimdan çok sevmiştim ama bitti evlenecegiz yazmış. Tam bir rezil.

Vallahi en mantıklı yorum bu... ne diyelim konu sahibi yani. Söylenecek söz mü var. Siz yazdığınız konuyu ona bir okutun bakalım. Hala keşke görüşseydim diyorsa salın gitsin. Bazı insanlar celladını seviyor ne yapalım
Okuyor kendisi. Ve bu celladinda küfür var hakaret var hatta kıza tokat atmisligi var.

Ona böyle davranan bir insanı neden bu kadar umursuyor? Belli ki tutarsız ve ne istedigini bilmeyen biri. Iyi ki evlenmedim ve bu tavırlarını simdiden gordum desin. Gerekirse engellesin ve yoluna devam etsin. Belli ki bu insanla hicbir sey olmaz. Evlense bile ayni seyi yapar.

Ona böyle davranan bir insanı neden bu kadar umursuyor? Belli ki tutarsız ve ne istedigini bilmeyen biri. Iyi ki evlenmedim ve bu tavırlarını simdiden gordum desin. Gerekirse engellesin ve yoluna devam etsin. Belli ki bu insanla hicbir sey olmaz. Evlense bile ayni seyi yapar.
Arkadaşım anne ve babasını kaybetti duygusal boşlukta. Adam da öfke kontrolü yok.

Arkadssın bunu neden tutuyorki hala
Cevap vermesin
Tanımadığınız etmediğiniz adamlarla neden konuşursunuz ki zaten
Adam sevgilim var diyor kapatıyor üstüne arkadaşın da hala bunla konuşuyorsa kusura bakma ama müstahhak
Böyle saygısız bir adamla ne konuşurdum bi daha ne görüşürdüm
Ne ara sevmiş arkadaşını güya
34 yaşında bide arkadaşın ergen değil
Şurda 20 liklere kızıyoruz da arkadaşın olgun değil demek ki
Adam ya deli bipolar falan yada alkollü arıyoryazıyor
Normal bir adam şunu yapmaz...

Adam kızın anne ve babasının cenazeleri için bile gelmedi😢 Kadınla resmini yolluyor ve arkadaşıma senu canimdan çok sevmiştim ama bitti evlenecegiz yazmış. Tam bir rezil.
Valla o adamı var ya benim elime vericeksin bütün hıncımı ondan alırım
Pislik herif
Delidir o ya
Evlenicek falan da değil
Bilerek yapıyor

Gerçekten mi? Bunu mu tartışıyoruz? Şaka değil dimi? Zor günler geçiriyor Allah sabır versin ama bir insan şu zor günlerinde neden hayatı kendine daha da zorlaştırır ki! Bu duygusal boşluk değil bence insanın kendini bilerek ateşe sürüklemesi daha ağır bir tanimdir muhtemelen psikolojide. Bahsettiğiniz insanın şans verilecek en ufak bir güzelliği yok bu hususta "acaba "denilecek bir nokta da yok. Bence durum yoruma bile kapalı. Bu adamdan koşarak uzaklaşmak gerek. Hatta tokat,hakaret gibi eylemleri için ben olsam resmi kurumlara şikayette bulunurum.

Back
X