Bu da nedir?

Adamın arkadaşınızın yüzüne bir tükürmediği kalmış, onu mu yapması gerek? Aşkı hastalıkla karıştırıyor.

Anne babası için Allah rahmet eylesin ve düşünsün ki bu adamla görüşse onların mezarda kemikleri sızlamayacak mı?

Hiçbir anne baba evladına böyle haysiyeti beş paralık adamı layık görmez.

Ama adama köle olup, düşüp kalktığı kadınlara da o ölümsüz aşkından dolayı kucak açacaksa durmasın adamın evine hizmetçi gibi gitsin ki adam rahat rahat aldatmaya devam etsin. Aşkın hastalık olduğunu belki daha iyi anlar.
Mesajınıza duygulandim.. Arkadaşım da... Haklısınız anne babasının kemikleri sizliyor dur.

Teşekkürler herkese yorumlar için. Hepiniz çok haklısınız. No sunu değiştirme kararı aldı. Şimdi anne babasının mezarina ziyarete gideceğiz. Umarım o pislik hayat boyu kızdan uzak olur. Teşekkürler tekrar...

Arkadasinizin bu saçmalığına bir şey demediginize göre o arkadas sizsiniz gibi. Fiyasko bir konu

Arkadaşının azıcık gururu onuru olsun. Bu kadarr mı aklını kaybetti konu açması bile mantıksız. Engeli bassın hemen muhattap olmasın pislikle.

Adam kızın anne ve babasının cenazeleri için bile gelmedi😢 Kadınla resmini yolluyor ve arkadaşıma senu canimdan çok sevmiştim ama bitti evlenecegiz yazmış. Tam bir rezil.
Herifin sevdiği hali buysa. 😁 Sevmediği halinden korkmalı arkadaşın.
Adam senin arkadaşının zayıflığını biliyor. Onun için bir öyle bir böyle davranıyor ki, kız eline düşüversin şıp diye.
Sakın ağlayıp sızlayıp o gübre parçasını sevindirmesin. Aa sevindim senin adına, mutluluklar dilerim diye kapatabilirdi. Adam da o sinirle o şokla güm diye patlar uzaya uçardı.
Ayrıca kendini ne sanıyor nerde görüyormuş. Arkadaşın biraz kafasını kaldırsa giyinse süslense hayata tekrar başlasa kapısında kuyruk belirir. Kadınlar bu durumlarda şanslı oluyor. 38 yaşında, tohuma kaçmaya 5 kalmış, huysuz, nursuz, geçimsiz bir adama bu özgüven fazla.
Daha kendi yaşına başına bakmadan 20 yaşındaki saftirik çıtırlarla nispet yapmaya çalışıyor. '' Ben bu yaşımda senden gencini dirisini bulurum, sen yalnız ölürsün '' demeye getiriyor. Çok zavallıca.

Son düzenleme:
Adam senin arkadaşının zayıflığını biliyor. Onun için bir öyle bir böyle davranıyor ki, kız eline düşüversin şıp diye.
Sakın ağlayıp sızlayıp o gübre parçasını sevindirmesin. Aa sevindim senin adına, mutluluklar dilerim diye kapatabilirdi. Adam da o sinirle o şokla güm diye patlar uzaya uçardı.
Ayrıca kendini ne sanıyor nerde görüyormuş. Arkadaşın biraz kafasını kaldırsa giyinse süslense hayata tekrar başlasa kapısında kuyruk belirir. Kadınlar bu durumlarda şanslı oluyor. 38 yaşında, tohuma kaçmaya 5 kalmış, huysuz, nursuz, geçimsiz bir adama bu özgüven fazla.
Daha kendi yaşına başına bakmadan 20 yaşındaki saftirik çıtırlarla nispet yapmaya çalışıyor. '' Ben bu yaşımda senden gencini dirisini bulurum, sen yalnız ölürsün '' demeye getiriyor. Çok zavallıca.
Gübre parçasına çok gulduk😂

Arkadaşım çok iyi bir meslek sahibi. Arabası evleri var. Çok ta fit. Ama gerizekalı o cimri asalak la muhattap oldu yıllardır. Söz verdi artık hayatına bakacak insallah😊 yoksa dediğin doğru adam mesajında 23 yasinda bir sevgilim varken seni ne yapayım zaten demis😡

Arkadaşım çok iyi bir meslek sahibi. Arabası evleri var. Çok ta fit. Ama gerizekalı o cimri asalak la muhattap oldu yıllardır. Söz verdi artık hayatına bakacak insallah😊 yoksa dediğin doğru adam mesajında 23 yasinda bir sevgilim varken seni ne yapayım zaten demis😡
Annemin bir lafı vardı ban yememek için yumuşatıp yazayım. Meali kadın her durumda bir kısmet bulur. Yanındaki safoz kız da akıllanıp depar atarak kaçar zaten. Herif boş kaldıkça arkadaşına yapışıyor. Sağlam bir kene ilacı ile başından def edebilir. 🤣

Annemin bir lafı vardı ban yememek için yumuşatıp yazayım. Meali kadın her durumda bir kısmet bulur. Yanındaki safoz kız da akıllanıp depar atarak kaçar zaten. Herif boş kaldıkça arkadaşına yapışıyor. Sağlam bir kene ilacı ile başından def edebilir. 🤣
Kadınla resmini yolladi ve mutlulugumuza sakin gölge etme fena yaparım yazmış. Artık adam rahatsız etmez arkadaşımı inşallah.

Anlattığınız karakterde bir insan olamaz bence bu tanıma uyan ancak DİNGİL vb olur.

Arkadaşınız anne babasını kaybettiği için duygusal boşlukta ve uzun senedir tanıdığı biri olduğu için bu dingille o boşluğu doldurmaya çalışacak sanki.

Buna izin vermeyin!

Selamlar herkese. Arkadaşım için bu konuyu açıyorum. Kendisi yanımda ve sabaha kadar hiç uyumadik buraya yazıyorum ki lütfen düşüncelerinizi yazın o da okusun da aklı başına gelsin.
40 gun once de onun için konu açmıştım. 34 yasinda kendisi ve İstanbul da yaşayan sözde sevgilisi var. Sokağa çıkma yasağı günlerinde adamı arıyor bir aksam ve bir kadın sesi duyuyor. Adam sevgilim var seni sadexe arkadaş olarak seviyorum vs diyor.
Yirmi gündür adam tekrar aramaya başlamış. O kadın hataydi seni seviyorum evlenmek istiyorum sözleri havada ucusuyor mus. Dün de aramış ve önümüzdeki hafta izmir e geleceğim gorusecegiz demiş. Arkadaşımda haftaya gorusmeyelim deyince adam delirmis hakaretler bitti artık demeler falan. İki saat sonra da bir kadınla resmini atmış. 23 yasinda sevgilim evlenecegiz ailesiyle tanıştım vs yazmış. Adam da 38 yasinda. Bir de Utanmaz adam seni canimdan çok sevmiştim asla benim gibi seveni bulamazsin defol git evlenecegiz yazmış.
Arkadaşım yakın tarihte anne ve babasını kaybetti. Zor günler geçiriyor psikolojik destek te alıyor. Malesef adamı da çok seviyor. Lütfen adamın adiligine dair yorumlar yapın ki kendine gelsin. Keşke gorusseydim diyerek kendini sucluyor😔

Bir ruh hastasiyla ameliyle ugrasir gibi ugrasmak ister, omrunu heba etmeye gonlu varsa adamdan vazgecmesin..

Anlattığınız karakterde bir insan olamaz bence bu tanıma uyan ancak DİNGİL vb olur.

Arkadaşınız anne babasını kaybettiği için duygusal boşlukta ve uzun senedir tanıdığı biri olduğu için bu dingille o boşluğu doldurmaya çalışacak sanki.

Buna izin vermeyin!
Elimden geleni yapıyorum. Çünkü anne babasını kaybedenler birden boşluğa düşüyor biliyorym ben de aynısını yaşamıştım. Anne babasını birkaç ay ara ile kaybetti adam cenazeler için bile gelmedi. Bu onu hayatindan silme sebebi.

Kadınla resmini yolladi ve mutlulugumuza sakin gölge etme fena yaparım yazmış. Artık adam rahatsız etmez arkadaşımı inşallah.
Arkadaşınızın ağırlığı altında ezilmiş. Arkadaşınız kendi başına yaşayabilen, kendi parasını kazanan, karnını doyurmak işlerini gördürmek için erkeğe ihtiyaç duymayan biriyse, böyle bir kadının yanında errrrrkekliğini hissedemez tabi vasıfsız herif. Dişine göre saftorik bir hatun bulmuş işte, belki mutlu bile olurlar, bilemezsin. 😌 Ama arkadaşının onunla mutlu olamayacağı kesindi.

Arkadasinla ayni yastayim, kaç yıldır yalnızım insan elbette sevmek sevilmek ister, belki ailesini kaybetmenin de verdigi duygusal.boslukla "acaba sans verse miydim" diye düşünüyor. Ama zaten adam pisliğin teki, beraber olsalar kızı belki de aldatacak. Burada bir sürü konu var, aman evlenince degisir seviyorum diyerek evlenen ve sonra da kocam aldatiyor, benimle.ilgilenmiyor konu açıyorlar.
Arkadaşın bu hayatta tek basina da olsa, dimdik ayakta dursun. 30lu yaslar gerçekten en güzel zamanlar, önce ailesinin acısını atlatsin hayırlısıyla, ondan sonra hayatını yaşasın keyfine baksin.
Okuyor diyerek ona hitaben yazıyorum:
Arkadaşım eminim.cok güzel bir kadınsın, seni sevecek, sana huzur verecek adam illa ki bir yerlerde hatta muhtemelen o da nasibini arıyordur. Zamanı geldiğinde elbette kader yollarinizi kesistirir, o zamana kadar da bu adam icin üzülmek yerine kendini iyileştirmek için harca vaktini. Allahım annene babana rahmet etsin, onları cennetle mukafatlandirsin.

Back
X