- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.955
- 248
Adamda karakter sıfırHerşey bir yana sabah sabah arayıp haftaya cuma izmir e geleceğim seni çok seviyorum evlenelim diyen adam arkadaşım görüşmek istemiyorum deyince bir kadınla resmini yolluyor evlenecegiz yaziyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamda karakter sıfırHerşey bir yana sabah sabah arayıp haftaya cuma izmir e geleceğim seni çok seviyorum evlenelim diyen adam arkadaşım görüşmek istemiyorum deyince bir kadınla resmini yolluyor evlenecegiz yaziyor![]()
Son cümle beni bitirdi keşke gorusseydim ki diyor arkadasinizz bende bunu anlamyrmmm allahimmmmmmmm yaSelamlar herkese. Arkadaşım için bu konuyu açıyorum. Kendisi yanımda ve sabaha kadar hiç uyumadik buraya yazıyorum ki lütfen düşüncelerinizi yazın o da okusun da aklı başına gelsin.
40 gun once de onun için konu açmıştım. 34 yasinda kendisi ve İstanbul da yaşayan sözde sevgilisi var. Sokağa çıkma yasağı günlerinde adamı arıyor bir aksam ve bir kadın sesi duyuyor. Adam sevgilim var seni sadexe arkadaş olarak seviyorum vs diyor.
Yirmi gündür adam tekrar aramaya başlamış. O kadın hataydi seni seviyorum evlenmek istiyorum sözleri havada ucusuyor mus. Dün de aramış ve önümüzdeki hafta izmir e geleceğim gorusecegiz demiş. Arkadaşımda haftaya gorusmeyelim deyince adam delirmis hakaretler bitti artık demeler falan. İki saat sonra da bir kadınla resmini atmış. 23 yasinda sevgilim evlenecegiz ailesiyle tanıştım vs yazmış. Adam da 38 yasinda. Bir de Utanmaz adam seni canimdan çok sevmiştim asla benim gibi seveni bulamazsin defol git evlenecegiz yazmış.
Arkadaşım yakın tarihte anne ve babasını kaybetti. Zor günler geçiriyor psikolojik destek te alıyor. Malesef adamı da çok seviyor. Lütfen adamın adiligine dair yorumlar yapın ki kendine gelsin. Keşke gorusseydim diyerek kendini sucluyor![]()
Alkislyrm siziBu kadınlar kendine niye değer vermiyor .Onun bunun çocuklarına kul köle olmaya hazırlar.Neresini seviyor acaba neyini?Boşuna dememişler deveyi diken... Diye.Ne diyelim hayırlısı
BravoooBu kadınlar kendine niye değer vermiyor .Onun bunun çocuklarına kul köle olmaya hazırlar.Neresini seviyor acaba neyini?Boşuna dememişler deveyi diken... Diye.Ne diyelim hayırlısı
Vardı zaten 40 gun once biri. Ayrildim demiş o da hikayeKız kabul etmeyince 2 saat sonra kadınla resim atmak mı ? 2 saatde kadın bulunmaz o hep ordadır dermisin arkadasına..
Gerçekten pislik herifArkadaşın burayı okuyorsa eğer şunu net bi şekilde bilsin ki;
Adam şerefsiz. Arkadaşın psikolojik desteğe devam etsin ama o adamla iletişimini koparsın. Numarasını mı değiştirecek, tayin isteyip yeni hayatını mı kuracak bir yerden başlasın... Çünkü adam arkadaşının kendisiyle ilgili zaafından çok emin. Bu adamla olmaz; cimri, yalancı... Başka bir kadınla olan fotoyu yollamak nedir?
Arkadaşın bu sefer bu olayı koparıp atmazsa eğer bir daha yapamaz, adamın peşinde sürünüp gitmesin; değmiyor pislik herife.
Zaten anne baba acısını yaşamış acıların büyüğünü tatmış sabırlar versin, ayrılık acısı nedir bıraksın adamı hayatına baksın. Kendi hayatını zehretmesin.
Bu kadar yorumları okuyunca hala o pislik le muhattap olursa kendisi bilir. Gerçekten tam rezil soysuz adam.Gorusseymis de bir sey degismezmis ki.
2 saat sonra baskasi ile fotograf atabiliyorsa o kisi zaten hayatindaymis konustuklari sure boyunca.
Baska adam mi yok bu adam bile olmayandan baska. Ne uzuldugune değer ne sevdigine.
Psikolojik destek aldığını belirtmiştim. Ben de anne babamı kaybettim ve çoook zor günler geçirdim. Buradaki yorumlar gerçekten insainsanın aklını başına getiriyor. TesekkurlerArkadaşınıza gerçekten yardım etmek istiyorsanız Kadınlar Kulübünde kötü yorum okutarak Erkek arkadaştan soğutma Terapisi yanında profesyonel bir yardım almasını da sağlayın. Belli ki zor günler geçiriyor - Başı sağolsun bu arada-. Bu kadar kayıpla baş etmek kolay değildir. Yoksa her makul insan gibi kendisi de içten içe erkek arkadaşının kötü niyetli işe yaramaz biri olduğunu biliyordur.