Bu da nedir?

Arkadaşınızın ağırlığı altında ezilmiş. Arkadaşınız kendi başına yaşayabilen, kendi parasını kazanan, karnını doyurmak işlerini gördürmek için erkeğe ihtiyaç duymayan biriyse, böyle bir kadının yanında errrrrkekliğini hissedemez tabi vasıfsız herif. Dişine göre saftorik bir hatun bulmuş işte, belki mutlu bile olurlar, bilemezsin. 😌 Ama arkadaşının onunla mutlu olamayacağı kesindi.
Arkadaşıma hayat arkadaşı aile olacak biri lazım. Böyle bir sapkinla kimse mutlu olamaz. Adamın 19 yasinda oğlu var yıllardır gorusmuyorlarmis. Adam kendi ailesiyle gorusmuyor. Herkes mi suçlu? Adam resmen manyak öfke kontrolü yok. Şiddet hakaret hersey var. Geberesice!

Arkadasinla ayni yastayim, kaç yıldır yalnızım insan elbette sevmek sevilmek ister, belki ailesini kaybetmenin de verdigi duygusal.boslukla "acaba sans verse miydim" diye düşünüyor. Ama zaten adam pisliğin teki, beraber olsalar kızı belki de aldatacak. Burada bir sürü konu var, aman evlenince degisir seviyorum diyerek evlenen ve sonra da kocam aldatiyor, benimle.ilgilenmiyor konu açıyorlar.
Arkadaşın bu hayatta tek basina da olsa, dimdik ayakta dursun. 30lu yaslar gerçekten en güzel zamanlar, önce ailesinin acısını atlatsin hayırlısıyla, ondan sonra hayatını yaşasın keyfine baksin.
Okuyor diyerek ona hitaben yazıyorum:
Arkadaşım eminim.cok güzel bir kadınsın, seni sevecek, sana huzur verecek adam illa ki bir yerlerde hatta muhtemelen o da nasibini arıyordur. Zamanı geldiğinde elbette kader yollarinizi kesistirir, o zamana kadar da bu adam icin üzülmek yerine kendini iyileştirmek için harca vaktini. Allahım annene babana rahmet etsin, onları cennetle mukafatlandirsin.
Dün gece çok konuştuk bu konuyu hiç uyumadik. Adam inanılmaz rezil. Kız bir haftasonu istanbula ziyaretine gitmiş orada şiddet uygulamış saçma bir sebepten. Tekme tokat😡 Üç gün sonra seni seviyorum demiş salak kız affetmis. Adam da öfke kontrolü yok. Yolda yururlerken saati düşmüş kırılmış kızı o an terketmis senin yüzünden oldu diye. Ben de dün öğrendim bunları. Rezil im teki inşallah cehennem olur da ortaya çıkmaz.

Selamlar herkese. Arkadaşım için bu konuyu açıyorum. Kendisi yanımda ve sabaha kadar hiç uyumadik buraya yazıyorum ki lütfen düşüncelerinizi yazın o da okusun da aklı başına gelsin.
40 gun once de onun için konu açmıştım. 34 yasinda kendisi ve İstanbul da yaşayan sözde sevgilisi var. Sokağa çıkma yasağı günlerinde adamı arıyor bir aksam ve bir kadın sesi duyuyor. Adam sevgilim var seni sadexe arkadaş olarak seviyorum vs diyor.
Yirmi gündür adam tekrar aramaya başlamış. O kadın hataydi seni seviyorum evlenmek istiyorum sözleri havada ucusuyor mus. Dün de aramış ve önümüzdeki hafta izmir e geleceğim gorusecegiz demiş. Arkadaşımda haftaya gorusmeyelim deyince adam delirmis hakaretler bitti artık demeler falan. İki saat sonra da bir kadınla resmini atmış. 23 yasinda sevgilim evlenecegiz ailesiyle tanıştım vs yazmış. Adam da 38 yasinda. Bir de Utanmaz adam seni canimdan çok sevmiştim asla benim gibi seveni bulamazsin defol git evlenecegiz yazmış.
Arkadaşım yakın tarihte anne ve babasını kaybetti. Zor günler geçiriyor psikolojik destek te alıyor. Malesef adamı da çok seviyor. Lütfen adamın adiligine dair yorumlar yapın ki kendine gelsin. Keşke gorusseydim diyerek kendini sucluyor😔
Arkadaşınız adamı sevmiyor. Sadece kendisini mutlu edecek bir yer arıyor

Selamlar herkese. Arkadaşım için bu konuyu açıyorum. Kendisi yanımda ve sabaha kadar hiç uyumadik buraya yazıyorum ki lütfen düşüncelerinizi yazın o da okusun da aklı başına gelsin.
40 gun once de onun için konu açmıştım. 34 yasinda kendisi ve İstanbul da yaşayan sözde sevgilisi var. Sokağa çıkma yasağı günlerinde adamı arıyor bir aksam ve bir kadın sesi duyuyor. Adam sevgilim var seni sadexe arkadaş olarak seviyorum vs diyor.
Yirmi gündür adam tekrar aramaya başlamış. O kadın hataydi seni seviyorum evlenmek istiyorum sözleri havada ucusuyor mus. Dün de aramış ve önümüzdeki hafta izmir e geleceğim gorusecegiz demiş. Arkadaşımda haftaya gorusmeyelim deyince adam delirmis hakaretler bitti artık demeler falan. İki saat sonra da bir kadınla resmini atmış. 23 yasinda sevgilim evlenecegiz ailesiyle tanıştım vs yazmış. Adam da 38 yasinda. Bir de Utanmaz adam seni canimdan çok sevmiştim asla benim gibi seveni bulamazsin defol git evlenecegiz yazmış.
Arkadaşım yakın tarihte anne ve babasını kaybetti. Zor günler geçiriyor psikolojik destek te alıyor. Malesef adamı da çok seviyor. Lütfen adamın adiligine dair yorumlar yapın ki kendine gelsin. Keşke gorusseydim diyerek kendini sucluyor😔
bana komik gelen şey adamın önce ben seni arkadaşım olarak görüyorum benim sevgilim var dedikten sonra o kadın hataydı ben seni seviyorum diyip daha sonra görüşmeyince bitti artık demeler ay kendi kendine gelin güvey olmalar ne bu 😂😂😂😂 böyle biri için mi üzülüyor arkadaşın

bana komik gelen şey adamın önce ben seni arkadaşım olarak görüyorum benim sevgilim var dedikten sonra o kadın hataydı ben seni seviyorum diyip daha sonra görüşmeyince bitti artık demeler ay kendi kendine gelin güvey olmalar ne bu 😂😂😂😂 böyle biri için mi üzülüyor arkadaşın
Hep taktik bunlar, aklınca kadını köle edecek kendine.🤣🤣

Ilk kadın sesı duudugunda ve senı sevmıyorum dedıgındw bıtırecektı. Bundan sonra hala pısman oluyorsa ne soylense bos hayayını yakacak yada gereksız bır sevgıyle acı cekecek ne sevgıumıs arkadas 7 yıllık kocama bukadar baglı degılım ben burda bı cok kafın oluyor sunuyor gurursuzlasıyor. Bası saolsun ama her aılesını kaybeden yanlıs sevgıler pesınde kosmıyor

Ilk kadın sesı duudugunda ve senı sevmıyorum dedıgındw bıtırecektı. Bundan sonra hala pısman oluyorsa ne soylense bos hayayını yakacak yada gereksız bır sevgıyle acı cekecek ne sevgıumıs arkadas 7 yıllık kocama bukadar baglı degılım ben burda bı cok kafın oluyor sunuyor gurursuzlasıyor. Bası saolsun ama her aılesını kaybeden yanlıs sevgıler pesınde kosmıyor
No sunu degistirmekle basladi ise. Kesin kararli istemiyor. Isleri yogun ve yarin yeni bir araba alacak yani iyilesiyor artik. Araba heyecani sarmis bugun cok sevindim. Bitti bu pislik adam onun icin. Mezarlikta anne babasina dua edip soz verdi. Cok sukur boyle biter umarim

Bu adam! İçin parmaklarımı yoramam ama arkadaşın acilen psikolojik destek almali.

Back
X