Bu da neydi şimdi??

Sen fotolari koyunca onu kiskandirdigini düsünmüstür umrumda degilsin diye cevap vermeye calisiyordur belki..

Şuan yanında birini görsem canım yanmaz..başlarda engelledim falan..görmemek için..ama şuan his yok bende.. amann .ok şükürrrrr.....

bana saçma geldi..insan sevmediği birini neden engeller ki..ilgilenmez bence..
Peki seven bir adam kocanin sana yaptiklarini yapar mi ? Eminim ki senin hala onun sayfasina goz attigini bildigi icin engellemis.Lutfen artik bu evlilikle ilgili tutunacak bir dal aramaktan vazgec ve onune bak...

Peki seven bir adam kocanin sana yaptiklarini yapar mi ? Eminim ki senin hala onun sayfasina goz attigini bildigi icin engellemis.Lutfen artik bu evlilikle ilgili tutunacak bir dal aramaktan vazgec ve onune bak...
kızlarrr gerçekten bitti...valla şuan hiçbir his yokkk..nefret bile etmiyorum inanın..bitti benim için çoktannnn...bu bir dönemdi..yaşadım geçti gittiii...şuan çok huzurluyum...ben sadece onun davranışına anlam veremedim...

bir de onun her şeyi gizli...bakacak bir şey yok.....:)

Şuan yanında birini görsem canım yanmaz..başlarda engelledim falan..görmemek için..ama şuan his yok bende.. amann .ok şükürrrrr.....
o da görmemek için engellemiştir belki sizi hala seviyo olamaz mı? neden boşandığınızı bilmiyorum bu arada.

Hayatnda basks vardr baska kısyle resmı vardr benmde basımdn gectı baskasnn fvdn bk

o da görmemek için engellemiştir belki sizi hala seviyo olamaz mı? neden boşandığınızı bilmiyorum bu arada.
Görmek istemiyordur..ben de görmek istemediğim için engellemiştim..duygularım tavandı o sıra...ama şimdi çook şükür..benim duygular ona gitti heralde:)) amaaan bana gelmesin:)

Yosun hanım bence takip etmeyin kendinizi üzmeyin ne yaparsa yapsın deyip geçin.
Bir de profil foto- saat yönünde döndür - yükle yapın düzelsin

Geçmişinizi bilmiyorum ama insan sevmediği birini de engeller, neden engellemesin? Kötü zamanlarınız olduysa gözünün önünde olmayın istemiştir. Kötü çağrışımlardan uzak kalmak sizin gibi huzurlu olmak istemiştir. Ne bileyim söylemek hoş değil ama hayatında biri olabilir, o biraz bu konuyu kurcalayınca sizi umursamadığını göstermek için engellemiştir... ya da ne gerek var ki engelleyeyim orada burada çıkmasın karşıma demiştir. Bunun gibi bir çok senaryo yazabilirim de gerek yoktur sanırım. Yolunuza bakın, umursamıyorsanız onu takip de etmeyin. Boşverin ne önemi var. Madem huzurlusunuz huzurunuzun tadını çıkarın. Bir de neden fotoğrafları silmediniz ki onu hiç anlayamadım ?

Son düzenleme:
Onu ilgilendiren bir durum yok ki..zaten bitti..o çok mazide kaldı:) çocukça işler işte:)
E kendiniz de diyorsunuz, onu ilgilendiren bir durum olmadığından engellemiş olmasın. İlla ki ortak arkadaşlar beğendikçe gözüne giriyordur, ne gerek var görmeye demiştir, öyle doğal ki. Anlam aramanız yersiz.

Simdi size karsi birseyler hissediyor desek (sanirim duymak istediginiz bu) ne farkeder ki ne degisir?
Sizi anliyorum belki iciniz sogusun istiyorsunuz belki egonuz oksaniyor ama gerek yok böyle seylere.
Hayatiniza odaklanin ve sizi mutlu eden seyler yapin bundan sonra. Hakkinizda hayirlisi olsun

Adamın hesabına giren sensin "öylesine" umrunda olmasa girip bakmazdın engellendiğini de görmezdin

Adamın sevgilisi vardı en azından senin iddian buydu,belki de kadın istedi engellemesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…