Bu da oldu !

iyi demissinde hic evi ayirana kadar idare ederim olayina asla ama asla girme. bi kere o ege tekrar girersen evi ayirmayi falan unut sen

Eger bir daha gelirse o kararimdan vazgectigimi evi ayirmazsa donmeyecegimi söyleyeceğim. Dedim calisirim buzdolabi ocak oturma grubu aliriz dedim. Vitrin tv tv ünitesi filan var benim. Neyse o da diyo sen gel ben herseyi alirim. Dedim herseyi derken ? Diyo ki senin altinlarini. Ben nerdeyim adam nerde. Dedim altin da gözüm yok su an ev istiyorum ben. En son dedim iste cesaretin yok senin namusunu alip bakmaya ama benim herseye cesaretim var

Ben olsaydim o kadina sacindan tuttugum gibi sirf zevkine bir seyr-i alem tattirir sonra da tam suratinin ortasina bir tokat patlatirdjm

Ben şu kv nin size güvenmemesini anlayamadım ya bu ne terbiyesizlik. Oğlunun namusu, torununun annesisiniz. Bakıyım gelen abin mi gerçekten demek ne demek ya ? Bu büyük hakaret, bu sözlerinide öne sürün uyguladığı şiddetin yanında.

Tamam ama adam bana diyo hala dön ayni eve iyi olalim. Abime anneme geliyor konuşuyor. Abim de yeni evli oldugu icin bi sene oluyo evleneli. Rahatsiz oluyo mu bilmiyorum eski abim degil ama onun farkindayim. Sadece annemle kardesim destek oluyor. Abim de don o kadini takma diyo. Nasil doneyim ? Dedim ben gelirsem iki uc aya evi ayircan. Annenein onune kaşık koymam o benim icin oldu. Diyo anneme oyle deme ya annem o benim napim. Dedim bende karinim. Neyse uzatmicam tesekkur ederim hepinize bu hafta ayirirrsa evi sartlarimi kabul ederse oky. Yoksa haftaya siginma evine gidicem dedim. Diyo git cocugu daha kolay alirim senden.

Eşin midemi bulandırdı.Soğumakta o kadar haklısın ki.İğrenç bir insan.Annesi zaten önceki hayatında tuvalet fırçasıymış heralde.Ay sinirden saçmalıyorum ya.Keşke boşanabilsen.Leş bu insanlar ya.

Valla bence de insan annesini kendi seçemiyor ama eşini kendi seçiyor , arıyor , buluyor , aşık oluyor ; bu açıdan bakınca da eş bulmak daha zor.Az ve zor bulunmasına göre mi kıymet verilir insana? Değerli taş sanki tövbe tövbe.

Dışarıdan bakan insan diyor ki sen haksizsin neden bagirip cagiriyosun. Kimse demiyo sen nasil boyle oldun nsil degistin. Annem diyo cocugunla mutlu gormuyodum seni diyodum kizim niye cocuguyla oynamiyor neden sevinmiyor birseye. Ama hani derler ya taşı kıran son vurus degil ondan oncekileridir.

Ya kim suclu ise ona gereken mudahaleyi yapar, adaletli olursun.. Illa kavga etmen, birini tutup otekini atman gerekmiyor ki.. Cahil zihniyetin buldugu çözüm de ayni cahilligin ürünü oluyor.. Hele sorunu sıkıntıyı, fitneyi cikaran annen ise "ana bulamaz es bulurum" demek tam cehalet, cok korkunç..

Ne yaparlarsa yapsınlar ne teklif ederlerse etsinler bence ayrılmalısınız. Sizi köle gibi kullanmışlar. Sizde bir insansınız, sizinde bir hayatınız var, sizde mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Aynı caddedeki annenin evine göndermemek ne? Bu hangi hakla sizi evde tutuyor ki? Çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum demişsiniz de emin olun bu durumda babasız büyümesi en mantıklı hareket olur. Eşiniz size güvenmiyor, saygı duymuyor böyle yaşanılır mı
Bence ailenizin evine gidin boşanın sonra da kendinize bir iş bulmaya çalışın. Aileniz de size pek güvenmiyor dediğiniz kadarıyla ö yüzden biraz birikim yaptıktan sonra onları da terk edin kızınızla mutlu mesut yaşayın. Tabii yazdığım kadar kolay olmayacağını biliyorsunuz da başka fa yapacağınız şey yok. Ayrıca kızınızın konuşmamasına üzülmeyin bir sağlık sorunu olmadan konuşamayan insan gördünüz mü siz :) elbet konuşacak. Bol bol kızınızla ilginmeye çalışın

Bugun bile diyo yarin alayim seni . Dedim asla gelmeyeceğim evi ayirdin mi. Diyo yazik etme kiza dedim onu da sen düşün. Ne diyim hergun ayni muhabbet gormek bile istemiyorum cok yoruldum. Duymak istedigim iki kelime ... Cok mu zor ...

Siz bosanamazsiniz o kararliligi goremedim. Calismiyorsunuz da sanirim. Bekarken de, evliyken de siddet gormussunuz. Ne diyeyim bilemedim...Ayaklarinizin uzerinde dursaydiniz belki..

gelin annemi istemiyo ben gelirsem ne olur yazmistiniz son konunuzda. su an orda durumlar nasil?

2 ay idare ederim işine hiç girme gittiğinle kalır belki bi ton sopa yer tekrar geri gelirsin çocuğu almak o kadar kolay değil heleki küçük yaştakiler çok çok kötü bir durum yoksa oda ancak belgeli direk anneye veriliyor çocuğu alırım derse de all benim hayatımı mahfettin annenle çocuğununkinide mahfet de annesi nasıl eşinin sana olan güvenini sarstıysa sende onu annesinin çocuğuna bakamayacağına inandır yerinde kim olsa boşanır ama anladığım kadarıyla öncelikli niyetin evini ayırıp oturmak ama evinide ayırsan bukadın seni rahat bırakmaz

Bir is bulacagim ise girecegim kizimi krese verecegim abimle yengem tasinacaklar bska bi ise giriyo abim annem kalacak simdilik bi kac ay. Bende ise girmeyi duusnuyorum bakiyorum işte. Abimde diyor illa bizde kal yeni tasinacagimiz yerde calisirsin hatta bi sene kal evini ayirana kadar gitme.

annenin geliri var mi emekli falan?
en mantiklisi sen calis annen cocuguna baksin

Abinler annenlerle mi yaşıyor

Bence sen ne yapman gerektigini biliyorsan en iyisi onu yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…