iyi demissinde hic evi ayirana kadar idare ederim olayina asla ama asla girme. bi kere o ege tekrar girersen evi ayirmayi falan unut sen
Ben şu kv nin size güvenmemesini anlayamadım ya bu ne terbiyesizlik. Oğlunun namusu, torununun annesisiniz. Bakıyım gelen abin mi gerçekten demek ne demek ya ? Bu büyük hakaret, bu sözlerinide öne sürün uyguladığı şiddetin yanında.
Eşin midemi bulandırdı.Soğumakta o kadar haklısın ki.İğrenç bir insan.Annesi zaten önceki hayatında tuvalet fırçasıymış heralde.Ay sinirden saçmalıyorum ya.Keşke boşanabilsen.Leş bu insanlar ya.14 yasimdan 21 yasima kadar calistim bbam yoktu amcam basimi demirlere duvarlara vurdu ictikce. Anneme vurdu benimle annemin pesine düştü silahla gecenin ikisi karanlik yikik bi eve girdik. Yasamwdigim bisey kalmadi desem yeri unutmak istiyorum. Diyorum ya sogudum buz gibi iicm canim yanmiyo bosanmak istiyroum ama ailem benim elimi bagliyo ne annesini ne onu gormek istemiyorum sevemiyorum artik ayni yataga giriyoruz ama ben uzak durmaya calisiyorum. O ise her zaman konularin üstünü kapatip birlikte olmaya bakar. Annrmle iyi gecin onun odasının camini da sil. Asagiyi temizledin mi
Valla bence de insan annesini kendi seçemiyor ama eşini kendi seçiyor , arıyor , buluyor , aşık oluyor ; bu açıdan bakınca da eş bulmak daha zor.Az ve zor bulunmasına göre mi kıymet verilir insana? Değerli taş sanki tövbe tövbe.Bi de "kari koca bulunur, ana bulunmaz" klasiği var midemi bulandıran.. Boyleleri cok kullanir bunu.. Ulan eşin annene haksızlık yapiyorsa bu cumleyi kur, anlarim da sorun cikaran annen, kavga cikaran annen, fitne sokup huzur birakmayan annen.. Bunlara ragmen bu cumle neden kurulur? "Isterse iftira ile yuva yiksin, kari bulurum ana bulamam" nasil bir kafadir? Hem ananı at diyen de yok; adaletli ol, eşini ezdirme.. Ezdirmemek demek kalkip annene sövmek demek değildir.. Bin tane yolu var insanlara hadlerini bildirmenin..
Ayrica dinî bilgisi cok ise, kadinlarin Allah'in emaneti oldugunu ve Peygamberimiz'in (asm) eşlerine davranışlarını hatırlasın eşin olacak şahıs..
Allah cahil insan şerrinden korusun..
Eşin midemi bulandırdı.Soğumakta o kadar haklısın ki.İğrenç bir insan.Annesi zaten önceki hayatında tuvalet fırçasıymış heralde.Ay sinirden saçmalıyorum ya.Keşke boşanabilsen.Leş bu insanlar ya.
Ya kim suclu ise ona gereken mudahaleyi yapar, adaletli olursun.. Illa kavga etmen, birini tutup otekini atman gerekmiyor ki.. Cahil zihniyetin buldugu çözüm de ayni cahilligin ürünü oluyor.. Hele sorunu sıkıntıyı, fitneyi cikaran annen ise "ana bulamaz es bulurum" demek tam cehalet, cok korkunç..Valla bence de insan annesini kendi seçemiyor ama eşini kendi seçiyor , arıyor , buluyor , aşık oluyor ; bu açıdan bakınca da eş bulmak daha zor.Az ve zor bulunmasına göre mi kıymet verilir insana? Değerli taş sanki tövbe tövbe.
Ne yaparlarsa yapsınlar ne teklif ederlerse etsinler bence ayrılmalısınız. Sizi köle gibi kullanmışlar. Sizde bir insansınız, sizinde bir hayatınız var, sizde mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Aynı caddedeki annenin evine göndermemek ne? Bu hangi hakla sizi evde tutuyor ki? Çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum demişsiniz de emin olun bu durumda babasız büyümesi en mantıklı hareket olur. Eşiniz size güvenmiyor, saygı duymuyor böyle yaşanılır mı
Bence ailenizin evine gidin boşanın sonra da kendinize bir iş bulmaya çalışın. Aileniz de size pek güvenmiyor dediğiniz kadarıyla ö yüzden biraz birikim yaptıktan sonra onları da terk edin kızınızla mutlu mesut yaşayın. Tabii yazdığım kadar kolay olmayacağını biliyorsunuz da başka fa yapacağınız şey yok. Ayrıca kızınızın konuşmamasına üzülmeyin bir sağlık sorunu olmadan konuşamayan insan gördünüz mü siz :) elbet konuşacak. Bol bol kızınızla ilginmeye çalışın
Bi problem yok aslinda amasoylemese de insan rahatsiz oluyor ya çocuğumla bilmem o rahat gorunuyor ama icini Allah bilir.gelin annemi istemiyo ben gelirsem ne olur yazmistiniz son konunuzda. su an orda durumlar nasil?
Bir is bulacagim ise girecegim kizimi krese verecegim abimle yengem tasinacaklar bska bi ise giriyo abim annem kalacak simdilik bi kac ay. Bende ise girmeyi duusnuyorum bakiyorum işte. Abimde diyor illa bizde kal yeni tasinacagimiz yerde calisirsin hatta bi sene kal evini ayirana kadar gitme.
annenin geliri var mi emekli falan?
en mantiklisi sen calis annen cocuguna baksin
Abinler annenlerle mi yaşıyorBir is bulacagim ise girecegim kizimi krese verecegim abimle yengem tasinacaklar bska bi ise giriyo abim annem kalacak simdilik bi kac ay. Bende ise girmeyi duusnuyorum bakiyorum işte. Abimde diyor illa bizde kal yeni tasinacagimiz yerde calisirsin hatta bi sene kal evini ayirana kadar gitme.
Bence sen ne yapman gerektigini biliyorsan en iyisi onu yap..Onceki konumda kizima kizmamdan bahsetmistim size. Simdi ise kaynanamin beni tokatlamasindan o tokattan kucagimda bulunan kizimin da nasibini almasindan bahsedeyim. Aslinda ne yapmam gerektiğini cok iyi biliyorum ama sizce ne yapmaliyim insan bi destek istiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?