Bu da oldu !

İşte arada annesi olmasa eşiniz size tutunurdu. Şimdi rahatlıktan öyle davranıyor. Nasıl olsa herşey onun istediği gibi. İşler değişince eşiniz de değişecek.

Evet annesi yokken inanilmaz iyi herşeye tmm diyo ya kadin evden gitmiyo babası yakin oturuyod kardesleri yakin gitmiyo kadın hep tepemizde

İnanmıyorum aglamasina o annesine cevap verip beni burdan cekip goturmeliydi adam dedigin bunu yapardi. Ben de cok agladim her seferinde sirtini dondu aglama yataktan giderim diye tehdit etti unutmadim ki .
Basit bir ağız kavgası olsa neyse. Ortada resmen şiddet var. Asla affedilir bir şey değil. Aynı evde yaşamayı geçtim sizin yakınınıza yaklaştırmamalı o anneyi.

Evet annesi yokken inanilmaz iyi herşeye tmm diyo ya kadin evden gitmiyo babası yakin oturuyod kardesleri yakin gitmiyo kadın hep tepemizde
O kadın olmasa siz eşinize her dediğinizi yaptırırsınız da kadın doldurunca eşiniz de gaza geliyor. Zaten erkekler çok kolay gaza gelirler.

Basit bir ağız kavgası olsa neyse. Ortada resmen şiddet var. Asla affedilir bir şey değil. Aynı evde yaşamayı geçtim sizin yakınınıza yaklaştırmamalı o anneyi.

Ayni evde kalayim diye yalvariyo ama yol yemezler o tokat beni kendime getirdi dönüşü yok artık. Ayrilmayi bile kafaya takmiyorum kizimla olayim da sabah aksam calisirm annem bakar kizima kresr gider konusmaya baslar. Kimseye muhtac degiliz cok sukur

Her zaman bir B planınız olsun.O rapor sizdeyken kanun da sizin tarafınızda olur.

Böyle güçlü duran bir kadını kimse ezemez işte. Kimse açlıktan ölmez. Yeter ki kendinize inanın. Çoğu kadına göre daha iyi durumdasınız. Gitcek bir kapınız var en azından.

Lütfen bu kararlı duruşunu korumaya devam et! İkna olup gidersen geriye daha da ezilmeye devam edersin.Kuyruğunu kısıp geri geldin derler.Ailende sahip çıkmadı,seni sığdıramadı yanlarına derler.Ve bu zamana kadar yaşadıklarının daha fazlasını yaşarsın.Kizin konusunda hiç korkma kimse alamaz.O tehditleri yeme yani.
Sıkıştığında buraya yaz bir sürü çözüm yolu,öneri geliyor,ona göre hareket edersin.

Kizi eşim aldi ozlemis aksam getirecek zaten kizim babasiyla gitmek bile istemiyordu. Elbiselerimi getir dedim. İlla don evine diyo. Cekismeli boşanma davasi acarim karimi seviyroum derim yillarca surunursun diyo. Dedim bu benim umrumda degil yıllarca mahkemeye gider gelirim hatta burdan cikinca acarim bak davayi dedim.beni tehdit etme diyo dedim sende beni cildirtma. Donmicem dedim senin annen senin karını cocugunu perisan ediyo sen hala onun arkasindasin dedim. Daha cok zaman ayircam gayret edicem dedi. Dedim dayak yedirdikten sonra mi ? Hic bi anlami yok donmicem brn seninle tartışmaya gelmedim dedim.

Anneme demis onceden yaptigi gibi anne napcaz demis. Annemde demis ben karisamam sana söylediği gibi bna da soyluyo gitmem diyo ben kizimdan bezmedim kizim istedigi kadar kalsin demis.

Senin kaynanan dayak istiyor evire cevire bir dov bak nasil huzurlu ortam oluyor gor :)

Yok bacim dun dedim simdi ki aklim olsa annenin agzini yuzunu kan icinde bırakırdım dedim. Diyo ben korkuyodum annem seni kan icinde birakmamis

Deff et gitsin basindan. Ugrasmaya değmez anladin mi ? Annesi karilik yapsin bundan sonra..

Kocanıza olan öfkenizi çocuktan çıkarıyordunuz sanırım.
Keşke eşlerin nasıl biri olduğunu anlamadan çocuk sahibi olmaya karar verilmese.
Çocuğun iyiliği için sizin bir arada olmanız sakıncalı.

Anneme demis onceden yaptigi gibi anne napcaz demis. Annemde demis ben karisamam sana söylediği gibi bna da soyluyo gitmem diyo ben kizimdan bezmedim kizim istedigi kadar kalsin demis.
Annenle de konuş anne ben bu kez gidersem bir dahaki sefere ölümü almaya gelirsiniz,yanımda olduğunu onlara göster lütfen diye tembihle.
Eşin boşanmaz meraketme,eninde sonunda o ayrı evi açıcak,
Boşanipta bir daha evlenemeyeceginin bu şartlar altında onu kimsenin kabul etmeyeceğinin kendiside,anneside idrak etti.
Sana şuan sert çıkıp tehdit etmesinin tek sebebi,bu zamana kadar seni bu şekilde sindirip,parmaklarında oynattılar,şimdide aynen böyle yaparak sindirebileceklerini düşünüyorlar onun için tehdit ediyorlar.
Ne demek annem yanlız kalamaz?
Benimde annem var ve tek başına ağabeyim 2 sokak ötede,ben ise başka bir sehirdeyim.
Anayım gün aşırı işten gelirken kapıdan uğrar eve bile girmez,annemin market pazar v.s bir isi varsa zaten gündüzden haber verir iş çıkisi yarim saatte işini hallederler.Rahatsizlansa arar gelir hastaneye getirir.Cogu zaman gelinimizde yemeğe v.s gelir.Annem yemek yapar veya marketten falan birşeyler alır haber verir uğrayıp alin diye gelip alırlar.
Canları isteyince akşam yemeğine oturmasına gelirler,yada annemi kendi evlerine alıp giderler 2-3 otururlar sonra herkes kendi evine.
Yani demem o ki annesi tek başına gayette yaşayabilir,Bizimki yaşıyor çok şükür
Allah başımızdan eksik etmesin insallah

Öfkem kocama da ama degil de . Cunku annesi aksama kadar beni delirtiyodu evde aksam da delirdigim halimi kocam görüyordu eee kac kez dedim evi ayir diye yok adam yok diyo neyse işte bugun aksam abim gidecek evi ayiracaksiniz kardesim donecek yoksa donmeyecek diyecek. Bakalim aksam ola hayrola. Bir de benim cocugum cidden cok akilli anliyor galiba yaaa ben ona kizsam da bana sarilir oper beni huyuma gider cocuk bile baskasi bana bagirsa ben başkasına bagirsam yime bna kosar sarilir. Mesela dun ağlıyodum esarbimla gözyaşımı sildi ne bileyim mesela istedigi bisey olunca cok seviniyo ellerini birbirine carpiyor bana sarılıyor boyu nereme yeterse oradan opuyor beni. Çocuğumdan yana sıkıntım yok hee yerinde durmaz ama cocuk ben cocukken onun gibiymisim ki hatirliyorum da yerimde durmazdim. Ve biz ilgisizlikten sevgisizlikten bu haldeyiz. İki gundur yalvariyor esim her seferinde o ev ayrilacak yoksa biter diyorum ben esimden eminim annesi basinin etini yemese o iyi birisi iyi olur. Adam annesi konusuyp karisi konusuyo careyi evden kacmakta buluyor borclari odeyip uzerinden sorumluluk atıyor atmaya calisiyir

Annem ve abime dedim benim yanimda durursaniz o ev ayrilir yoksa beni yere sererseniz daha da beni insan yerine koymazlar. Bende bosanmaz diye dusunuyorum en son acacak o evi. Artik oynatamazlar. Sindiremezler eski eşi yok artik. Sizin adiniza mutlu oldum mutlu ve huzurlu yuvalariniz daim olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…