Bu da oldu !

Kv falan dinlemem tokat manyağı yaparım.
Ama giriş, gelişme normal de sonucunuz mu anormal?
Kimbilir yine neler yutulmuş, nasıl işi bu noktaya getirecek cesaretler verilmiş..

Biliyomusun anlatasim bile yok sadece esimden sogudum ve cidden ne yaparim bilmem. Annem abim destek oluyor da onlarin yaninda da olmaz. Esim ulasamasin diye hattı kirdim vatsap sildim insta sifremi hstirlamiyorum

Esime dedim ki iki etegim vsr dugmeleri aciliyo anneme gideyim de yaptirayim o da hayir olmaz dedi. Bende evefe sinirli sinirli dolaniyorum kiz oyuncaklari dagitti topladim bi daha dagitti kiza kizdim neyse iste kaynanam da vsr bugün sende bisey dedi bende vsr tabi dedim oglun sagolsun disari cikmama iizn vermez cocuk durmaz temizlik bende daha ne olsun 27 yasina geldim guven yok dedim o da ne istiyorsun nereye gidiceksin dedi anneme dedim. Neyse dedi kiza niye cikisiyosun dedim sanane diyo ne demek sanane ben babaannesiyim benim cocugum değilmi seni ilgilendirmez dedim yuksri ciktim iste. Neyse cok sinirlendim ustumu giydim cuzdani aldim asagi indim. Nereye dedi cocuk kucagimda dedim sananr arkamdan geldi idte sen benim çocuğumun yuvasini mi dagiticaksin orospu diye vurdu cocuga da geldi bende cocugu yere indirdim itiyorum gitmiyo inadina geliyo vuruyo tokat ellerkmi yirtti tirnaklari bi parmagim incidi kapiyi kitledi oglum arasın ixin veridn oyle gidersin bende bagirdim aç su kapiyi filan diye neyse oglunu aradi abim geliyomus almya abin gelcek bekle dedi ac su kapiyi dedim scmadi sbim geldi zile basti kapiyi acmadi yukari cikti abim acti kapiyi konusmaya basladi benfe ağlamaya basladim kizimi abime verdim terlik giydim abimde kizi aldi kucahina kiza bi cift ayakkabi aldi kayananm konusuyodu hala ona sus işareti yapti indik geldik
Neden bu zamana kadar bu ruh hastalarının içinde durdunuz?
Neden o kadını tokat manyağı yapmadan gittiniz?
Eşiniz ne tepki verdi?
Boşanacak mısınız?

Eski konunuzu da okudum, Allah o kayınvalideye akıl fikir versin.

Babanızın mezarına göndermemek nedir hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda?

Bu konuları okuyup insan bu kadar da olmaz diyor ama inanıyorum ki hala böyle cahil ve vicdansız insanlar var, altınlarınızı bozdurdu mu eşiniz? Bence biran önce o evden kurtulmaya bakın, ne hakla size tokat atabilir o kadın. Kendi kızı umarım vardır el kapısına gidince aynılarını yaşatırlar da ettiğini bulur.

Altınları bozdurduk borc diye diye ve ayriyetten benim bi ceyregim vardı kaynanamin da bizim dugun takilari ondaydi bi grami kalbolmustu diye esim ebndeki çeyreği aldi bakti inanabiliyomusunuz.

Geri dönmeyeceksin değil mi? Lütfen sakın geri dönme hemen boşan o pislikten uzaklaş

Donmek tabi ki yok boşanmayı cok istiyorum esimi sevemiyorum bile artık icim buz gibi canim bile yanmıyor inan. İste evi ayırsinda dönerim diye dusunceler dolaniyo bilirsiniz elalem ne der düşüncesi

Uzun zamandır bu sorunlarla bogusuyorum esim bana guvenmez bakkala gidemem ayni caddede olan anneme gidemem ama adim gibi eminim kaynanam yuzunden cunku o esimin yaninda bana sana hicbir konuda guvenmiyroum demisti. Ve bugun telefonda esimle konusurken ne oldugu belli değil diyo. Sabah kahvalti hazirlarim ev supur iki kst kolay degil cocugum cok hareketli her yer dağılır toplarim camasit bualsik utu ama tatmin olmaz ve ben disari cikmak isteyince gezmek idtiyo hep der ama hic gezmem akraba ziyaretleri haric.
Allah yardimcin olsun. Hem senle ayni evde yasiyor. Hem herseyine karisiyor. Onun ayri evde yasama imkani yokmu. Bi cocugu senin esin mi?

Neden bu zamana kadar bu ruh hastalarının içinde durdunuz?
Neden o kadını tokat manyağı yapmadan gittiniz?
Eşiniz ne tepki verdi?
Boşanacak mısınız?

Sabrettim sadece belki esim anlar beni ilgilenir diye. Yapamadim onu tokst manyağı cunku yspsaydim o olayda bana fonerdi hep gunah kecisi oldum.
Esimi sramadim medaj atmadim hstti kirdim.
Boşanmayı idtiyorum cunku eşim degismez annesi ona obur dunyada lazimmis

Allah yardimcin olsun. Hem senle ayni evde yasiyor. Hem herseyine karisiyor. Onun ayri evde yasama imkani yokmu. Bi cocugu senin esin mi?
Bi oglu daha var bekar ve 3 dairemiz var kiraci var ama esim annesinden ayrilmak istemiyor her aksam parka gider oturmaya bi kez gel demedi annemle gelin parka hidelim der hep

Donmek tabi ki yok boşanmayı cok istiyorum esimi sevemiyorum bile artık icim buz gibi canim bile yanmıyor inan. İste evi ayırsinda dönerim diye dusunceler dolaniyo bilirsiniz elalem ne der düşüncesi

ya lütfen sacmalama arkadaşım evi ayırsa da o kaynanadan yedigin tokatlari unutacak misin elalemin allah belasını versin lütfen saçmalama kendini geçtim çocuğunun o ortamda büyümesine nasıl izin verirsin? bir anne buna izin vermemeli

Allah aşkına o tokatin intikamını alın , soğuk terler attim konuyu okuyunca.
Seviyesiz kadın :sinirli::sinirli::sinirli:

Ne yapmaliyim peki ? İnan bana cok seyler cektim hamileyken gün aşırı aglardim dogumdan sonra temizlik hic elini surmez 5 oda 4 balkon 2 tuvalet 3 banyo bende ve cocugum ayriyetten elime de el isi tutusturdu

ya lütfen sacmalama arkadaşım evi ayırsa da o kaynanadan yedigin tokatlari unutacak misin elalemin allah belasını versin lütfen saçmalama kendini geçtim çocuğunun o ortamda büyümesine nasıl izin verirsin? bir anne buna izin vermemeli

Eşimi savunmak degol niyetim annesi yokken cok iyi. Ama evi ayırsam da eve gec gelirim annemin yanina ugrarim her aksam demisti. Annen ben yokken gelemez demisti. Naosam bilmiyorum bosanmak istiyorum ama eskiden nisanlihdim simdi de boşancam demekki kotu olan mtsznn imis diyecekler annem abim uzulecek

Bi oglu daha var bekar ve 3 dairemiz var kiraci var ama esim annesinden ayrilmak istemiyor her aksam parka gider oturmaya bi kez gel demedi annemle gelin parka hidelim der hep
Boyle anneci bide kiz kardesimin esi var. Kardesimde bikmis. Kocasi annesiz bi yere gitmez butun gun annesinin evinde

Eşimi savunmak degol niyetim annesi yokken cok iyi. Ama evi ayırsam da eve gec gelirim annemin yanina ugrarim her aksam demisti. Annen ben yokken gelemez demisti. Naosam bilmiyorum bosanmak istiyorum ama eskiden nisanlihdim simdi de boşancam demekki kotu olan mtsznn imis diyecekler annem abim uzulecek
Tabi milletin ne dediği çok önemli, abin annen üzülür hemen cehenneme geri dönmelisin el alem ne der

Back
X