Bu da oldu !

Eşimi savunmak degol niyetim annesi yokken cok iyi. Ama evi ayırsam da eve gec gelirim annemin yanina ugrarim her aksam demisti. Annen ben yokken gelemez demisti. Naosam bilmiyorum bosanmak istiyorum ama eskiden nisanlihdim simdi de boşancam demekki kotu olan mtsznn imis diyecekler annem abim uzulecek

çocuk diyorum çocuk????
çocuğundan bahsediyorum. çocuğunun bu tokatlardan nasibini almasını bırak o görüntüye maruz kalması ne demek haberin var mi?

Ne yapmaliyim peki ? İnan bana cok seyler cektim hamileyken gün aşırı aglardim dogumdan sonra temizlik hic elini surmez 5 oda 4 balkon 2 tuvalet 3 banyo bende ve cocugum ayriyetten elime de el isi tutusturdu
Boşanmalısınız yani bu da soru mu ?
Ama öncelikle karakola gidin.
Intikama gelince kayinvalideye okkalı bir tokat.
Neden 5 yıl çektiniz anlatmadınız kimseye : (

Sende de bişe yapcak niyet görmedim ben.

14 yasimdan 21 yasima kadar calistim bbam yoktu amcam basimi demirlere duvarlara vurdu ictikce. Anneme vurdu benimle annemin pesine düştü silahla gecenin ikisi karanlik yikik bi eve girdik. Yasamwdigim bisey kalmadi desem yeri unutmak istiyorum. Diyorum ya sogudum buz gibi iicm canim yanmiyo bosanmak istiyroum ama ailem benim elimi bagliyo ne annesini ne onu gormek istemiyorum sevemiyorum artik ayni yataga giriyoruz ama ben uzak durmaya calisiyorum. O ise her zaman konularin üstünü kapatip birlikte olmaya bakar. Annrmle iyi gecin onun odasının camini da sil. Asagiyi temizledin mi

sen boşanmazsın hayatını karartırsın. ben senin yaşındayken yeni evleniyordum daha ne zorun vardı allah aşkınaaa gençlik yıllarını heba etmişsin

Eşimi savunmak degol niyetim annesi yokken cok iyi. Ama evi ayırsam da eve gec gelirim annemin yanina ugrarim her aksam demisti. Annen ben yokken gelemez demisti. Naosam bilmiyorum bosanmak istiyorum ama eskiden nisanlihdim simdi de boşancam demekki kotu olan mtsznn imis diyecekler annem abim uzulecek
Olsun evi ayirsin. En azinda sen rahat edersin. Hergun kaynananin yuzunu gormessin. Ogluda gitsin anasinin basini beklesin

Evlendiğimden beri 5 sene olur kocam bi kez disari cikarmamistir çıkaracağı zmaan annesi annemii piknige goturmuyosun esini goturuyosun diye burnumuzdan getirmisti iki saat gece giderbilmiştik. Kizimin eksigi vsr mi senin eksiğin var mi diye sormaz. İstegiyle asla disari cikarmaz bi eksik soyleyimce sonraya atar babanneme götürmez halamlsra dayimalra gitmem. Babamin mezarina bile goturmez bayram gekir ueni bisey almaz. Ve birde ben aptal ona 5 binden fazla para yedirmişimdir ayriyetten de 36 binlik altinlari verdim
butun bunlar olurken sizin tepkiniz neydi peki??

Seni ça
14 yasimdan 21 yasima kadar calistim bbam yoktu amcam basimi demirlere duvarlara vurdu ictikce. Anneme vurdu benimle annemin pesine düştü silahla gecenin ikisi karanlik yikik bi eve girdik. Yasamwdigim bisey kalmadi desem yeri unutmak istiyorum. Diyorum ya sogudum buz gibi iicm canim yanmiyo bosanmak istiyroum ama ailem benim elimi bagliyo ne annesini ne onu gormek istemiyorum sevemiyorum artik ayni yataga giriyoruz ama ben uzak durmaya calisiyorum. O ise her zaman konularin üstünü kapatip birlikte olmaya bakar. Annrmle iyi gecin onun odasının camini da sil. Asagiyi temizledin mi
resiz bildikleri için sana reva görüyorlar zaten tüm bunları:KK11:

çocuk diyorum çocuk????
çocuğundan bahsediyorum. çocuğunun bu tokatlardan nasibini almasını bırak o görüntüye maruz kalması ne demek haberin var mi?

Delirdim psikolojim bozuldu biliyo musun cocugum baba gel gel dede git gel su ve bi kac hayvan sesi çıkarmaktan baska bisey yapmiyo cok akilli ama konusmuyor baska. İceriden neler cektim keske bunu hamileyken yapsaydim cocugum evet ama esimle konusmayinca ona puskuremiyorum anliyo musun ? Derdim tokat degil ev değil esim de değil derdim çocuğum zaten. Konusmuyor ve esim ilgilenmiyor kendimi gectim ben zaten. Çocuk doktoruna goturelim dedigimde de celalleniyor bende istiyorum boşanmayı ama çocuğum kıymetsiz babasindan eksik kalmadin istiyorum neden cubku yenilen Pehlivan güreşe doymazmis

butun bunlar olurken sizin tepkiniz neydi peki??
Her zama esime soylerdim soylenirdim her zaman ama o takmazdi kendimi paraladim aglsdim ve o bana ne dedi biliyo musun

Aglama bak kalkar giderim dedi. Umursamaz bencil herifin teki. Tek derdi zengin olmak koye yerlesmek.

Allah eşinize akıl fikir versin. Kendisinin de kız evladı var, farkında mı acaba.....

Delirdim psikolojim bozuldu biliyo musun cocugum baba gel gel dede git gel su ve bi kac hayvan sesi çıkarmaktan baska bisey yapmiyo cok akilli ama konusmuyor baska. İceriden neler cektim keske bunu hamileyken yapsaydim cocugum evet ama esimle konusmayinca ona puskuremiyorum anliyo musun ? Derdim tokat degil ev değil esim de değil derdim çocuğum zaten. Konusmuyor ve esim ilgilenmiyor kendimi gectim ben zaten. Çocuk doktoruna goturelim dedigimde de celalleniyor bende istiyorum boşanmayı ama çocuğum kıymetsiz babasindan eksik kalmadin istiyorum neden cubku yenilen Pehlivan güreşe doymazmis

daha hala nasıl ayrı ev olursa düzelir diyebiliyorsun peki?
ben sen ve senin gibi kadınları anlamıyorum hadi sizin psikolojiniz bozuk, etrafınızda yol gösteren, yardim eden bir tane mi akli başında akrabanız, yakininiz yok?

senin dusuncelerin sağlıklı degil, hemen darp raporu al davanı ac. O kaynana denen şahsa da tazminat davası ac.

lütfen mantıklı düşün kendine gel. çocuğunu düşün.

Değilim çaresiz kesinlikle degilim ama para gox ve anneci bi kocanin eline düştüm agzini acinca seviyorum demeler. Ama arkami donunce annesiyle fisir fisiir annesi anlatır doldurur o da gelir bana patlsr. Ama bigun hava sicak ya da soguk evdesin ne zamandir bunaldin demez sormaz ne eksigin vsr diye.

daha hala nasıl ayrı ev olursa düzelir diyebiliyorsun peki?
ben sen ve senin gibi kadınları anlamıyorum hadi sizin psikolojiniz bozuk, etrafınızda yol gösteren, yardim eden bir tane mi akli başında akrabanız, yakininiz yok?

senin dusuncelerin sağlıklı degil, hemen darp raporu al davanı ac. O kaynana denen şahsa da tazminat davası ac.

lütfen mantıklı düşün kendine gel. çocuğunu düşün.

Ailem evi ayırsin diyor annem istemiyor belli yani millet ne der seyi vsr birazda. Ayrilmak inan cok istiyorum yarin gidicem hasteney annem gelmese d Alicam rapor

Her zama esime soylerdim soylenirdim her zaman ama o takmazdi kendimi paraladim aglsdim ve o bana ne dedi biliyo musun

Aglama bak kalkar giderim dedi. Umursamaz bencil herifin teki. Tek derdi zengin olmak koye yerlesmek.
surekli soylenerek bir sey duzelmiyorsa duzelmeyecek demektir sizin hataniz duzelmesini beklemek olmus aslinda coktan o ortami terk etmeniz gerekiyordu ama yapmadiginiz icin size tokat atma cesaretinide gostermisler cunku pasif kalmissiniz hep

Back
X