Annenle de konuş anne ben bu kez gidersem bir dahaki sefere ölümü almaya gelirsiniz,yanımda olduğunu onlara göster lütfen diye tembihle.
Eşin boşanmaz meraketme,eninde sonunda o ayrı evi açıcak,
Boşanipta bir daha evlenemeyeceginin bu şartlar altında onu kimsenin kabul etmeyeceğinin kendiside,anneside idrak etti.
Sana şuan sert çıkıp tehdit etmesinin tek sebebi,bu zamana kadar seni bu şekilde sindirip,parmaklarında oynattılar,şimdide aynen böyle yaparak sindirebileceklerini düşünüyorlar onun için tehdit ediyorlar.
Ne demek annem yanlız kalamaz?
Benimde annem var ve tek başına ağabeyim 2 sokak ötede,ben ise başka bir sehirdeyim.
Anayım gün aşırı işten gelirken kapıdan uğrar eve bile girmez,annemin market pazar v.s bir isi varsa zaten gündüzden haber verir iş çıkisi yarim saatte işini hallederler.Rahatsizlansa arar gelir hastaneye getirir.Cogu zaman gelinimizde yemeğe v.s gelir.Annem yemek yapar veya marketten falan birşeyler alır haber verir uğrayıp alin diye gelip alırlar.
Canları isteyince akşam yemeğine oturmasına gelirler,yada annemi kendi evlerine alıp giderler 2-3 otururlar sonra herkes kendi evine.
Yani demem o ki annesi tek başına gayette yaşayabilir,Bizimki yaşıyor çok şükür

Allah başımızdan eksik etmesin insallah