Bu da oldu !

Öfkem kocama da ama degil de . Cunku annesi aksama kadar beni delirtiyodu evde aksam da delirdigim halimi kocam görüyordu eee kac kez dedim evi ayir diye yok adam yok diyo neyse işte bugun aksam abim gidecek evi ayiracaksiniz kardesim donecek yoksa donmeyecek diyecek. Bakalim aksam ola hayrola. Bir de benim cocugum cidden cok akilli anliyor galiba yaaa ben ona kizsam da bana sarilir oper beni huyuma gider cocuk bile baskasi bana bagirsa ben başkasına bagirsam yime bna kosar sarilir. Mesela dun ağlıyodum esarbimla gözyaşımı sildi ne bileyim mesela istedigi bisey olunca cok seviniyo ellerini birbirine carpiyor bana sarılıyor boyu nereme yeterse oradan opuyor beni. Çocuğumdan yana sıkıntım yok hee yerinde durmaz ama cocuk ben cocukken onun gibiymisim ki hatirliyorum da yerimde durmazdim. Ve biz ilgisizlikten sevgisizlikten bu haldeyiz. İki gundur yalvariyor esim her seferinde o ev ayrilacak yoksa biter diyorum ben esimden eminim annesi basinin etini yemese o iyi birisi iyi olur. Adam annesi konusuyp karisi konusuyo careyi evden kacmakta buluyor borclari odeyip uzerinden sorumluluk atıyor atmaya calisiyir

Bu yaşlarda bir çocuk daha ana kuzusu tabi, sizin de üzüldüğünüze ağladığınıza şahit oluyorsa kızamıyordur çocuklardan bizden daha çok hissediyor bir şeyleri.

Umarım evleri ayırırsınız eşinizden annesinin komutları olmadan sizinle karar verebilir her şeye.
Yoksa dediğim gibi ben bu konuda daha çok çocuğu önemsiyorum çünkü bu yaşlarda alacağı psikolojik yaralar tüm hayatını etkileyebilir.
Malum 0-6 yaş bir çocuğun en önemli dönemidir.

Eski konunuzu da okudum, Allah o kayınvalideye akıl fikir versin.

Babanızın mezarına göndermemek nedir hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda?

Bu konuları okuyup insan bu kadar da olmaz diyor ama inanıyorum ki hala böyle cahil ve vicdansız insanlar var, altınlarınızı bozdurdu mu eşiniz? Bence biran önce o evden kurtulmaya bakın, ne hakla size tokat atabilir o kadın. Kendi kızı umarım vardır el kapısına gidince aynılarını yaşatırlar da ettiğini bulur.

Canıgönülden Aminnn diyorum

Sabrettim sadece belki esim anlar beni ilgilenir diye. Yapamadim onu tokst manyağı cunku yspsaydim o olayda bana fonerdi hep gunah kecisi oldum.
Esimi sramadim medaj atmadim hstti kirdim.
Boşanmayı idtiyorum cunku eşim degismez annesi ona obur dunyada lazimmis

Arkadasim lütfen internetten araştır iyice dinimizde kadın haklari neler simdi burdan tek tek yazamayacağım ama bu hakkardan bur tanesi de ayrı evde yasama istegi. Esine şunu şöyle Aĺlah in emirleri arasında ayrımcılık mi yapıyor. Anbe hakki varsa es hakki da var ve anne hakkından daha az önemli degil. Peygamberimizin veda hutbesinde son sözleri kadınlarınıza dikkat edin onlari Allah in adiyla emanet aldınız diye. Ayrıca dinine oteki tatafa bu kadar duskunse esin, Oteki tarafta eşler de birbirine lazim oluyor mus deyiver. Dinen kadına vurulmaz kadının tum ihtiyaçları karşılanmak zorunda kadın ailesini ziyaretten men edilemez ve mehir hakkı kul hakkına girer daha bur sürü hak var. Lutfen bunları söyle hic çekinmeden ayrılınca da cocuk dinen anne de kalır bunu da soyle hic çekinme sustukça daha cok tepene binerler. Sunu kesinlikle söyle Yuce yaradanin emirleri arasında ayrımcılık yapmak kimin haddine. Sen tut dinin emirleri arasindaki bi tek anne hakkini gözet diğerlerini saf dışı birak. Lütfen eşine her bir hakkını soyle tastamam talep ettigini ifade et. O kv ye sana yaptıklarından da mahserde eşin de sorumlu tutukacak. O kv yi Allah nasıl biliyorsa oyle yapsin. Bu arada evde bekar kaynin varmis. Bu da dinen uygun değil zaten. Adamin dinden haberi yok. Bi bildigi anbe hakkı. Anne hakkı ona esinin haklarını gasp etme hakkini vermiyor. Ayri eve cikmak zorunda

Son düzenleme:
Ailem evi ayırsin diyor annem istemiyor belli yani millet ne der seyi vsr birazda. Ayrilmak inan cok istiyorum yarin gidicem hasteney annem gelmese d Alicam rapor

O raporu mutlaka al. Gec kalma Ayrilmasan dahi elinde dursun. Bu arada ayrı ev açıyorsa bence boşanma işini bi süre ertele derim. Baktin esin yine ayni o zaman düşünürsün. Anladığım kadarıyla ailen de gecmiste sıkıntı yaşamışsınız. Annene de cok üzüldüm. Esine neden demiyorsun onun annesi ona mahserde lazim oluyor da senin annen sana lazim degil miymis. Iki yuzlu herif

Darp raporu aldınız mı?

Böyle güçlü duran bir kadını kimse ezemez işte. Kimse açlıktan ölmez. Yeter ki kendinize inanın. Çoğu kadına göre daha iyi durumdasınız. Gitcek bir kapınız var en azından.

Aynen anneniz arkanızda en
Bu aksam donmeyecegimi anladi çocuğumu alsin polisle ve raporla geri alirim rapordan haberi yok is o raddeye gelirse sok olacak 😅🤣🤣 beni pisirik sanirlar ama bu pisirik neler yapar ne cesaretlendi o tokat beni kendime getirdi haberleri yok. Annesi demis herseyi kendiniz yapiyosunuz yine bana kaliyo. Zaten tokati da dedem atti demi pislik

Hah şöyle arkadasim dik dur sağlam dur. Simdi yalvarıyor bir süre de tehdit aşamasına geçer sakın duruşundan vazgecme. Cok şükür ki annen ve abin arkanda. Ayrıca annenin verdiği cevabi da cok beğendim. Simdi onlar önce seni bezdirmeye caydirmaya çalışacaklar asama asana. Bakarlar ki dik durusundan taviz vermessen bi de ailenin senin arkanda duyduklarıni da gördüler o kocan mecbur ayri ev acacak. Bu arada lütfen esine dinimiz deki kadin haklarindan ayri ev hakkindan da bahset lütfen. Peygamberimizin veda hutbesini soyle ve ona deki hakkini helal etmeyecegini, kv denin de bu yuvanin yıkılmasına vesile olduğu icin hesap vereceğini soyle lutfen.

Evet zaten dedim donmem dedim kararimdan ayrilacaksak ayrilalim eceyi kim alir mahkeme karar verir dedim diyo su çocuk icin don dedim onun icin donmeyecegim çocuğumu kendim büyutecegim. Ya evi ayir ya bitsin dedim son nokta

Kari koca ayrılırsa cocuk dinen anne de kalıyor çocuğu büyütme hakki anne de çocuğun da anne yanında kalma hakkı var. Eşin dinen annesine düşkün ya bunları da hatırlat lütfen

Öfkem kocama da ama degil de . Cunku annesi aksama kadar beni delirtiyodu evde aksam da delirdigim halimi kocam görüyordu eee kac kez dedim evi ayir diye yok adam yok diyo neyse işte bugun aksam abim gidecek evi ayiracaksiniz kardesim donecek yoksa donmeyecek diyecek. Bakalim aksam ola hayrola. Bir de benim cocugum cidden cok akilli anliyor galiba yaaa ben ona kizsam da bana sarilir oper beni huyuma gider cocuk bile baskasi bana bagirsa ben başkasına bagirsam yime bna kosar sarilir. Mesela dun ağlıyodum esarbimla gözyaşımı sildi ne bileyim mesela istedigi bisey olunca cok seviniyo ellerini birbirine carpiyor bana sarılıyor boyu nereme yeterse oradan opuyor beni. Çocuğumdan yana sıkıntım yok hee yerinde durmaz ama cocuk ben cocukken onun gibiymisim ki hatirliyorum da yerimde durmazdim. Ve biz ilgisizlikten sevgisizlikten bu haldeyiz. İki gundur yalvariyor esim her seferinde o ev ayrilacak yoksa biter diyorum ben esimden eminim annesi basinin etini yemese o iyi birisi iyi olur. Adam annesi konusuyp karisi konusuyo careyi evden kacmakta buluyor borclari odeyip uzerinden sorumluluk atıyor atmaya calisiyir
Yavrum ya kıyamam ona. Anliyodur tabi çocuk.
Huzur olmayan evde büyüyen çocuklara çok yazık oluyor.

o adam iyi bir adam olmaz cnm ..oraları geç sen kendi babanın mezarına izinle mi gideceksin. annenin evine izinlemi gideceksin . adam olsa seni bu kadar ezdirmezdi azcık arkanda durur du .. annesini parka götürüyo bana sen de gel demiyor diyosun . aman annemle iyi geçin onun odasını temizle diyormuş . ben öbür konularını bilmiyorum ama burda okuduklarıma bile aman yarebbi dedim . sen geri dönmeyi kafaya koymussum zaten . iki güzel söz etti hemen erimiş gibisin . ne diyim Allah o yavrucaga yardım etsin

Darp raporunda ne yazıyor ? Adlı süreç başlamadı mi rapor alınca ?

Ayrı ev açılınca sihirli değnek mi değecek eşinize , birden değer mi verecek size sanıyorsunuz ?

Onun dava açmasını beklemeyip kendiniz açarsınız gerçekten boşanmak istiyorsanız.

O da bunu biliyordur.

Rapor alıp şikayetçi olmazsanız bir süre sonra onu davada bile kullanamazsiniz, geçersiz olur.

Siz çalışırsınız , çocuğunuza bakarsınız o manyak aileye, değer bilmeyen kocaya ihtiyaç yok ki ..

o adam iyi bir adam olmaz cnm ..oraları geç sen kendi babanın mezarına izinle mi gideceksin. annenin evine izinlemi gideceksin . adam olsa seni bu kadar ezdirmezdi azcık arkanda durur du .. annesini parka götürüyo bana sen de gel demiyor diyosun . aman annemle iyi geçin onun odasını temizle diyormuş . ben öbür konularını bilmiyorum ama burda okuduklarıma bile aman yarebbi dedim . sen geri dönmeyi kafaya koymussum zaten . iki güzel söz etti hemen erimiş gibisin . ne diyim Allah o yavrucaga yardım etsin

Bana ayri ev acarsa neden olmasın eninde sonunda gercegi gorecek he cocugumun uzerinde pek bi hakkı yok ama yine de duzelir belki çocuğuna babalik yapar babasiz büyümesin diye düşünüyorum. Tabi o annesinden vazgecmeyecek gibi bende davamdan. Gerekirse acacagim davayi cocugumu da annesine tekrar gondermeyecegum

Kendimi savunurken annesini itmistim neymis gogsunun ustu morarmis kollar morarmis. Dedim inanmıyorum size kendinizi yapar iftira atarsiniz. Hala diyo evine don dedim hala bu kapiya gelip annem diyosun sana guvenmiyroum annende sende bittiniz dedim hattim yok internet hesaplarımı da kapattım

Eşim uc dort gundur sürekli hergun geliyor ve don diye yalvariyor değişeceğim size daha cok vakit ayiracagim yukari erken gelecegim seninle daha cok ilgilenecegim diyor. Evini ayir dedim calisana kadar idare ederim ust katta asagi inmem iki uc ay para biriktirip evi ayiririz dedim cocuk da krese gider. Yok kabul etmiyor illa ev ayiramam diyo. Bende dedim senin namusunu alip saklamaya cesaretin yok ama sen git annen sana bosanmak icin cesaret verir dedim. Ben eve ciktiktan sonra annemle abimle konusmus abim ne konuştuğunu soylemiyor ama anneme dedim mtsznn ne diyor. Annem demis gitmem diyor ben kızımı kovamam kusura bakma sende evini ayir demis. Yapamam anne yapamam. Dedim valla eger evini ayirmazsan bu hafta ya da sartlarimi kabul etmezsen en fazla iki aya ev ayirmak sartim kizimin krese gitmesi ise baslamam. Neyse sartlarimi kabul etmezsen donmeyecegim hatta dedim hemen bosanabiliriz de gidip gelme bu kapiya kizini hergun gorursun pazar gunu de gunduz alip aksam birakirsin benden bu kadar.

Eşim uc dort gundur sürekli hergun geliyor ve don diye yalvariyor değişeceğim size daha cok vakit ayiracagim yukari erken gelecegim seninle daha cok ilgilenecegim diyor. Evini ayir dedim calisana kadar idare ederim ust katta asagi inmem iki uc ay para biriktirip evi ayiririz dedim cocuk da krese gider. Yok kabul etmiyor illa ev ayiramam diyo. Bende dedim senin namusunu alip saklamaya cesaretin yok ama sen git annen sana bosanmak icin cesaret verir dedim. Ben eve ciktiktan sonra annemle abimle konusmus abim ne konuştuğunu soylemiyor ama anneme dedim mtsznn ne diyor. Annem demis gitmem diyor ben kızımı kovamam kusura bakma sende evini ayir demis. Yapamam anne yapamam. Dedim valla eger evini ayirmazsan bu hafta ya da sartlarimi kabul etmezsen en fazla iki aya ev ayirmak sartim kizimin krese gitmesi ise baslamam. Neyse sartlarimi kabul etmezsen donmeyecegim hatta dedim hemen bosanabiliriz de gidip gelme bu kapiya kizini hergun gorursun pazar gunu de gunduz alip aksam birakirsin benden bu kadar.
iyi demissinde hic evi ayirana kadar idare ederim olayina asla ama asla girme. bi kere o ege tekrar girersen evi ayirmayi falan unut sen

Back
X