- 13 Ağustos 2019
- 40
- 107
- 8
Öfkem kocama da ama degil de . Cunku annesi aksama kadar beni delirtiyodu evde aksam da delirdigim halimi kocam görüyordu eee kac kez dedim evi ayir diye yok adam yok diyo neyse işte bugun aksam abim gidecek evi ayiracaksiniz kardesim donecek yoksa donmeyecek diyecek. Bakalim aksam ola hayrola. Bir de benim cocugum cidden cok akilli anliyor galiba yaaa ben ona kizsam da bana sarilir oper beni huyuma gider cocuk bile baskasi bana bagirsa ben başkasına bagirsam yime bna kosar sarilir. Mesela dun ağlıyodum esarbimla gözyaşımı sildi ne bileyim mesela istedigi bisey olunca cok seviniyo ellerini birbirine carpiyor bana sarılıyor boyu nereme yeterse oradan opuyor beni. Çocuğumdan yana sıkıntım yok hee yerinde durmaz ama cocuk ben cocukken onun gibiymisim ki hatirliyorum da yerimde durmazdim. Ve biz ilgisizlikten sevgisizlikten bu haldeyiz. İki gundur yalvariyor esim her seferinde o ev ayrilacak yoksa biter diyorum ben esimden eminim annesi basinin etini yemese o iyi birisi iyi olur. Adam annesi konusuyp karisi konusuyo careyi evden kacmakta buluyor borclari odeyip uzerinden sorumluluk atıyor atmaya calisiyir
Bu yaşlarda bir çocuk daha ana kuzusu tabi, sizin de üzüldüğünüze ağladığınıza şahit oluyorsa kızamıyordur çocuklardan bizden daha çok hissediyor bir şeyleri.
Umarım evleri ayırırsınız eşinizden annesinin komutları olmadan sizinle karar verebilir her şeye.
Yoksa dediğim gibi ben bu konuda daha çok çocuğu önemsiyorum çünkü bu yaşlarda alacağı psikolojik yaralar tüm hayatını etkileyebilir.
Malum 0-6 yaş bir çocuğun en önemli dönemidir.