Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ben genelde indirimleri takip ediyorum alışveriş merkezlerinde çok sürtündüğüm için ne nerede ucuz ne zaman indirimde biliyorum mesala geçen hafta mudoda 3 gün indirimi vardı 130 milyonluk kabanı ben 70 liraya aldım iç çamaşırlardada çok oluyo yüzde elli ozaman iki üç takım alıyom epey idare ediyo beni

Ay akşam bende öle bişi gördüm çok beğendim ama alışveriş kotamı doldurdum,avucumu yalarım anca,:sinifsinif:

ya canım adet işte varsa yeniler almaya ne gerek var aslında çocuklara tamam olsun benimde kendime almam ona alırım en güzelinden ama aslında bizim ihtiyaç yoksa almamız bana saçma geliyo ya

ya canım adet işte varsa yeniler almaya ne gerek var aslında çocuklara tamam olsun benimde kendime almam ona alırım en güzelinden ama aslında bizim ihtiyaç yoksa almamız bana saçma geliyo ya

:roflol::roflol:

masumum kaanımız nasıl opuyorumnanaktan

canım benim bende tam sana cevap yazıyodum şindi iyi kaan alışverişte uslu uslu oturdu arabasında gıkı çıkmadı yavrumun uyumadı ama eve gelince yemek yedi duş aldı şimdi uyuyo

kaan napıyo biliyomusun saçına jole yanağana krem istiyo tam anlatamıyo ama kafasını eğiyo bana saçına jole sürücekmişim anası gibi süslü oda bide kız olsa ne olurdu acaba

evet tatlım insan önce çocuğunu düşünüyo o giyinsin en iyisi onun olsun istiyo çokta abartmıyorum ama ben alırken çünkü hemen küçülüyo bi giyiyo 2 ay sonra küçülmüş

sen gömlek aldın demek güle güle giyi canım saçınıda boyamışsın iyi hazırsın bayrama

vayy kaana bakın kızlar jöle istiyo hee :roflol::roflol: maşşallah yaa evet sana benzemiş annesi jöle sür dik onun saçlarını ne tatlı olur ya :asigim::roflol:ŞenizŞenizŞeniz

saol cnm bayramlık olduk işte hehhe
evet hemen küçülür doğru cnm süürekli alıcaksın demek oluyo bu oyy tatlı erkek :asigim:Şeniz

ben pek haberdar değilim indirimlerden ama gezerim uygun olanı alırım iyi almışsın kabanı gile güle giy sende cnm 70 çok iyi valla

kızlar herşey güzel hoşta ne yemek var akşama adamların önüne aldıklarımızı koymuycaz dimi iklim varmı yemeğin

kızlar herşey güzel hoşta ne yemek var akşama adamların önüne aldıklarımızı koymuycaz dimi iklim varmı yemeğin

bende tam onu düşünüyodum yemin ederim sana :1shok:
yayla çorbası var ama yanına ne yapsam diye sütelere bakınıyodum tam :roflol:
sende ne var cokacimcoook

kızıma tavuk çorbası ve yoğurt bende tost yicem:dance:
benim koca 4-12evde yok gece gelecek ondan yemeğimi bile yedim az önce:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…