sağol şekerim hadi sen neler alıcan dökül bakalım:sm_cool:
kız evet para döküyorum inan
ama kocalar da pek şikyetçi olmuyor böyle şeylerden bide iç çamaşırı:kedi: hastalığım var ki sorma kredi kartı aynen gözler yuvalarından fırlıyor bazen coştuğum zaman Ama eşim gıkını cıkarmaz böyle şeylere:jeyyar: kaydirigubbakcemile
amaaaaaa bi tane çorap alayım o gözümüze batar bizim
Ay akşam bende öle bişi gördüm çok beğendim ama alışveriş kotamı doldurdum,avucumu yalarım anca,:sinifsinif:
ya canım adet işte varsa yeniler almaya ne gerek var aslında çocuklara tamam olsun benimde kendime almam ona alırım en güzelinden ama aslında bizim ihtiyaç yoksa almamız bana saçma geliyo ya
masumum kaanımız nasıl opuyorumnanaktan
ya canım adet işte varsa yeniler almaya ne gerek var aslında çocuklara tamam olsun benimde kendime almam ona alırım en güzelinden ama aslında bizim ihtiyaç yoksa almamız bana saçma geliyo ya
canım benim bende tam sana cevap yazıyodum şindi iyi kaan alışverişte uslu uslu oturdu arabasında gıkı çıkmadı yavrumun uyumadı ama eve gelince yemek yedi duş aldı şimdi uyuyo
kaan napıyo biliyomusun saçına jole yanağana krem istiyo tam anlatamıyo ama kafasını eğiyo bana saçına jole sürücekmişim anası gibi süslü oda bide kız olsa ne olurdu acaba
Ben çıkar ,mesai bitti,hepinizi öper saygıynan selamlarımbuyrunnnnnnnnn
Ben çıkar ,mesai bitti,hepinizi öper saygıynan selamlarımbuyrunnnnnnnnn
evet tatlım insan önce çocuğunu düşünüyo o giyinsin en iyisi onun olsun istiyo çokta abartmıyorum ama ben alırken çünkü hemen küçülüyo bi giyiyo 2 ay sonra küçülmüş
sen gömlek aldın demek güle güle giyi canım saçınıda boyamışsın iyi hazırsın bayrama
ben genelde indirimleri takip ediyorum alışveriş merkezlerinde çok sürtündüğüm için ne nerede ucuz ne zaman indirimde biliyorum mesala geçen hafta mudoda 3 gün indirimi vardı 130 milyonluk kabanı ben 70 liraya aldım iç çamaşırlardada çok oluyo yüzde elli ozaman iki üç takım alıyom epey idare ediyo beni
kızlar herşey güzel hoşta ne yemek var akşama adamların önüne aldıklarımızı koymuycaz dimi iklim varmı yemeğin
kızlar herşey güzel hoşta ne yemek var akşama adamların önüne aldıklarımızı koymuycaz dimi iklim varmı yemeğin
kızıma tavuk çorbası ve yoğurt bende tost yicem:dance:
benim koca 4-12evde yok gece gelecek ondan yemeğimi bile yedim az önce:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?