Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ben kaçtım kızlar köftelerin tarifini buraya yazmak kolay kaanda uyanmadan gidip yapayım bari hemen öptüm sizi kızlar hoşçakalın

:roflol::roflol:kız allh seni ne etmesin ben zaten çapada oturuyom çapa hastanesi ile alınlarımız tokuşuyo burda gell anam gel

Hade kızlar siz bakın yemeklerinize ben eltime iniyorum özledim kadın hastacık olmuş çorba içsin acık..:teselli:
gamyoncuiremsu kızım da kuzenini görsün oynasınlar öptüüüüüüüüm sizi.....a.s.a.s.a.s.

hadi canım git elticine sende bizde yemek yapçaz görüşürüzŞeniz

sen gel yeterki canım ben sana içli köfte bilem yaparım kız vallahi kaynanam bilem diyo benden güzel yapıyon diye
doğrudur canım saol hayatım inşallah neden olmasınn çok isterim :kedi:Şeniz

:roflol::roflol::roflol::roflol: kııızzzzz allah seni napmasın cadıı olurmu üle hiç anca kanca amaa :teselli:

ben kaçtım kızlar köftelerin tarifini buraya yazmak kolay kaanda uyanmadan gidip yapayım bari hemen öptüm sizi kızlar hoşçakalın

hoşçakal kızanım kolay gelsin afiyet olsunn mis mis köftelerini yap eşin gelmeden opuyorumnanaktan

sende gidiyosun hadi görüşürüz canımm gene gelinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol cnm gel sende katıl bize :)
yoo arada oluyor malesef ben ayrılmak istiyorum ama evi sat bilmemne çok iş katlanıyorum cnm

valla kızlar hızınıza yetişilmiyor bikaç gün uğramıyım sayfalar geçmiş oluyor gene bol bol muhabet valla ne güzel ben çok sık giremiyorum çocuklardan dolayı .valla birlikte yaşamak zor herşey herkezin gözüne batar tanıdık olunca zor bizim ereğlide herkezin evi müstakil ama herkezin kapıları merdivenleri ayrı çok komik iki elti ama merdivenler bile ayrı birbirlerini görmesinler sen sildin ben sildim merdivenleri kavgası çıkmasın diye .birlikte olmak zorrrr allah yardım etsin valla gönlüne göre versin inşallaha.s.

mrb canım sorma ilerliyor sayfalar diyelim
evet cnm malesef günümüzde tüm ilişkiler kopmuş senin anlattında süpermiş gerçi eltimden sorunum yok şükür ama üst kattaki diğerleri için olabilir :roflol:

günaydın yavrularım Şeniz
amma dedikodu yapmışınız len okuyamadım bile
kim köfte yapıyo noluyo kafamçokkarıştı

Günaydın kızlar..

Cokmasum doğum günün kutlu olsun canım,yavrunla ,eşinle beraber nice mutlu yıllara ..

a.s.
ıyi ki topiğimizde bizimlesin:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…