aaaaaaaaa ama ölüyorum kıskancımdan benim enişte çapada ameliyat olacak gelecem oraya bulurum kız sizi orda aaaaaaaaa ne o öyle birbirinize yemekler falanÇok üzgünüm çoook uzağız diye Kel miyiz neyiz:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:
Hade kızlar siz bakın yemeklerinize ben eltime iniyorum özledim kadın hastacık olmuş çorba içsin acık..:teselli:
gamyoncuiremsu kızım da kuzenini görsün oynasınlar öptüüüüüüüüm sizi.....a.s.a.s.a.s.
yok kız anamı yeni gördüm daha oda bugun benleydi biz ikiz gibiyiz heryere beraber
canımı çektirdin ondan ağladımmafoldumben
kıyamam sana ya canım beniim mafoldumbenŞeniz
doğrudur canım saol hayatım inşallah neden olmasınn çok isterim :kedi:Şenizsen gel yeterki canım ben sana içli köfte bilem yaparım kız vallahi kaynanam bilem diyo benden güzel yapıyon diye
aaaaaaaaa ama ölüyorum kıskancımdan benim enişte çapada ameliyat olacak gelecem oraya bulurum kız sizi orda aaaaaaaaa ne o öyle birbirinize yemekler falanÇok üzgünüm çoook uzağız diye Kel miyiz neyiz:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:
ben kaçtım kızlar köftelerin tarifini buraya yazmak kolay kaanda uyanmadan gidip yapayım bari hemen öptüm sizi kızlar hoşçakalın
Hade kızlar siz bakın yemeklerinize ben eltime iniyorum özledim kadın hastacık olmuş çorba içsin acık..:teselli:
gamyoncuiremsu kızım da kuzenini görsün oynasınlar öptüüüüüüüüm sizi.....a.s.a.s.a.s.
saol cnm gel sende katıl bize :)
yoo arada oluyor malesef ben ayrılmak istiyorum ama evi sat bilmemne çok iş katlanıyorum cnm
valla kızlar hızınıza yetişilmiyor bikaç gün uğramıyım sayfalar geçmiş oluyor gene bol bol muhabet valla ne güzel ben çok sık giremiyorum çocuklardan dolayı .valla birlikte yaşamak zor herşey herkezin gözüne batar tanıdık olunca zor bizim ereğlide herkezin evi müstakil ama herkezin kapıları merdivenleri ayrı çok komik iki elti ama merdivenler bile ayrı birbirlerini görmesinler sen sildin ben sildim merdivenleri kavgası çıkmasın diye .birlikte olmak zorrrr allah yardım etsin valla gönlüne göre versin inşallaha.s.
herkese günaydın...
http://img694.imageshack.us/img694/6545/dogumgunu5fd8.jpg
cokmasum doğum günün kutlu olsun tatlım nice senelere sevdiklerinle birlikte
a.s.a.s.a.s.
Günaydın kızlar..
Cokmasum doğum günün kutlu olsun canım,yavrunla ,eşinle beraber nice mutlu yıllara ..
a.s.İyi ki topiğimizde bizimlesin:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?