Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

bendede yayla çorbası var kızkaydirigubbakcemile5tesadüfe bak
bende köfte yapayım diyorum bide patetes kızarırım salata yaparım yeter

ben köfteyi nasıl yapıyom biliyomusun bulgurla ekmek yerine bulgu katıyoeum çok güzel oluyo malatya geliniyimya kayınvalidemden öğrendim

ne tesadüf ama hhee köfte yeni yaptım ben yaa
ama deniycem demek ekmek yerine bulgur koyuyosunn CADIARZU deniycem çok güzel olur kesinn malatya gelini seni kap kızım malatyalıların mutfağı güzel olur :lepi:

güzel görünüyo bende mantı sandım mantım kalmadı evde bana mantı dayanmıyo ya sabah sabah bile yapıp yiyorum

ilginçmiş denicem kesinlikle ilk köfte yaptığımda Katınca şişmesini de bekliyorsundur heralde şişsin diye Öyle mi bacım yoksa nasıl tarif et bakem

benimde çerkezköy kızılpınardaki tiyzem kesme deriz bilirsiniz erişte göndermiş kendi elcazlarıyla yapmış
bende onu yaparım salata falan yanına mis mis bu günlük böyle olsun

ne tesadüf ama hhee köfte yeni yaptım ben yaa
ama deniycem demek ekmek yerine bulgur koyuyosunn CADIARZU deniycem çok güzel olur kesinn malatya gelini seni kap kızım malatyalıların mutfağı güzel olur :lepi:

yap canım gerçekten malatya yemekleri süper hele kayınvalidem öyle güzel yaparki yemekleri şimdi bayramda kimbilir neler yapar off bayram gelsede yesem yaa

görende beni şişko sanır ha 50 kiloyum ama çok yerim yemek şimdi bile çol açım çok:uhm:

iklim bulgurlu yaparsan köfteyi yani yarım bardak kısırlık bulgur yetr sizde 2 kişisiniz bulguru yıka süzgeçte beklet yumuşasın suyu süzülsün sonra yoğur kıyma ile oldumu gülüm bide biz onu yuvarlak yaparız büyük büyük az yağda kızart mis mis

güzel görünüyo bende mantı sandım mantım kalmadı evde bana mantı dayanmıyo ya sabah sabah bile yapıp yiyorum

hımm hımm bencede ..ben hiç yapmadım kaynanamla anneme yaptırıyorum yapıyolar saolsunlar ama bende yapmak istiyorum mantı kaynanam kıymalı yapıp fırınlıyo
benim annemde bulgur ve tavuklu yapıyo ocakta çevire çevire

fatoş kısırlık bulgur çok şişmez zaten süzgeçte yıka beklet 10 dk falan suyu iyice süzülsün yoğur şekil ver kızart sonra içine ne istersen koy baharat yumurta sarısı ben karbonatta koyuyom biraz yumuşak oluyo ozaman karbonat koyun yumuşak olsun sonra küfür etmeyin lan arkamdan ser oldu diye

benim eski çalıştığım iş yrindeki patronum malatya lıydı Öyle köfteye onlar top köfte diyorlardı Ulan ben diyordum içimdenCADIARZU ne var bunun içinde değişik köfte bu ama
:roflol::roflol::roflol: kız sağol keşfettim yani artık....:dance::dance::dance:
bulgur heeeee...

aa tamam öyle yapıcam canım off canımı çektirdin kıss cadı bide açımki şimdi olsada yesek yani cokacimcoook
tarifini yazıyorum cnm teşekkürler Şeniz

hahhaaa ne küfürü gıı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bide bu tarifin aynısını şöyle yaparız bana bakın aynı malatyalılar gibi anlatıyomkaydirigubbakcemile3

aynı köfteyi yoğurdunuz misket gibi yuvarlayın onları küçük küçük sonra tencerede yağ salça kavurun üstüne 3,4 bardak su kaynatın içine o köfteleri salın içine yanına patates de doğrayın buda yemeği işte alın size iki çeşit yemek daha ne istiyonuz lann yeter:mymeka:

dövme gözüm taam anladık ağzımızın suları bile aktı eline sağlık şimdiden bi gün görüşmek kısmet olursa bilemiyorum yaniiiiicokacimcoook

dövme gözüm taam anladık ağzımızın suları bile aktı eline sağlık şimdiden bi gün görüşmek kısmet olursa bilemiyorum yaniiiiicokacimcoook

sen gel yeterki canım ben sana içli köfte bilem yaparım kız vallahi kaynanam bilem diyo benden güzel yapıyon diye

aaaaaaaaa ama ölüyorum kıskancımdan benim enişte çapada ameliyat olacak gelecem oraya bulurum kız sizi orda aaaaaaaaa ne o öyle birbirinize yemekler falanÇok üzgünüm çoook uzağız diye Kel miyiz neyiz:dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…