Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

günaydın kızlar nasıl herkes ben bugun çok mutluyum...BUGUN BENİM DOĞUMGÜNÜM

aa doğum günün kutlu olsun canımmm bir ömür ailenle mutlu huzurlu geçer inşallah mutluluklar canımmmmm....
yaş kaç oldu kızzz :roflol:

Çıtır çerezler sizi hepinizi çok kıskanıyiiiiiiiim:dilcikar:

cokmasum söyle bak valla bozulmıcam (yalandan kim ölmüş)

:roflol::roflol:

masum çıkmış beyaaaa ....
eee kızlarrr nasılsınız bakalmm

Bayram da burdasınız dimi iklim,çok gidecek yeriniz var mı,gezecek?

Ben bazen bazı yerlerde acaip sıkılıyorum,gitmesen olmuyor,bir yandan seviyorum da bayramları,bide dinlenebilsek şu bayramda
:ecrin_bebek:

Bayram da burdasınız dimi iklim,çok gidecek yeriniz var mı,gezecek?

Ben bazen bazı yerlerde acaip sıkılıyorum,gitmesen olmuyor,bir yandan seviyorum da bayramları,bide dinlenebilsek şu bayramda
:ecrin_bebek:

yakında oturan teyzem var en uzak ona gideriz onun dışındakiler aynı mahallede zaten kurban bayramı ilk gün sadece annemlere giderim sonra diğer yerleri gezerim...bende çok sıkılırım her gittiğimiz evde zorla baklava sarma yedirirler böghh geliyo bazen zorluyolar
ama mecburen gitçez canım napalım

nabarsınız kızlar nerelere gidiyonuz bakem bayramda ben anneme arifeden gidiyorum bu bayram yaşasın bayram sabahı annemle babamla beraber uyanıcam

Biz çerkezköydeyiz kuzum ik gün,sonra istanbul da akrabaları dolaşırız,sonra bir gün yatsam,sonra öbürsü gün,sonra öteki gün de ,sonra da.. :roflol:

Evlenmeden önce her bayamı günlerce ç.köyde-çorlu da falan geçirirdik ben de isyan ederdim bazen,ben ne zaman bir bayramda eve olucam arkadaşlarımın hepsi burda,hiçkimseyle görüşemiyorum falan diye,şimdi evlendim,eşimin gözüne bakıyorum bazen1 gece kalsak diye
:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…