bana geldi ama taa sultan ahmetten falan bahsediyolar ben gidemem okadar uzağa eşim salmaz artı bide tanımıyorum ya kimseyi çağıranları yaniakannehir
dur bakim ne zamanmış kimler varmış ama tanımıyorumdur muhtemeln,sizin dışınızda o kadar muhabbetim yok kimseyle,hem boşver biz kendi buluşmamızı da yapabiliriz istersek dimi?:hulya:
ama mesela bu topikten de katılanlar olursa düşünebiliriz dimi?
aa görmeliydin bu vidyoyu amaben üye değilim facebook a:1no2:
Yavrular ben çıkıyorum öperim hepinizi ,yarın görüşürüz
evet arifeden annene gitmen mantıklı cnm kaynatan zaten evde olamaz kendi babanda olamaz belki ama en azından ananla geçer ne güzel ..
de ben kaynananların size neden geldiğini anlayamadım hani bayram için yani normalde tamamda bayram için ilginç bırak gençler gezsin dimi aama eşinde evde olur zaten yerimseniben
evet bitiverir hemencik bayram böyle gelip geçiyo kızanımŞeniz
Nbr hemsolar?
selam maviş a.s.
Nbr hemsolar?
Birsey önermek istiyorum. Bu grupta kimler var ve herkesin nereli oldugunu bilmiyorum. Konuyun ilk sayfasinda bütün üyelerin ismini ve nereli oldugunu yazsak iyi olmaz mi?
bende anlamadım gülüm neden geldiklerini adet öyle onlarda çocuklarıda ziyaret ediyo büyükler tek bizi değil bebem sülaledeki tüm kızanları geziyo kaynatam yiğenlerini yanikaydirigubbakcemile3önce onlar geliyo sonra bizimkiler gidiyo
çok durmazlar ama 1 saat durur giderler başka yere:lepi::lepi
TRAKYALI OLMAK HER KULA NASİP OLMAZ HEE GÜZELDİ EŞİMDE TRAŞA GİTTİ KIVIRDIM AZICIK KENDİ KENDİME kaanda bana güldü delimi bu annem diye
ŞenizŞeniz demekki huylarıymış cnm olsun huzurunuz varsa sorun yok allah tat versin bitanem
bu arada bencede her kula nasip olmaz verdiğim linkimi izledin süper dimi müziği yawŞeniz
selam tatlım ballım kıymatlım :asigim:selam tatlı kız izledim evet verdiğin linki göbecik bilem attım:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?