ben de çıtırım 28 im ama 24 hissediyorum:dilcikar:
:roflol:
ah canım benim senin hisettiğin önemli zaten gönlün genç olsun yaşın kaç olursa olsun ben kendimi biraz daha yaşlı hissediyorum dermişim her yaşın ayrı bi güzelliği var en güzeli okul yılları sıralara sevdiğimizin isimlerini kazırdık ya hiç bişey umrumuzda değildi ne geçinme derdi ne bişey herşey güllük gülüstanlıktı ahh ah
canım benim sağolasın
yaş 26 kızlar küçüğüm anam daha çıtırım:kedi:
Biz çerkezköydeyiz kuzum ik gün,sonra istanbul da akrabaları dolaşırız,sonra bir gün yatsam,sonra öbürsü gün,sonra öteki gün de ,sonra da.. :roflol:
Evlenmeden önce her bayamı günlerce ç.köyde-çorlu da falan geçirirdik ben de isyan ederdim bazen,ben ne zaman bir bayramda eve olucam arkadaşlarımın hepsi burda,hiçkimseyle görüşemiyorum falan diye,şimdi evlendim,eşimin gözüne bakıyorum bazen1 gece kalsak diye:gitme:
tatlı çıtırım benim Şeniz
ben de çıtırım 28 im ama 24 hissediyorum:dilcikar:
:roflol:
Ben ,ben diilmiyim:gitme:
kartmıyım yani? sen beni sevme zatenmafoldumben
biz kurban bayramlarında önce anneme gideriz çünkü kaynatam sabahın köründe dana kesmeye gider akşam geç saate gelir bizde onlara geç gideriz yarın akşam anneme gidicem bayramın ilk günü kayınvalideme o kadar 2 gün kayınvalidemler bize gelir 3 gün biz görümceme gideriz 4 gün benim süleye giderim al işte bitti bayram
hoffffffffffffff
bi oturamadım popomun üstüne yaaa
aman da aman kıskanırmış sen daha çıtırsınn :roflol: canımm benimm Şeniz
:asigim:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz:asigim::asigim:Şeniz
yerim yerim ,tatlı dilli güzel yürekliŞenizŞenizopuyorumnanaktan:1hug:
canım canım sende öylesin canımmmm
bak ne diycem sana ist buluşması teklifi geldimi
:asigim::kedi::kedi: şimdide yalan söylüyosun diye çemkirirmişim :roflol:
seni kocam zannettim kanımca :roflol:
yoo gelmedi ,haberim yok:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?