Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

biz kurban bayramlarında önce anneme gideriz çünkü kaynatam sabahın köründe dana kesmeye gider akşam geç saate gelir bizde onlara geç gideriz yarın akşam anneme gidicem bayramın ilk günü kayınvalideme o kadar 2 gün kayınvalidemler bize gelir 3 gün biz görümceme gideriz 4 gün benim süleye giderim al işte bitti bayram

ben de çıtırım 28 im ama 24 hissediyorum:dilcikar:

:roflol:

ah canım benim senin hisettiğin önemli zaten gönlün genç olsun yaşın kaç olursa olsun ben kendimi biraz daha yaşlı hissediyorum dermişim her yaşın ayrı bi güzelliği var en güzeli okul yılları sıralara sevdiğimizin isimlerini kazırdık ya hiç bişey umrumuzda değildi ne geçinme derdi ne bişey herşey güllük gülüstanlıktı ahh ah

Son düzenleme:

dimi en güzel zamanlardı,hani büyüdükçe dertler büyüyor dertler ya aynen öyle

aman ya yarın yarım gün ya halletmem lazımdı bugün hepiciiini
takipler vardı açılacak yollanacak falan
sağolsun icra müdürleri ve yardımcıları pek bi nazlı bizim burda onlara iki imza attırcam diye anam ağladı

ayy ne güzel çerkezköydesin hee oranın kızılpınar köyündede benim teyzemler vaar çok seviyorum orayı keşke bizde gitsek yaakannehir biz gene bayramlarda hep ist da geçiyo ben istiyorum valla uzağa gitmek senağlama
olsun sen de gelince dinlenirsin canım yaa ne güzel gezmelere gitçen işte üzüldüğün şeye bak :mymeka:

evet arifeden annene gitmen mantıklı cnm kaynatan zaten evde olamaz kendi babanda olamaz belki ama en azından ananla geçer ne güzel ..
de ben kaynananların size neden geldiğini anlayamadım hani bayram için yani normalde tamamda bayram için ilginç bırak gençler gezsin dimi aama eşinde evde olur zaten yerimseniben
evet bitiverir hemencik bayram böyle gelip geçiyo kızanımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…