Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

hehheheheheheheheh evet galiba bu arada ben menüde değişiklik yaptım bamya koydum ateşe şimdi bide çorba yanına

afiyet olsun canım buzlukta vardı herhalde bamyan çok severim bende bamyayı ben herşeyi severim aslında yemek seçmem en çok sebze severim ama:sm_cool:

afiyet olsun canım buzlukta vardı herhalde bamyan çok severim bende bamyayı ben herşeyi severim aslında yemek seçmem en çok sebze severim ama:sm_cool:

güzele benziyo gerçekten yap bakalım bende kaana yaparım havucu seviyo kerata

evet canım buzluk dolu sebzeyle yazın çok almıştım
çorbayı koydum bakalım pişiyo nefis koktu tadida güzel umarım eşim beğenir seçici biraz beni sinir ediyo bilmiyorumkismile
sende yap valla çok lezzetli

selam canım nerelerdesin ne zamandır kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan eppiciinizi Özledim kıııııs Ne fena gacılarsınız heee Anam uğrayamadım ne zamandır ırgatlık ne zor işmiş beee Şu tarla işinden biri beni kurtarsın yaaa ıkliiiim çek beni yaaa Doğru yolu göster
ıçim dışım çilek oldu beee mafoldumben O serpilin elimden çekeceği var ayrıca uyarmadı demeyin kardeş katili olcam heee alsanaalsanasmile Buraya da mı şikayet etti beni ... Okudum geçmiş sayfalarda ..... Masumum narcocum iklimim özledim heee Daha aklıma gelmeyen bi sürü arkadaşım olumunekankayizsmile

Günaydın beyaaa gacılar..
Nabüysüz..uyuyor herkes.oooooo..

nerdesin beea sen boşver tarlayı bahçeyi aman beleşe ırgatlıkmı olur bende sarmıştım bi ara o tarla işine şindi pek bakındığım yok serpil seni şikayet etmişti evet ondan kalkıp tarla dikmeye gitmisin çatlak kızan seni bizde seni özledikŞeniz

canımm meraba kız asıl sen beni yola getir bi yandan farmville bi yandan bahçivanlar diyerında savaş veriyorum ben hehee senden aşşa değilim yane :)))
özledim kız seni bende valla hee gel bırakalım bu ırgatlığı :roflol:

kızlar edirnede de çok güzel kar yağıyor bu sefer çok güzel tuttu yaşasınnn :)

mrb canım oy oy çok şanslısın yaa acaba burdada tutarmı inşallah tutar allahımm
ben tam bi kar delisiyim ya boshayallersmile

kıss masumum oy yoruldum anacım ama netice süper mis gibi kokan pırıl pırıl bir ev :))

iklim bahçıvanlar diyarında oynuyonmu benim müşteriler dizi dizi sıraya girmiş garipler kabak bekliyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…