hehheheheheheheheh evet galiba bu arada ben menüde değişiklik yaptım bamya koydum ateşe şimdi bide çorba yanına
http://www.kadinlarkulubu.com/corbalar/335150-tel-sehriyeli-havuc-corbasi-resimli.html
ayy bunu yapabilirim nefis baksana bi kıs
afiyet olsun canım buzlukta vardı herhalde bamyan çok severim bende bamyayı ben herşeyi severim aslında yemek seçmem en çok sebze severim ama:sm_cool:
güzele benziyo gerçekten yap bakalım bende kaana yaparım havucu seviyo kerata
oldu görüşürüz canım benim opuyorumnanaktanben çıkayım canım kaan uyanmak üzere öptüm seni kolay gelsin
opuyorumnanaktan eppiciinizi Özledim kıııııs Ne fena gacılarsınız heee Anam uğrayamadım ne zamandır ırgatlık ne zor işmiş beee Şu tarla işinden biri beni kurtarsın yaaa İkliiiim çek beni yaaa Doğru yolu göster
İçim dışım çilek oldu beee mafoldumben O serpilin elimden çekeceği var ayrıca uyarmadı demeyin kardeş katili olcam heee alsanaalsanasmile Buraya da mı şikayet etti beni ... Okudum geçmiş sayfalarda ..... Masumum narcocum iklimim özledim heee Daha aklıma gelmeyen bi sürü arkadaşım olumunekankayizsmile
Günaydın beyaaa gacılar..
Nabüysüz..uyuyor herkes.oooooo..
opuyorumnanaktan eppiciinizi Özledim kıııııs Ne fena gacılarsınız heee Anam uğrayamadım ne zamandır ırgatlık ne zor işmiş beee Şu tarla işinden biri beni kurtarsın yaaa İkliiiim çek beni yaaa Doğru yolu göster
İçim dışım çilek oldu beee mafoldumben O serpilin elimden çekeceği var ayrıca uyarmadı demeyin kardeş katili olcam heee alsanaalsanasmile Buraya da mı şikayet etti beni ... Okudum geçmiş sayfalarda ..... Masumum narcocum iklimim özledim heee Daha aklıma gelmeyen bi sürü arkadaşım olumunekankayizsmile
kızlar edirnede de çok güzel kar yağıyor bu sefer çok güzel tuttu yaşasınnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?