Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

kıss masumum oy yoruldum anacım ama netice süper mis gibi kokan pırıl pırıl bir ev :))

oh kız ne güzel bayılırım ben temiz evlere hergün süpürmezssem toz almazssam oturamam asla heryer mis gibi olacak yoz olmayacak mobilya üstlerinde aferim sana bak yorulduğuna deymişa.s.

oh kız ne güzel bayılırım ben temiz evlere hergün süpürmezssem toz almazssam oturamam asla heryer mis gibi olacak yoz olmayacak mobilya üstlerinde aferim sana bak yorulduğuna deymişa.s.

canım sende çocuk var hergün elleri yerlerde mobilyalarda hergün silip süpürmen şart bende malum çocuk yok bi odada oturuyorum diğer yerler camlar kapalı toz bile olmuyo benim ev kız haftada bir gün bile temizlesem yetiyor süpür sil toz al pırıl pırıl benim ev

doğru diyosun iklim benim pasaklı oğlum çok kirletiyo evi elinde çubuk krkerler çikolatalar heryere elliyo döküyo mecbur hergün süpürüyorum kendime minicik bi elektrik süpürge aldım hatta pratik olsun diye yormuyo beni hemen süpürüyorum bide paspas yapıyorum yetiyo işte

avatarın ne güzel olmuş iklim bende değiştircem kıskandım:umursamaz:

yengemden biliyorum çocukları evi bi günde mahfediyo kadın hergün silip süpürüyo sendede öyledir çocuk işte anlamazki hayatım ..
hhee değiştir sende bakalım sana da bulaştırdım avatar dedülüğünü:) ama kulittamız var avatarlarla ilgileniyo hepside harika dayanamıyorum illa değiştiriyorum:lepi:

sağol canımcım teşekkür ederim bugün ne yapıcaz yemek kız senin dünden vardır belki

sağol canımcım teşekkür ederim bugün ne yapıcaz yemek kız senin dünden vardır belki

canım suanda benim profildeki nası beğendiysen farklı kaydette al hemencikk bişi değil zevkle canım zaten biliyosun avatar ilgi alanım :lepi:
evet benim dünden yemeğim var senin kalmadımı akşamdan

kaç saattir hiç dışarı bakmadım bakim yağıyomu yoksa durdumu

ayyy süper arabalar bembeyaz eşim iyiki bugün arabayla gitmedi işe kapıya bıraktı tahmini doğru çıktı bu kar tutar kız

canım suanda benim profildeki nası beğendiysen farklı kaydette al hemencikk bişi değil zevkle canım zaten biliyosun avatar ilgi alanım :lepi:
evet benim dünden yemeğim var senin kalmadımı akşamdan

benim sadece çorbam var karnıbahar çok az var yetmez ıspanak var belki onu yaparım bakalım kaan uyanmadan yapsam iyi olacak bizim burda kar yerleri tutmadı daha ama arabaların üstü dolmaya başlamış ikimizin avatarı aynımı olsun kız kızmazmısın bana ulezemuszemus

avatar değil loo profildeki karlı resmidedim alırsan başka koyarım ben ...kulittaya bende rica ettim belki vardır daha haberimiz olur mutlaka ..
bencede kaan uyanmadan yap bişeyler canım

avatar değil loo profildeki karlı resmidedim alırsan başka koyarım ben ...kulittaya bende rica ettim belki vardır daha haberimiz olur mutlaka ..
bencede kaan uyanmadan yap bişeyler canım

hıımm tamam anladım canım şimdi okey yaparım ben yine telefonda çene çaldım 15 dk

yemeğimi yapayım canım sonra gelirim yine öptüm seniopuyorumnanaktan

hıımm tamam anladım canım şimdi okey yaparım ben yine telefonda çene çaldım 15 dk

yemeğimi yapayım canım sonra gelirim yine öptüm seniopuyorumnanaktan

tamam canım tatlı durmuş şimdilik idare etsin öptüm görüşürüz kolay gelsin sana

abey nerdesiniz yine ohaoldumsmile kimse yok :sinifsinif: Ya çok özendim burda kar mar yok kırklarelide çok güzel yağıyormuş edirne de de annem söyledi Bursa da biz kar görmüyoruz kızanım kar nedir bilmiii Geçenlerde yağdı acık 1 saat içinde eridi ... Ayyy karı çok severim beeen eyvahedigeldismile Kimse yok yine kesin buluşup kardan adam yapıyonuz dimiiiiiiiiii klava: :dilcikar:

burdayım mare benkaydirigubbakcemile2kar okadar yağmıyo ki gülüm bi yağsa iklimle buluşup kardan adam yapçaz heehee bursadan kuzenim gelicek pazar günü kar yağıyo nasıl gelicek diye düşünmüştüm ama demek yağmamış oraya nasılsın bakalım

iyi canım yaaa ne olsun geziniyorum bi şansımı deneyim dedim seni buldum opuyorumnanaktan oh iyi oldu

iyi canım yaaa ne olsun geziniyorum bi şansımı deneyim dedim seni buldum opuyorumnanaktan oh iyi oldu

eee nasılsın bakalım hava çok soğuk burda kombi 4 te yanıyo hala donuyorum ya aslında benim evim çok sıcak olur normalde 2de bile yaksam ısınırım şişon bilem giydim ayağama:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…