kıss masumum oy yoruldum anacım ama netice süper mis gibi kokan pırıl pırıl bir ev :))
oh kız ne güzel bayılırım ben temiz evlere hergün süpürmezssem toz almazssam oturamam asla heryer mis gibi olacak yoz olmayacak mobilya üstlerinde aferim sana bak yorulduğuna deymişa.s.
canım sende çocuk var hergün elleri yerlerde mobilyalarda hergün silip süpürmen şart bende malum çocuk yok bi odada oturuyorum diğer yerler camlar kapalı toz bile olmuyo benim ev kız haftada bir gün bile temizlesem yetiyor süpür sil toz al pırıl pırıl benim ev
doğru diyosun iklim benim pasaklı oğlum çok kirletiyo evi elinde çubuk krkerler çikolatalar heryere elliyo döküyo mecbur hergün süpürüyorum kendime minicik bi elektrik süpürge aldım hatta pratik olsun diye yormuyo beni hemen süpürüyorum bide paspas yapıyorum yetiyo işte
avatarın ne güzel olmuş iklim bende değiştircem kıskandım:umursamaz:
iklim değiştirdim kusur kalmadım bende pek güzel değil ama neysee
sağol canımcım teşekkür ederim bugün ne yapıcaz yemek kız senin dünden vardır belki
canım suanda benim profildeki nası beğendiysen farklı kaydette al hemencikk bişi değil zevkle canım zaten biliyosun avatar ilgi alanım :lepi:
evet benim dünden yemeğim var senin kalmadımı akşamdan
avatar değil loo profildeki karlı resmidedim alırsan başka koyarım ben ...kulittaya bende rica ettim belki vardır daha haberimiz olur mutlaka ..
bencede kaan uyanmadan yap bişeyler canım
hıımm tamam anladım canım şimdi okey yaparım ben yine telefonda çene çaldım 15 dk
yemeğimi yapayım canım sonra gelirim yine öptüm seniopuyorumnanaktan
abey nerdesiniz yine ohaoldumsmile kimse yok :sinifsinif: Ya çok özendim burda kar mar yok kırklarelide çok güzel yağıyormuş edirne de de annem söyledi Bursa da biz kar görmüyoruz kızanım kar nedir bilmiii Geçenlerde yağdı acık 1 saat içinde eridi ... Ayyy karı çok severim beeen eyvahedigeldismile Kimse yok yine kesin buluşup kardan adam yapıyonuz dimiiiiiiiiiiklava: :dilcikar:
burdayım mare benkaydirigubbakcemile2kar okadar yağmıyo ki gülüm bi yağsa iklimle buluşup kardan adam yapçaz heehee bursadan kuzenim gelicek pazar günü kar yağıyo nasıl gelicek diye düşünmüştüm ama demek yağmamış oraya nasılsın bakalım
iyi canım yaaa ne olsun geziniyorum bi şansımı deneyim dedim seni buldum opuyorumnanaktan oh iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?