eee nasılsın bakalım hava çok soğuk burda kombi 4 te yanıyo hala donuyorum ya aslında benim evim çok sıcak olur normalde 2de bile yaksam ısınırım şişon bilem giydim ayağama:hulya:
bak çeyyizdeki şişonlar işe yarıyo demek Burda da çok soğuk Kış olduğunu yeni farkettik Uludağa çok güzel yağmış manzara harikaydı akşamüstü Dağın soğuğu vuruyo sadece kar mar yok Kaancık uyuyordur heralde benim ki hala ayakta
:1shok:
anacığıma az kızmazdım ördürme bunları amann ben giymem böyle şeyler derdim ama giyiyom vallahi hergün başka renk hemde 30.40 tane vardır herhalde bende hepsini ziyan etmiyom ama yaşlılığa saklıyom bazılarını kaan uyudu canım evet kreşe gidiyo erkenden uyudu senin kız büyük ama yinede uyuması gerek bu saate kadar
Sorma ya iki gündür mahvetti beni sabah 9 da kalkar akşam en geç 10 da yatakta olurdu Tam alşamüstü yemek filan koştururken odaya bi giriyorum uyumuş Bu sefer uyku düzeni değişiyor işte... Yarın akşam üstü uyutmazsam yine düzene girer Bekliyorum işte ne zaman uyuyacak
benim kızanda babası evdeyken gözünü kırpmıyoo..
baba mesaida falan olunca,şarteli indiriyorum..
Elektrikler kesildi ,hadi uyuyalım diyorum..ancak öyle aldım işin kolayını..
Bazen de, anne sen kesiyosun elektrikleri diyor..yavrum yaaa...kaydirigubbakcemile3
benim kızanda babası evdeyken gözünü kırpmıyoo..
baba mesaida falan olunca,şarteli indiriyorum..
Elektrikler kesildi ,hadi uyuyalım diyorum..ancak öyle aldım işin kolayını..
Bazen de, anne sen kesiyosun elektrikleri diyor..yavrum yaaa...kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafaduldenkız amma güldürdün beni bu saatte varya şartelleri indiriyomuş benimki 2,5 yaşında şartelden anlamazda kediden korkuyo bende kedi gelmiş hadi uyu diyorum-tatlicadiarzu- hemen gözünü kapıyo çok korkuyo sonra üzülüyorum kedi evine gitmiş oğlum diyorum inanmıyo bana gamyoncuiremsu
naparsınız bea trakyamın güzel bayanlarıı..
iyimisinizdir epiciniz
kız yazık çocuğa Benim ki eve almak için bizi kandırmaya çalışıyo aklı sıra Soğukmuş üşürlermiş Tüyleri var onların üşümez kediler diyorum Oda babamın bacağında da var ama üşüyo diyor cevaba bak :1rolleyes:
şimdiki çocuklar kurnaz anacım çok uyanıklar benimki çok korkar herşeyden biliyomusun banyoya girmeye bile korkuyo şifon sesinden korkuyo banyoya karıştırmak için giriyosa eğer banyo kapısı kapanmasın diye ayıları kapının önüne destekliyo sonra girip dolapları karıştırıyo kapı kapalı olmayacak açık olucak öyle rahatla yapıyo işleriniboshayallersmile
yok anacım benim ki korkmaz öyle .. Çok sakin büyüyen bi çocuktur ama karanlıktan seslerden falan pek korkmaz B eni korkutur sadece o... Babamız gececi bu hafta ve evde yanlızız bazen gece bi anda kalktığımda yanımda bulamıyorum Mutfağa su içmeye gidiyor falan Küçük bi sandalyesi var heryere yetişiyor onunla...
canlarım... benim bu çocuğu artık uyutmam lazım saat kaç oldu ve gözünü bile kırpmıyor hala...Şarteli indiricem şimdi bi ihtimal artık kendinize iyi bakın yarı görüşürüz...
İyi uykular...yerimseniben
Ay..geçtiğimiz haftalarda akşam saat 6 filan,gerçekten elektrikler kesildi..Benim kızan elinde mikili yastığı,odasının yolunu tuttu..Napsın..alıştı.. elektrik kesilince uyuyoruz ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?