Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iyi geceler deminden beri öksüz gibi gezdim buralarda şindik uykum geldi öpüldünüz kızlarrkaydirigubbakcemile5

anam hadi ordan sen burdamıydın niye görmedim ben seni yaaa iyi tamam hadi iyi geceler beebeeeemmmm..
oww avatar yapmışızz süper ya bende beğenmiştim az önce onu olumunekankayizsmile

merhaba kızlar nabersiniz
istanbuldayım
dün akşam rötarlı olarak 1 gibi buraya indim
bu aksamda kardesim gelio onuda alıp yarın muratlıya gidiyorum
pazara kadar kalıp yeniden kayseriye dönücem
ne var ne yok gorusmeyelı

Kar yağıyo kar...Tüm trakyayı kar esir aslmış beya..Tunca nehri bilem donmuş valla..

canım aşkım bidenem gel artıkın yaa istanbuldamısın şimdi ohh çok sevindim aynı şehirdeyiz boshayallersmile gez bakalım canım benim görüşürüz çok öptümŞeniz

Kar yağıyo kar...Tüm trakyayı kar esir aslmış beya..Tunca nehri bilem donmuş valla..

kar yağıyo çok güzel ya burasıda bembeyaz oldu az evvel şiddetli bi kar başladı 2 gündür yağandan daha şiddetli hemde yarın kız kardeşimle çıkıcaz dışarı kar oynuycaz :sm_cool:

canım aşkım bidenem gel artıkın yaa istanbuldamısın şimdi ohh çok sevindim aynı şehirdeyiz boshayallersmile gez bakalım canım benim görüşürüz çok öptümŞeniz

canım bitanem valla çok özlüyorum yaaa
türk telekomu basmayı düşünüyorum bana artık net baglayın diye
bıktım artık yaaaa
kutsiden aynı şehirde bile nefes almak bana yetiyor şarkısını hediye ediyorum sanaboshayallersmile

nazalp hoşgeldin canım özledik seni ayol tekirdağana kavuştun demek oy orda ne kar vardır şimdi doya doya hasret gider ailenle zemuszemus

kızlar bugün eşimin doğumgünü süper bir masa hazırladım ve bende hediye paketi gibi süslendim giydim mini elbisemi topuklular harikayım hehe birazdan eşim gelir mum ışığında yemekten sonra pasta ve hediyeyle süpriz yapıcam çok heyecanlıyım bekliyorum gelmesini

seni seni süper görünüyosun gördüm talım benimŞeniz

ay canım beğendinmi çok teşekkür ederim bak sen bana facede yorum yaptınya tam eşimde yanımdaydı kim bu kız dedi anlattım dedim kankam olumunekankayizsmile çok iyi anlasıyoruz hani erkekler biraz eşlerinin gezmesini sevmezya benimkide öyle azcık dedimki ama ben bu kızla görüşmesem olmaz bi gün mutlaka görüşücem dedim iyi hadi bakalım dedi sözü aldım hhehe

Şenizcanım benim benimkide geçen gün gördü seni facede dedi kim bu kız bende dedim kk dan arkadaşım benim hemşerim hemde:sm_cool:buluşuruz en yakın zamanda inşallah havalar düzelsin en yakın zamanda buluşalım benimkide kıskançtır heryere salmaz ama güvenirde herkesle çıkıp gezmem zaten sende öyle olduğun için eşin izin vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…