Şenizcanım benim benimkide geçen gün gördü seni facede dedi kim bu kız bende dedim kk dan arkadaşım benim hemşerim hemde:sm_cool:buluşuruz en yakın zamanda inşallah havalar düzelsin en yakın zamanda buluşalım benimkide kıskançtır heryere salmaz ama güvenirde herkesle çıkıp gezmem zaten sende öyle olduğun için eşin izin vermiştir
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
eşlerimiz aynı kafadalar desene ne güzel ama aslında en iyisi bu salsalar bol bol daha farklı olurduk heralde :roflol:
evet eşimde aynen öyle zaten bilir ben güvenmesem çok istemesem gezmem bilir benimkide ay çok sevindim bi ara buluşuruz ne güzel olumunekankayizsmile
en yakın zamanda oğluşum ve ben buluşuyoruz biz kreşe gidiyoruz hergün ama 12 de çıkıyoruz ordan ayarlarız bir yer bakırköy taksim neresi olursa ortalarda biyerlerde sonrada ben sana oturmaya gelirim kız sende bana gelirsin fal bakıcan zaten bana sözün varolumunekankayizsmile
bakırköy çok uygun olur bana taksime toplasan 2 veya 3 kere gittim çok iyi bilmem oraları ama bakırköyde çok iyi olur en azından bildiğim yer tabi o gün olursa inşallah konusup tam ayarlarız ay çok sevinirim bana gelmeni çok isterim kızz dur kalbim atıyo bak küt küt :roflol:
heyecan yaptım :roflol: bende sana gelirim tabi hadi bakalım havalar iyi olsun kaancık için daha iyi olur o günü sabırsızlıkla bekliyorum canım :dance:
sempatiksalakcinni ay buda yeni gelmiş tipe bak :roflol::roflol:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniharbiden tippe bak tamam canım bakırköy banada uyar bende taksimi sevmen zaten hiç çok kalabalık başım dönüyo orda bende heycanlandım şindik yaa hava biran önce ısınsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi: anlaştık balım hayılısı olsun burayada yayınlarız heyo buluştuk diye olumunekankayizsmile
sempatiksalakcinni:roflol:
tamam canım benimsempatiksalakcinniöpüyorum seni ben yatayım artık erken kalkıcam sabah iyi geceler canım benimolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?