Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
eşlerimiz aynı kafadalar desene ne güzel ama aslında en iyisi bu salsalar bol bol daha farklı olurduk heralde :roflol:
evet eşimde aynen öyle zaten bilir ben güvenmesem çok istemesem gezmem bilir benimkide ay çok sevindim bi ara buluşuruz ne güzel olumunekankayizsmile

en yakın zamanda oğluşum ve ben buluşuyoruz biz kreşe gidiyoruz hergün ama 12 de çıkıyoruz ordan ayarlarız bir yer bakırköy taksim neresi olursa ortalarda biyerlerde sonrada ben sana oturmaya gelirim kız sende bana gelirsin fal bakıcan zaten bana sözün varolumunekankayizsmile

bakırköy çok uygun olur bana taksime toplasan 2 veya 3 kere gittim çok iyi bilmem oraları ama bakırköyde çok iyi olur en azından bildiğim yer tabi o gün olursa inşallah konusup tam ayarlarız ay çok sevinirim bana gelmeni çok isterim kızz dur kalbim atıyo bak küt küt :roflol:
heyecan yaptım :roflol: bende sana gelirim tabi hadi bakalım havalar iyi olsun kaancık için daha iyi olur o günü sabırsızlıkla bekliyorum canım :dance:
sempatiksalakcinni ay buda yeni gelmiş tipe bak :roflol::roflol:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniharbiden tippe bak tamam canım bakırköy banada uyar bende taksimi sevmen zaten hiç çok kalabalık başım dönüyo orda bende heycanlandım şindik yaa hava biran önce ısınsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:lepi: anlaştık balım hayılısı olsun burayada yayınlarız heyo buluştuk diye olumunekankayizsmile
sempatiksalakcinni:roflol:

:lepi: anlaştık balım hayılısı olsun burayada yayınlarız heyo buluştuk diye olumunekankayizsmile
sempatiksalakcinni:roflol:

tamam canım benimsempatiksalakcinniöpüyorum seni ben yatayım artık erken kalkıcam sabah iyi geceler canım benimolumunekankayizsmile

tamam canım benimsempatiksalakcinniöpüyorum seni ben yatayım artık erken kalkıcam sabah iyi geceler canım benimolumunekankayizsmile

tamamdır iyi geceler tatlı rüyalar bebeğim benim görüşürüz çok öptüm.
ben daha buralardayım hiç uykum yok olumunekankayizsmile:gitme:

iyi akşamlar hoşgeldin canım a çok sevindim çorlulu olmana benim teyzemler kızılpınardalar kızıda çorluda evli

burdayım sen siz nerdesiniz niye kimse artık takmıyı burayı mafoldumben

benimde bi sekmede farmville bi sekmede burası bi sekmede -tatlicadiarzu- aman dolu
ee nasısın balım ne ettin bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…