Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iyiyim canım ne edeyim temizlik yaptım bugün çok yoruldum hala burnuma çamaşur suyu kokusu geliyo duş aldım ama sanki içime işlemiş kokusu havada çok soğuktu zaten yarın güzel olursa anama gitçem

mis yaptın gene evi desene ellerine sağlık canım uzat bacacıklarını dinlen biraz yarınmı hadi bakalım anacını özlemişsindir

dün gördüm anamı ama yarın gene gitçem misafir var bursadan benim kuzen geldi ille gel yine diyo bakalım...çok yoruldum kız hemde daha çamaşır asmam lazım bi sepet dolusu yağmur yağaıyo ama içeri çamaşırlık var oraya sermem lazım....adama sen uyu ben çamaşır asıp gelcem dedim hala burdayımsempatiksalakcinni

adamlara yazık zaten acıyorum benimkine :)
kolay gelsin git as hemencik kıss benim balkon kapalı beyaz astım hemde
git ne güzel işte kuzenle iyi geçer zamanın bea

facede buluştuk az önce ben cevap yazmadım sana şindik orda benim koca tarafı var demesinler bu karı bu saate facede ne arıyo diye amann bri davet etmiş gruba katıl diye katıldım bende benimde balkonum kapalı şekerim ama ip yok koltuk masa falan var zaten benim oda gibi asacak yer yok

hımm sil o zaman beya anladım
hımm odaya as kolay kurur benim 3 günde zor kuruyo

sorma kız giymeye donumuz kalmadı kaç gündür hava bozuk kar yağmur of ofmafoldumben

hiç uykum yok yaw dün 4e geliyodu yattım bugun nolur bilmem
eşim sabahları soruyo kaçta yattın 4 dedim yuhhhhh dedi :)

bende dün 3te yattım annemlerde kaldım sabah ordan okula gittik kaanla kaan bile 3te uyudu bizimle oturdu ama hç uykum yok benimkide bazen soruyo kaçta yattın diye hemen yattım diyorum aaa duymadım hiç diyo ben aa sen uyuyodun seni öptüm duymadın bile diyorum

bazen sabah ezanı okunuyo ben uyumamış oluyorum yatakta bi oyana bi buyana dönüp duruyom perili gibi

:roflol::roflol: yalan kuyruklu yalannn :roflol::roflol:

bazen sabah ezanı okunuyo ben uyumamış oluyorum yatakta bi oyana bi buyana dönüp duruyom perili gibi

işte o çok fena banada oluyo bi wcye bi yatağa eşim zaten ondan ısrar etmiyo gel diyo adam akıllı iyice dalıyo ben deli gibi hareket ediyorum duymuyo :roflol:

işte o çok fena banada oluyo bi wcye bi yatağa eşim zaten ondan ısrar etmiyo gel diyo adam akıllı iyice dalıyo ben deli gibi hareket ediyorum duymuyo :roflol:

bide adamı dürtüp duruyom horlama diye aslında horlamıyo ama nefes alma sesi bile beni delirtiyo ağzını kapat uyu diyorum bazen sonra kızıyo bende kalkıyom geliyorum tv falan izliyom doktora gitmek lazım aslında bu uyku içinkaydirigubbakcemile5

aynen benimkide diş gıcırdatıyo hemen dürtüyorum yapma diye çok kızarsam dirseği vuruyorum ama haklısın senle bende sorun adamlarda değil dr falan ne gerekirse yapmak lazım

pskolojik sanırım bu benim annem de yıllardır uyumaz geceleri sabahı eder bütün dizileri gece tekrar izler doktora gitti psikiyatriyr gitti ama yok yine uyuyamıyo

e peki annen gündüz kaça kadar uyuyor ben 12 den evvel kalkamıyorum e gün bitiyo :sinifsinif:

e peki annen gündüz kaça kadar uyuyor ben 12 den evvel kalkamıyorum e gün bitiyo :sinifsinif:

en geç 9 a kadar uyur sabah namazını kılar yatar gündüzde biraz kestirir öyle işte uyuyamıyo psikolojik oömuş bide astım var tıkanıyo yatınca öksürükten

hadi bende uyuyayım cicim sen de yat hadi uyuruz belkim iyi geceler tatlımopuyorumnanaktan

en geç 9 a kadar uyur sabah namazını kılar yatar gündüzde biraz kestirir öyle işte uyuyamıyo psikolojik oömuş bide astım var tıkanıyo yatınca öksürükten

hadi bende uyuyayım cicim sen de yat hadi uyuruz belkim iyi geceler tatlımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun astım benim annemdede vardı bıldırcın yumurtasıyla atlattı gitti şükür hadi çok öptüm iyi geceler canısı benim belli olmaz daha Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…