sorma kız giymeye donumuz kalmadı kaç gündür hava bozuk kar yağmur of ofmafoldumben
bende dün 3te yattım annemlerde kaldım sabah ordan okula gittik kaanla kaan bile 3te uyudu bizimle oturdu ama hç uykum yok benimkide bazen soruyo kaçta yattın diye hemen yattım diyorum aaa duymadım hiç diyo ben aa sen uyuyodun seni öptüm duymadın bile diyorum
bazen sabah ezanı okunuyo ben uyumamış oluyorum yatakta bi oyana bi buyana dönüp duruyom perili gibi
işte o çok fena banada oluyo bi wcye bi yatağa eşim zaten ondan ısrar etmiyo gel diyo adam akıllı iyice dalıyo ben deli gibi hareket ediyorum duymuyo :roflol:
bide adamı dürtüp duruyom horlama diye aslında horlamıyo ama nefes alma sesi bile beni delirtiyo ağzını kapat uyu diyorum bazen sonra kızıyo bende kalkıyom geliyorum tv falan izliyom doktora gitmek lazım aslında bu uyku içinkaydirigubbakcemile5
e peki annen gündüz kaça kadar uyuyor ben 12 den evvel kalkamıyorum e gün bitiyo :sinifsinif:
en geç 9 a kadar uyur sabah namazını kılar yatar gündüzde biraz kestirir öyle işte uyuyamıyo psikolojik oömuş bide astım var tıkanıyo yatınca öksürükten
hadi bende uyuyayım cicim sen de yat hadi uyuruz belkim iyi geceler tatlımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?