Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

kızlar bende edirne uzunköprülüyüm yeni katıldım aranıza yokmu bizim ordan birileri

aa hoşgeldin canım benim babam keşanlı bide yengemler var amcamın eşleri onlar hasırcaarnavutlu bilirsin sen orayı kesin iyi şeker insanlar burda uzunköprülü varmıdır tam emin değilim

tünaydınlar nasılsınız kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum herkes iyidir inşallah

iyi olmana sevindim aynen be canım soğuk zor valla ev sıcak ama üşüyorum genede

Tutkularının tutuklusu,heveslerinin hükümlüsü,isteklerinin esiri olmayanlar tutkularını,heveslerini, isteklerini yok etmeyenler....başkalarının tutkularına,heveslerine,isteklerine esir düşmeyenler.....uyanının artık sabah oldu ve güneş doğdu… gününüz aydın olsun

selam kızlar nihayt girbildim akşamdan beri elektrik yoktu direk yıkılmış akşam mumla oturduk eski günleri yaşadık karda felaket şekilde yağdı şimdi ise bir güneş erimeye başladı bile

selam kızlar nihayt girbildim akşamdan beri elektrik yoktu direk yıkılmış akşam mumla oturduk eski günleri yaşadık karda felaket şekilde yağdı şimdi ise bir güneş erimeye başladı bile

selam canım ne güzel romantik olmuştur burda pek kesilmiyor ama arada kesildiğinde mumlarla çok güzel oluyor ya burdada eridi kar malesef yerler sulu çamurlu

selam güzelim bben iyiyim ama çooook üşüyorum :) sen nasılsın

aa evet yarı yıl tatili oh gez kız gez acısını çıkar kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrr
nihayet netim baglandı... coooookkk mutluyum artık beraberiz....
hihoyyythihoyyyt

ben yalnışmı görüyoruuummm aşşada nazmı varr naaaaaaaazzzz hgg

selam kızlarrrr
nihayet netim baglandı... coooookkk mutluyum artık beraberiz....
hihoyyythihoyyyt

canııııımm çok sevindim artık bizlesin yani dimi :hooray::hooray::hooray::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldinnn bidenem sefa getirdinnŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…