ben yalnışmı görüyoruuummm aşşada nazmı varr naaaaaaaazzzz hgg
canııııımm çok sevindim artık bizlesin yani dimi :hooray::hooray::hooray::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldinnn bidenem sefa getirdinnŞenizŞeniz
heder mi oldun ay olsun valla geldinya şekerim çok mutlu oldum valla
ay o kadar alışmısım kı nete acaip oldum ya yoklugunda...:kedi:
sağol tatlımmm
eee ne var ne yok ben yokkene neler oldu anat bakalım
evet haklısın acayip alışkanlık yapıyo bu net adama
masumumla ben varız diyim çoğu bıraktı burayı masumla ben devam hehe
valla ben aynıyım birazdanda çıkarım eşim gelicek değişiklik yok sende varmı işler nası olumunekankayizsmile
hoşgeldin nazalp özledik seni burdasın demek artık oh ne güzel:sm_cool::sm_cool:selam kızlarrrr
nihayet netim baglandı... coooookkk mutluyum artık beraberiz....hihoyyythihoyyyt
slm mare ne örüün gene:hulya:
hoşgeldin nazalp özledik seni burdasın demek artık oh ne güzel:sm_cool::sm_cool:
canım kışın başında sana şişon başlamıştım ya hala bitiremedim nette fink atmaktan fırsat kalmadı bitecek az kaldı:hulya:
anacım ben umudumu kesmiştim ondan :roflol: tamam ör ör yaza doğru giyerim :roflol:
Slm hemsolarim :1hug:
Size bir sorum var. Trakya´da Alman sirketleri var mi? Vatanimda yasamak istiyorum ve bunun icin is bulmam lazim.
Bana yardim edin lütfen :Saruboceq: Vatanimda yasamak istiyorum :gitme:
ay ay giyer giyer seni hatırlar dururum eline sağlık bacım bende sana yazma örürüm Şeniz
selam canım ayy ben ist dayım tam bilmyorum ama çorluda çok işyerleri büyük yerler var bi araştırsana canım ne iyi olur buraya gelsen keşke inş
pullu isterim ama bide kırmızı olsunbayanssulusmile
Insallah canim :Saruboceq:
Ama nereden bilgi alabilirim bilmiyorum...
bende bilmiyorum tam ama mesela beyaz eşya fabrikaları var mavi jean gibi markalar var yabancıda çok keşke elimden bişey gelse
Benim icin dua edin hemsolarim :Saruboceq:
hhee sen iste beyaa örnek dolu olmadı çiyizimde yeni çıkan kırmızı pullulardan dolu var a.s
Benim icin dua edin hemsolarim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?