Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

ben yalnışmı görüyoruuummm aşşada nazmı varr naaaaaaaazzzz hgg

canııııımm çok sevindim artık bizlesin yani dimi :hooray::hooray::hooray::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldinnn bidenem sefa getirdinnŞenizŞeniz

canım benım cok ozledim sizi yaaa
artıkın hep beraberiz... nasıl mutluyum bilemezsin
anam bu netsizliklik benı heder etti yaaa
bayanssulusmile

heder mi oldun ay olsun valla geldinya şekerim çok mutlu oldum valla

heder mi oldun ay olsun valla geldinya şekerim çok mutlu oldum valla

ay o kadar alışmısım kı nete acaip oldum ya yoklugunda...:kedi:
sağol tatlımmm
eee ne var ne yok ben yokkene neler oldu anat bakalım

ay o kadar alışmısım kı nete acaip oldum ya yoklugunda...:kedi:
sağol tatlımmm
eee ne var ne yok ben yokkene neler oldu anat bakalım

evet haklısın acayip alışkanlık yapıyo bu net adama
masumumla ben varız diyim çoğu bıraktı burayı masumla ben devam hehe
valla ben aynıyım birazdanda çıkarım eşim gelicek değişiklik yok sende varmı işler nası olumunekankayizsmile

ay canım üzüldüm yaaa
nerde kı bu millet
tamam canım yemek vakti zaten haklısın
öpüyorum seni gorusuruz canikom

selam kızlarrrr
nihayet netim baglandı... coooookkk mutluyum artık beraberiz....
hihoyyythihoyyyt
hoşgeldin nazalp özledik seni burdasın demek artık oh ne güzel:sm_cool::sm_cool:
slm mare ne örüün gene:hulya:

canım kışın başında sana şişon başlamıştım ya hala bitiremedim nette fink atmaktan fırsat kalmadı bitecek az kaldı:hulya:

anacım ben umudumu kesmiştim ondan :roflol: tamam ör ör yaza doğru giyerim :roflol:

ay ay giyer giyer seni hatırlar dururum eline sağlık bacım bende sana yazma örürüm Şeniz

Slm hemsolarim :1hug:
Size bir sorum var. Trakya´da Alman sirketleri var mi? Vatanimda yasamak istiyorum ve bunun icin is bulmam lazim.
Bana yardim edin lütfen :Saruboceq: Vatanimda yasamak istiyorum :gitme:

ben bilimiyorum maviş olduğunu sanmıyorum ama iklim varmı canım swn bilirsin belki

Slm hemsolarim :1hug:
Size bir sorum var. Trakya´da Alman sirketleri var mi? Vatanimda yasamak istiyorum ve bunun icin is bulmam lazim.
Bana yardim edin lütfen :Saruboceq: Vatanimda yasamak istiyorum :gitme:

selam canım ayy ben ist dayım tam bilmyorum ama çorluda çok işyerleri büyük yerler var bi araştırsana canım ne iyi olur buraya gelsen keşke inş

hhee sen iste beyaa örnek dolu olmadı çiyizimde yeni çıkan kırmızı pullulardan dolu var a.s

şaka beyaa bozma çiyizini sen bendede dolu var anam yüz tane yaptırmış yuhhh dedimdelikafaduldengörünce sandık bekçisi hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…