toplu mesaj göndermeyi beceremedim bende özet geçeyim :)
sıcak karşılama için çok teşekkür ederim. ben keşanlıyım. annem babam keşanlı.eşim yarı keşanlı :). ben bilenler belki bilir keşanın hastane cad. tarafındayım. bir arkadaş yeğenlerinin burda olduğunu söylemişti. ne tarafta oturuyorlar belki tanıdık çıkabiliriz :).
ne güzel forumda muhabbet epey koyu dün gecede beri kaç sayfa yazılmış:lepi: kısa zamanda isimlerinizi kim olduğunuzu öğrenebilirsem sohpete daha iyi dahil olabirim inşallah
sağol canım bugün alışveriş merkezine gittik ondan sanırım kalabalık yerlere gelemiyorum hiç ben başım ağrıyo bide üşüttüm galiba ben yağmurda kaldım uykusuzluğa dayanıklıyımdır:lepi:
hehheheh o benim dermişim peki sen kimsin :)
kıyamam sana ben Şeniz aşkımm ŞenizŞeniz
=iklim***bu gördüklerinizzz arrrbiii trakyalı ilk attıkları adımdan isimlerini aldım sıralama bu şekil oldu HEPİNİZİ YİRİM YİRİM
1.iklimŞeniz
2.narcoleptic
3.beyzus
4.makber
5.fatosss16
6.pashmina
7.mors
8.sinemciq
9.cokmasumkaydirigubbakcemile3
10.ro_se17
11.angel 22
12.barbieveken
13.necla22
14.ardayasbu
15.pembe_patik
16.BULUTOLSAM
17.musyas
18.tılsım72
19.eeddaa
20.ilona
21.serpil16
22.beyaz toprak
23.nazalpŞeniz
24.xxtalyaxx
25.mavi.boncuk
26.ecrin 74
27.xxxcisemxxx
28.kömür prenses
29.superisi59
30.selena
31.çiğdemcik
32.allegria
33.papatya_931
34.beratdilek
35.ssennemm
36.skorpion74
37.OmrumunSahibi
38.dilekay
39.2006MODEL
40.istanblue
41.ateş ve su
42.lightlife
43.MargaRin
44.April
45.gülin-89
46.aime21
47.Japon Kız
48.mavis87
49.*SAYTROS*
50.asiye1985
51.berfinbilgen
52.sahra87
53.selin_hl
54.meLody87
55.nil_su
56.xxyıldızxx
BUDA TRAKYALI LİSTEMİZ
evet ya patiği bende çok merak ediyorum ne oldu acaba inşallah kötü bişey yoktur ...pembe patik ne oldu yaabilmiyorumkismileyoksa hala midesimi bulanıyo o kızın gelmiyo hiç buraya
görmedim kız dur bakem bi tane senemcik açmıştı bbulgaristan topiği onumu diyon yoksa
gördüm canım ama bizim gibi olmamış ki hiç :umursamaz:3.5 sayfacık yazmışlar kalmışalr bak bize senin sayende hepsi
kız bu sibel seni tanıyo hee sositososito
evet bende onu gördümde şaşırdım ama yok bacım siz olmasanız ki genelde elle tutulan 5 kişi var en fazla ben ne yapabilirdimki siz bırakmadınız burayı ŞenizŞenizolumunekankayizsmile
ama olsun arada gelseler bile hepsi buraya geliyo çoğunluğu:sm_cool:
yok sülemem belki osundur sen:roflol::roflol:benim kuzenim keşanda oturuyo annem keşan beyköylü halamlar mecidiyeden kuzenim çarşıya yakın oturuyo öğretmen evine yakın evi başka yine köfteci akrabamız var keşanda dükkanı var haziranda keşana geldim düğüne keşanlı hatunlar pek bi süsülüler beyaaohaoldumsmile
bilmem ki ceavp yazmadı sibeeell kız nerdesin gelsene
sibellll sibelll yazsana bacım bakıyosun alttan alttan :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?