Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

:roflol::roflol:selam kızlar ayy şu dizi beni deli edecek ali rıza ya ne sinir oldum yaa ev sahibi evi başalrına yıkıyo adam halaa mırmır pinekliyo kahve köşelerinde-tatlicadiarzu-

selam cnm ay ben anneye sinir oluyorum valla ne gıcık karı bu yaw :mymeka:
onun yüzünden oldu herşey kocasından saklamasaydı baştan halledilirdi herşey bide kızına nası yalvarıyo beni yanına al diye ay kızın alma gönlü olsa baştan ayrı ev bile açardı onlara adamcağıza acıyorum ben valla karısının aç gözlülüklerine nasıda dayanıyo canım yaa...:sinifsinif:

hepsi bi alemler varya bende siniri oluyorum o hayriye hanıma bide fikreti hiç sevmiyorum çok yapmacık geliyo bana hareketleri ben en çok delikafaduldenfikretin kaynanasını seviyorum alem kadın yaa ölüyorum gülmekten onasempatiksalakcinni

aynen canım be ama fikreti ben seviyorum sabırlı hatun ama kaynanasına eşim bile çok gülüyo ama çok fena ya ben saydırıyorum o kadına valla çok sinir bi kadın ne istiyo anlamadım :bbo:

aynen canım be ama fikreti ben seviyorum sabırlı hatun ama kaynanasına eşim bile çok gülüyo ama çok fena ya ben saydırıyorum o kadına valla çok sinir bi kadın ne istiyo anlamadım :bbo:

fikret çok soğuk yaa osun gibi duruyo hep asık suratı ve kaynana okadar laf sayıyo o hala bönbön bakıyo ben olsam o kaynanayı boğarım varya:mymeka:kaynananın haraketlerine gülüyorum bu akşam elinde bastonla banyonun kapısına vurdu merak etti ne konuşuyo diye sonrada çocuk sıkışmış altına mı yapsın dedi

evet anladım cnm kadın çok dalavereci çocuğun üstüne attı kendi ölüyo meraktan ay çok komikti gene yaa :roflol:

evet anladım cnm kadın çok dalavereci çocuğun üstüne attı kendi ölüyo meraktan ay çok komikti gene yaa :roflol:

:roflol::roflol:ay bu dizilerde olmasa varya çarşamba perşembe alıştık vallahi:1shok:gözlerimizi ayırmıyoruz yarın akşamda aşkı memnu var kaan bile izliyo dizilieri bugun aşkı memnun fragmanını gösterdi öbür odadan duydu geldi seyretmeyegamyoncuiremsu

ay evet ya memnuya eşim baktırmıyo :dilcikar:
ama yaprak dökümüne ses çıkaramaz yakarım biliyo sempatiksalakcinni
ay inanmıyorum kaana anam oda bizlere çekmiş diziler minikleride vurmuş desene fragmanını izlemeye geldi ha brovo :lepi::lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:

benimkide tam tersi yaprak dökümünü pek sevmez ama askı menunuya bayılır sanırsam beren saati beğeniyo benim çakal-tatlicadiarzu-sorma kız kaan çok dizici reklamda çok seviyo bitane reklam çıkıyoya çokakrem küçük çocuk en tatlı sabahlar çokokremle başlar ona bayılıyo katıla katıla gülüyo:sm_cool:

zannımca olabülür bacum :roflol::roflol:
yerim ben onu yerim o reklamı bende seviyorum ya canımı istetiyo bianda :)))
izlemesi güzel bişey kahkahayla gülmesi muhteşem oy tatlı kuzu:asigim:

zannımca olabülür bacum :roflol::roflol:
yerim ben onu yerim o reklamı bende seviyorum ya canımı istetiyo bianda :)))
izlemesi güzel bişey kahkahayla gülmesi muhteşem oy tatlı kuzu:asigim:

kulaklarını çekecem ama bi gün ne zaman bende sırf bu yüzden izletmiyorum bazen bereni ona

sen ne yaptın bacım arıyomusun hastaneyi numara almak için

kulaklarını çekecem ama bi gün ne zaman bende sırf bu yüzden izletmiyorum bazen bereni ona

sen ne yaptın bacım arıyomusun hastaneyi numara almak için

hhee benimkininde var kız Angelina Jolie buda benim kumam -tatlicadiarzu- hııhh ben daha güzelim ondan ama herüfüm hastası :mymeka:
henüz aramadım pazartesi arıycam salı gibi düşünüyorum gitmeyi a.s

hhee benimkininde var kız Angelina Jolie buda benim kumam -tatlicadiarzu- hııhh ben daha güzelim ondan ama herüfüm hastası :mymeka:
henüz aramadım pazartesi arıycam salı gibi düşünüyorum gitmeyi a.s

peehh angelina da kimmiş be benim arkadaşımın yanında halt yesin o hepsi boyalı bebekler

tatlım sen pazartesi ararsan salı gününe randevu alman çok zorlmaz:3,4 gün sonraya veriyolar genelde numara bence cuma falan ara önümüzdeki haftaya ancak alırsın

hhee saol canım benim Şeniz erkek milleti biraz aç gözlü işte napakbenneyaptımki:roflol:
aa gerçektenmi çok geçe veriyolarmış randevuyu demekki çok yoğun hımm yarın bi deneyim bakalım hatta şimdide deneyim bi dur ne zamana vericek bakalım

dene baklalım ben en son kaanı cildiyeye göürmüştüm 4 gün sonraya verdiler randevu zaten numara almak bi dert düşürmekte öyle çok yoğun hastane

tüm randevularımız dolu olduğundan size randevu veremiyoruz lütfen yarın bidaha deneyiniz kaydirigubbakcemile3
evet ben yarın itibarıyla aramalara başlıyorum bacım çok saol iyiki söyledin valla yoksa şaşırıp kalırdım pazartesi günü kaydirigubbakcemile3

saat 12 de sarıl tele canım hemen pas etme o dolu derse bile üst üste ara yinea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…