Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iyiyim canımın içi cok sağol
aşkitomu bekliyorum

aman allaam ya
tutmayın benı yolacam o doktoru
nasıl soylenır böyle birşey yaa
hiplıysan hipolusun tedavisi var yaaa
çıldırajaammmm
klava:

nekadar sinir bozucu insanlar varya senden para alacak ya onun hesabını yapmıştır aklınca gerizekyalı deseydin zamanı gelince ben yaptırmayı bilirim diye

yani eşime desem küplere biner zaten bebek istemiyo zaar kötükedihüso
ama adam paradan bile bahsetti 3 bin bilmemne sigortan ödüycek kalanını sen dedi :bbo:
ok ama ben henüz düşünmüyorum 2 sene sonra düşünebilirim ya dimi erken henüz

nazım sende yap bi imza eniştemizle evlilik yıldönümünü yazarsın

nazzz harbiden hee biz sana güle güle otur hayırlı olsun yeni evin demedik kızz çok afedersin canım arada kaynamış olumunekankayizsmile

yaşın daha küçük senin tedavi edilemeyecek bi hastalığında yok zaten olsa diğer gittiğin doktorlarda söylerdi değilmi tüp bebek meselesini

ben kaçayayım kızlar benim kızan kalktı olur olmaz saatlerde uyuyo şimdi gece 2 ye kadar oturur

yaşın daha küçük senin tedavi edilemeyecek bi hastalığında yok zaten olsa diğer gittiğin doktorlarda söylerdi değilmi tüp bebek meselesini

ben kaçayayım kızlar benim kızan kalktı olur olmaz saatlerde uyuyo şimdi gece 2 ye kadar oturur

evet canım bu dr böyle dedi bakalım hayırlısı artıkın
öptüm kuşum benimde eşim geldi gelir görüşürüz kaanımıda öp

sağolun canlarım ya onemli değil
nasılsa buradanda tasınıcam buyuk ihtimalle 5 ay sonra tayım cıkacak
iklim npim kuzum aslında ben oturma gurubu almıstım evlenmeden once
salon için almayacaktım yanı iki ayrı oda yapmayacaktım ama oturma gurubu yemek odası yatak odası paket alınca cok ucuza geldi hadi alim bari dedim
....
çok haklısın mecbur pakette varsa almışsındır canım paket bize denk gelmedi gelseydi ne iyi olurdu hemde paketlerde güzel hepsi valla

iyi oldu hakkaten cok ucuza geldi
zaten cok kalitelı birşey istemedim malum tasınıp duruyorum
o yuzden cok uygun oldu bizim için

yaprağın dökülmesini izliyom bacımm bitsin geliyom hemen sen napıyon sırnaşık şey

:roflol::roflol:selam kızlar ayy şu dizi beni deli edecek ali rıza ya ne sinir oldum yaa ev sahibi evi başalrına yıkıyo adam halaa mırmır pinekliyo kahve köşelerinde-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…