teyzem bide kızı gelicek annem ben 4 kişiyiz yabancı değiller hep geliyolar ama yinede yapmak lazım fırın makarna yapıcam onlar seviyolar annem börek getiricek bende tatlı bişey yaparım yeter allah ne verdiysecokacimcoook
aaa imzan çok şeker yapmışsın kızz:))
hımm anladım yani yeter okadar yakınınmışlar kız
teyzem bide kızı gelicek annem ben 4 kişiyiz yabancı değiller hep geliyolar ama yinede yapmak lazım fırın makarna yapıcam onlar seviyolar annem börek getiricek bende tatlı bişey yaparım yeter allah ne verdiysecokacimcoook
ya misafir gelecek annende orda süper valla ya
bende salonumda oturuyorum artık
gelen giden yok 5 ay sonrada tayınım cıkabilir
allam ben bu eşyaları nıye aldım diyorum tepinecem hepsinin üstünde:roflol:
iyiyim canımın içi cok sağol
aşkitomu bekliyorum
aman allaam ya
tutmayın benı yolacam o doktoru
nasıl soylenır böyle birşey yaa
hiplıysan hipolusun tedavisi var yaaa
çıldırajaammmmklava:
nekadar sinir bozucu insanlar varya senden para alacak ya onun hesabını yapmıştır aklınca gerizekyalı deseydin zamanı gelince ben yaptırmayı bilirim diye
misafir masuma geliyi bacım
ama evet ya neden o kadar eşya aldın kız gerçi merak oluyo insanda ondandır
bende salonda oturuyorum oturma odam vardı koltuk takımı bebek olunca tek çekyat bıraktım gerisini dağattım:umursamaz:salonumdada eşya çok var ama büyük olduğu için göz yormuyo bide salonda fazladan bi tane gümüşlüğüm vardı yatak odamın möbilyası ile aynı renkte onu yatak odasına koydum içine takı parfüm şapka falan bişeyler bana ait bişeylerle doldurdum hiç sevmiyorum kalabalığı bende bu arada ben söylemeyi unuttum canım yeni evin hayırlı olsunopuyorumnanaktan
aaa imzan çok şeker yapmışsın kızz:))
hımm anladım yani yeter okadar yakınınmışlar kız
sağol canım sayende oldusempatiksalakcinni
bende salonda oturuyorum oturma odam vardı koltuk takımı bebek olunca tek çekyat bıraktım gerisini dağattım:umursamaz:salonumdada eşya çok var ama büyük olduğu için göz yormuyo bide salonda fazladan bi tane gümüşlüğüm vardı yatak odamın möbilyası ile aynı renkte onu yatak odasına koydum içine takı parfüm şapka falan bişeyler bana ait bişeylerle doldurdum hiç sevmiyorum kalabalığı bende bu arada ben söylemeyi unuttum canım yeni evin hayırlı olsunopuyorumnanaktan
ne güzel iyi yapmışsın sen de canım bendede fazlalık hiç yok tam yerinde hepsi
sağol canım sayende oldusempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol: güzel olmuş çok beğendim:lepi:
yani eşime desem küplere biner zaten bebek istemiyo zaar kötükedihüso
ama adam paradan bile bahsetti 3 bin bilmemne sigortan ödüycek kalanını sen dedi :bbo:
ok ama ben henüz düşünmüyorum 2 sene sonra düşünebilirim ya dimi erken henüz
yaşın daha küçük senin tedavi edilemeyecek bi hastalığında yok zaten olsa diğer gittiğin doktorlarda söylerdi değilmi tüp bebek meselesini
ben kaçayayım kızlar benim kızan kalktı olur olmaz saatlerde uyuyo şimdi gece 2 ye kadar oturur
misafir masuma geliyi bacım
ama evet ya neden o kadar eşya aldın kız gerçi merak oluyo insanda ondandır
biliyom canımda alıntı yaptım senın ismin çıktıakannehir
yapmıstım dugun tarıhım için yaparım yınenazım sende yap bi imza eniştemizle evlilik yıldönümünü yazarsın
nazzz harbiden hee biz sana güle güle otur hayırlı olsun yeni evin demedik kızz çok afedersin canım arada kaynamış olumunekankayizsmile
sağolun canlarım ya onemli değil
nasılsa buradanda tasınıcam buyuk ihtimalle 5 ay sonra tayım cıkacak
iklim npim kuzum aslında ben oturma gurubu almıstım evlenmeden once
salon için almayacaktım yanı iki ayrı oda yapmayacaktım ama oturma gurubu yemek odası yatak odası paket alınca cok ucuza geldi hadi alim bari dedimbilmiyorumkismile
sağolun canlarım ya onemli değil
nasılsa buradanda tasınıcam buyuk ihtimalle 5 ay sonra tayım cıkacak
iklim npim kuzum aslında ben oturma gurubu almıstım evlenmeden once
salon için almayacaktım yanı iki ayrı oda yapmayacaktım ama oturma gurubu yemek odası yatak odası paket alınca cok ucuza geldi hadi alim bari dedim
....
çok haklısın mecbur pakette varsa almışsındır canım paket bize denk gelmedi gelseydi ne iyi olurdu hemde paketlerde güzel hepsi valla
nerdesiniz beyaa
niye boş bırakıyonuz burayıklava:
yaprağın dökülmesini izliyom bacımm bitsin geliyom hemen sen napıyon sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?