güldürdün beni yaaeeeerrrkese günaydın..erkenciyim bu sabaaaa..
Geç kalkan karıdan ayır gelmez kızçeler, bilesiniz..lülülülülülü
Sahi ya alegria pek görükmüyo..nerde bu güzel -tatlicadiarzu-kızan..?
öhhhöö öhhöö günaydın kızlar ayıptır sülemesi 8 de kalktım çocuğu okula götürdüm temizlik yaptım şindik gezmeye gidiyorumm öptüm hepiciğinizi
herkese merhaba!!! nasılsınız?
güldürdün beni yaa
çok yaşa emiii:roflol:
allegria yı bende uzun zamandır gormedim
yoğunmuş işleri
ama ilk gördügüm yerde.....:kedi:
amarat karının alii gene başka oluyü nabarsın beya
haklısın bacım yaaaiyiyiz canım sen nasılsın bekliyorum seni nerelerdesin:1hug:
çocuğun olunca mecbur hamaray oluyon yoksa öğlene kadar uyumak gibisi varmısempatiksalakcinniah ah çok özledim o günleri:1rolleyes:
iklim cadısı sen nerdesin kız nerde geziyonalsanaalsanasmile
İğneada aşığı hayatını kaybetti Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam
Delicious
MySpace
E-posta
Friend Feed
hurriyet.com.tr 23 Şubat 2010
Haberler Anında Cebinizde Hürriyet Mobil
Haberler Anında Bilgisayarınızda Haber Alarmı
Haber Kaçırmaya Son Hürriyet Mind
Sitene Haber Ekle Kazan Bumerang
İğneada’daki tabiat güzelliklerini önce Türkiye’ye daha sonra tüm dünyaya tanıtan Orhan Uyanık hayatını kaybetti.
Hayatını Kırklareli’nin İğneada ilçesine adayan İğneada Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Orhan Uyanık (57) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Yaptığı çalışmalarla İğneada’daki tabiat güzelliklerini önce Türkiye’ye daha sonra tüm dünyaya tanıtan Orhan Uyanık İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde böbrek ameliyatı oldu.
Hastaneye yattığında kalbinde 3 stent vardı. ameliyat bittiğinde normal odaya alınan fakat ağrısı olduğu için iğne yapılan Uyanık, iğneden sonra fenalaştı. Eşi Ferhan Hanım yardım çağırmak için gittiğinde asistanlar tarafından itildiğini ve bağırıldığını iddia ediyor. Doktoru çağırdığı halde doktorun gelmediğini ve elinde elektro şok cihazıyla hasta bakıcının geldiğini söylüyor. Hasta bakıcının eşi Orhan Uyanık'a hareket etmemesi için bağırdığını belirtiyor. Aynı zamanda cihazın bozuk çıktığı ve bir işe yaramadığı da iddia ediliyor. Bu olaylardan sonra "Benim Cennetim İğneada" kitabının yazarı Orhan Uyanık hayata veda ediyor.
Acılı eşi Ferhan Hanım hastanede yaşadıkları nedeniyle şikayetçi olurken İğneada bir aşığını kaybetmenin hüznünü yaşıyor.
Orhan Uyanık aynı zamanda İğneada Doğal Ekosistemi Koruma Derneği Başkanı'ydı. Don Kişot gibi, yıllarca o doğa harikasını korumak için savaştı.İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne de, Başbakan'ın açılışını yaptığı çimento fabrikasına da tek başına karşı koydu.
İğneada'nın zarar görmesini engelledi.
günaydınnnn trakyalı güzellerrr ep gene trakya beyaa :roflol:
oğlım yatıyom sen
kalkıyom sen bu ne beyaaa:roflol:
beni istemirmisin yoğsa naniknanik
bende seni yirimm opuyorumnanaktan
ay bugün kuaföre gitmem gerekk ama popomu kaldırasın yok hiçç bıyıklı kedi oldum gene -tatlicadiarzu-
afiyet olsun ben acıktım öğle için yerim birazdan erkenciyim bugün giderim kuaförede
ay ben de pazar çok severimm git git gez
evt ist benzemez kız burda hergün pazar var hepsi uygun büyük en yakını alt sokağımdaki cumartesi ama onada bayadır gitmiyorum marketçi olduk iyice son zamanlarda ama çok seviyorum ya ben pazarda harcama yapmayı..
sanada büyük hayal kırıklığı olmuş bulduğuna şükret bacım kaydirigubbakcemile3
vallaha bacım bunada şükür tabi
doğuya gidince onuda bulamıcaz
ayyy bu arada akşam strawberryden parfüm sipariş ettim kocamlan bana
boynere baktık akşam kocam şöyle mısmıl bi parfum alayım dedi
144 lira parfum
hemen cektım kolundan ben bu paraya ikimize parfum alırım
eve gidelim netten vericem didim
192 lıraya kargo dahil
bi 200ml
bi 100 ml
bide 50 ml lik parfum aldım ikimize
ii etmişmiyim
Efferin sana kokana gacı-tatlicadiarzu-
mersi tatlışkom
senın kadar olmasada kokonayız işte:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?