Hepimizin kandili mübarek olsun..Bizim apartmanda her kandilde helva ya da hamur kızartılır dağıtılır..Allah kabul etsin..
Aferin kız iklim sana ne iyi yapmışsın..Kızansın mızansın ama becermişin..Şeniz
Ay ben üşendim gene bişey yapmadım..:kedi:
valla oyle kız
birde bizi begenmıyo burdakıler
ay içki içiyosunuz bilmem ne diye
ama ben burda insanlık namına birşey görmedim
kayserili arkadaslar okursa kızar ama bizim insanlığımız görgümüz yeter
sözde çok dindar bi yer burası herkes hacı (!)
He he..biraz da cimriler de mi.?.sempatiksalakcinni
evet:roflol:
Kayserili bi patronumuz vardı..Evde atacakları tatlıları ofise, bize getirirdiakannehir..o kadar yani..kafamçokkarıştı
Ben safı da o zaman çömezim.. kayserililerin o kadar da gerçek olduklarını bilmiyordumkaydirigubbakcemile3..
Meğer doğruymuş kıııı..sempatiksalakcinni
parlattım beyaa yüzümü daha net görcen :roflol: bende seni ayy harbiden saatler kaldı sositosositohaahaa tencerem var tavam var trakyalıyım havam var dğru dersin gülüm bi doğuruyolar anam kocaman göbekler pırtlak etler fırlıyo dışarı:umursamaz:birazda bünye meselesi tabii ama kendini doğurdum diye salanlarıda çok gördüm
parlattınmı canım gül yüzünü öpeyim senin yarınŞenizŞenizöpücem böyle seni
saol gülümm allah razı olsun yakın olsaydık sanada verirdim beya Şenizeferin kızzzz
eline sağlıkcokacimcoook
amiinn bitanem aminn allah razı olsun inşallah hepinizin tüm duaları kabul olsuneline sağlık canım allah kabul etsin ölmüşlerin ruhuna deysin:Saruboceq:benimde canım istedi ama yapamadım apartmandaa böyle bi adette yok galiba bizim kimse bişey dağatmıyo bi daha ki kandile yapayımda dağatayım bari
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlarŞeniz
ohh dağıttım geldim allaha şükür kabul olur inşallah 6 kapıya verdim :)
eksikleri yok fazlaları var valla
3 kuruş için adam satanını çok gördum
ama hepsi bir değil
burda görüştügüm kayserili arkadaslar var dünya iyisi
ama garıbıme giden seyler oluyor kı oha falan diyorum
en son kurban bayramından önce arefe gununda dısarda görevdeyım
her dukkanın onunde çuval çuval soyulmuş sarımsaklar
bu ne ya dedim saf saf
ne alaka kurbanla dedim
burada eski olanlardan biri dediki
onlar kurban etlerinden sucuk yapmak için
dumur oldum kııııı inanamazsın
boyle mubarek bir olayı bile ceplerini dolduracak karınlarını doyuracak birşey olarak dusnuyorlar işte
hala midemi bulandırır bu konu
ay canım benım allah kabul etsinnnn:Saruboceq:
He.he..Rahmetli dedemin de bir sözü vardır..Kurban kesipte dışarıya biraz dağıtıp kalan çoğunu kendine ayıranlar için..
Allah için kurban,küp için pastırma..onlar da o hesap..
saol bitanem inş :Saruboceq: seninde duaların gerçek olsun muujjkks
Kızçeler bu akşam güzel dualar edin..dileklerde bulunun..Bi büyük olaraktan hatırlatiim..İki rekat ta namaz kılarsınız..
Bilirsiniz ki gök kapıları böyle gün ve gecelerde açıktır ve dilekler kabul olunur..ancak vakti vardır..
Kızçeler bu akşam güzel dualar edin..dileklerde bulunun..Bi büyük olaraktan hatırlatiim..İki rekat ta namaz kılarsınız..
Bilirsiniz ki gök kapıları böyle gün ve gecelerde açıktır ve dilekler kabul olunur..ancak vakti vardır..
selam kızlarr nasısınızz biz bugün cokmasumla buluştuk çok güzel bir gündü ellerine sağlık yaptıkları çok lezzetliydi çok güzel ağırladı teşekkür ederimm sana gülümm opuyorumnanaktan
birazdan resimleri benim profile ekliyorum dileyen baksın
CANIM BENİM SENİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLU OLDUM ÇOK ŞEKERSİN KARDEŞİNDE SENDE ÖYLEŞenizNE YAPTIMKİ SANKİ AYOL BİDAHA İNŞALLAH DAHA ÇOK ŞEYLER YAPICAM:asigim:
bende çok mutlu oldum iyiki görüştük seni yakından görmek sohpet etmek harikaydı daha ne yapıcaksın be canım hamaratım benim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?