ohaoldumsmile
vallaha bacım bunada şükür tabi
doğuya gidince onuda bulamıcaz
ayyy bu arada akşam strawberryden parfüm sipariş ettim kocamlan bana
boynere baktık akşam kocam şöyle mısmıl bi parfum alayım dedi
144 lira parfum
hemen cektım kolundan ben bu paraya ikimize parfum alırım
eve gidelim netten vericem didim
192 lıraya kargo dahil
bi 200ml
bi 100 ml
bide 50 ml lik parfum aldım ikimize
ii etmişmiyim
iklim bu belli olmaz napcaaa:roflol:süslü kokonalar nabıyonuz öyle bakıyım iklim kaş bıyık ne işi kime süsleniyon yoksa yarın biyeremi gitçen kızboshayallersmilen
güle güle kullan şekerim bende daha önce bişiler almıştım ordan makyaj paleti falan
sana ne sorucam kız akşam makyaj malzemeleri topiğinde garnier göz altı rolonu koymuşun bende aldım ondan sabah akşam sürüyom ama hiç hoşuma gitmedi su gibi bişey yaa hemde acıtıyo sen memnunmusunfisfisfis
iklim bu belli olmaz napcaaa:roflol:
iklim kızanıyla yarın buluşuyoz biz ondan dedim üle süslenmeye gitmiş kıyamam ona ben:asigim:
sağol tatlışkom
clinıque nemlendiricimide ordan aldım ben çok uygun oluyo hakketten çilekte
bende sürüyom kız bikaç gundur ama bende hiç oyle şeyler yapmadı
sürüyom azıcık masaj yaparaktan yediriyorum
sonra hissetmiyorum bile
sana neden üle yaptı acepmafoldumben
bendede bişey olmadı kız acaba çokmu bastırıyom ne öyle sürerken sanki dahada morarrrı göz altlarımı nıvea göz altı kremi aldım bende dün yaş 27 oluyo kırışıklara müdahale etmeye başladım artıkdelikafadulden
kız bende 26 yım henuz dazecik dipdiri fücudum var
ne kırışıklığı:roflol::roflol:
ben hiç gözaltıma bişi kullanmamıştım ilk kez bu gernier i aldım işte
hafifçene sürüyom 2-3 ken gezdiriyom gözaltlarımda
sonra hafıf hafif masaj yapıyom
bastırmana gerek yokkı kuşuuummmm
aferin kızzz dipçik gibiyim deyon yaniiigüzelim bendede yok kırışık cildimdede yok vucudumdada ayıptır sülemesi çocuk doğurdum çatlağım bilem yok :roflol:ama güzellik uzmanları diyolar ya 25 yşından sonra kırışıklık giderici kremler kullanmaya başlayın diye yani yaşa uygun onun için şey ettirdim ilerde buruşmayayım diye:kedi:
biz yarın iklimle buluşuyoruzz:sm_cool::sm_cool:
aferin kızzz dipçik gibiyim deyon yaniii
ben kızan duursam nasıl olurum acep
oyledir tabi kuzum ama iyice araştırmak lazım gözaltı önemli ilk oralar kırışıyo zaten
ben krem kullanmasamda yazın gözlüksüz dısarı çıkmıyorum
gözlerimizi kıstıkça kırışıyoruz çunkuu:bbo:
bişiycik olmaz kızan doğursanda sen zayıfsın zayıf hamile kalanların vucudu çok dağalmıyo şekerim çok gördüm ben arkadaşlarım hepsi kız gibiler neyse şekerciğimm iyi bakımlar o zaman öptüm seniiŞeniz
güzelim bendede yok kırışık cildimdede yok vucudumdada ayıptır sülemesi çocuk doğurdum çatlağım bilem yok :roflol:ama güzellik uzmanları diyolar ya 25 yşından sonra kırışıklık giderici kremler kullanmaya başlayın diye yani yaşa uygun onun için şey ettirdim ilerde buruşmayayım diye:kedi:
Ah..ah..avanı sevsinler.:dilcikar::dilcikar:.üvünmeyin o kaaa..sizin yaşınıza 10 ekleyin..işte o benim şekerler..kaydirigubbakcemile2
Ben bi kızan yaptım bi çatlaaam yok..Kilo desen amile kaldığım kiloya geri döndüm..en zayıf alimde amile kalmıştım..tabi bi kaç kilo alarak standart kiloma tekrar döndüm..ama 38 bedensem hala iyiyimdir yaaaniii:jeyyar:
Korkma nazalp biraz da insanın elinde..kızan yaptım amaaaan denilirse 80 kiloakannehir bilem olunur..kaydirigubbakcemile3
vallaha bacım bunada şükür tabi
doğuya gidince onuda bulamıcaz
ayyy bu arada akşam strawberryden parfüm sipariş ettim kocamlan bana
boynere baktık akşam kocam şöyle mısmıl bi parfum alayım dedi
144 lira parfum
hemen cektım kolundan ben bu paraya ikimize parfum alırım
eve gidelim netten vericem didim
192 lıraya kargo dahil
bi 200ml
bi 100 ml
bide 50 ml lik parfum aldım ikimize
ii etmişmiyim
iyi etmişin güle güle sürün bacım markası neymiş bayanssulusmile
süslü kokonalar nabıyonuz öyle bakıyım iklim kaş bıyık ne işi kime süsleniyon yoksa yarın biyeremi gitçen kızboshayallersmilen
biz yarın iklimle buluşuyoruzz:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?