iyi akşamlar bayanlar nasılsınız? oo iklim ayşegl ne zaman ne ara gorustunuz? iklim sen nerde otıuruyorsun
çookkk tatlısınız be kızanlar
çok kıskandım sisssiiiiimafoldumben
iyi akşamlarr cnm bugün öğleden sonra görüştük ben sefaköyde oturuyorum sen ?
merhaba tatlım"bende bende:) nasılsın canım
sende çok tatlısın bidenem senlede görüşücez içime doğuyor :sm_cool:
hımm ne guzel, ben bahçelievlerde oturuyorum inşallah bir gün hepberaber bir araya geliriz.
merhaba tatlım
iyiyim sen nasılsın
[iyiyim bende dedim bugece bende sizin sohbetinize ortak oliyim ama ayşegül yok görünmüyor
merhaba tatlım
iyiyim sen nasılsın
[iyiyim bende dedim bugece bende sizin sohbetinize ortak oliyim ama ayşegül yok görünmüyor
ii yapmışsın
arada gel böyle
napalım ben ilk bi saat şaşkınlık içindeydim :) hiç bişey hatırlamıyorum su an :) çok güzel geçti amaee neler yaptınız anlatın bakalım,
bana müsade bayanlar hepinize iyi geceler hepinize, yarın herkez burda toplanırsak kaynatırız artık:)
kızlar nasılsınız gelemedim bu akşam çocuğum uyumadı hala uymayada niyeti yok gibi berfin yine buluşamadık canım ilkimŞeniznazalp öpüyorum sizi iklim hayalin gözümdeeeyerimseniben
kızlar nasılsınız gelemedim bu akşam çocuğum uyumadı hala uymayada niyeti yok gibi berfin yine buluşamadık canım ilkimŞeniznazalp öpüyorum sizi iklim hayalin gözümdeeeyerimseniben
hadi iyi geceler o zaman canım yarın konuşuruz benimki durmuyo yani kızan durmuyo büyük kızan ondan beter sn yoruldun bugün yatta dinlenopuyorumnanaktan
hadi iyi geceler o zaman canım yarın konuşuruz benimki durmuyo yani kızan durmuyo büyük kızan ondan beter sn yoruldun bugün yatta dinlenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?