Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

böyle daha tatlı çıkmış ama yumak yumak ama uykulu diye sevdirmedi pek ama mıncıkladım genede nası gülüyo hehee

çookkk tatlısınız be kızanlar
çok kıskandım sisssiiiii
mafoldumben

kızlar nasılsınız gelemedim bu akşam çocuğum uyumadı hala uymayada niyeti yok gibi berfin yine buluşamadık canım ilkimŞeniznazalp öpüyorum sizi iklim hayalin gözümdeeeyerimseniben

kızlar nasılsınız gelemedim bu akşam çocuğum uyumadı hala uymayada niyeti yok gibi berfin yine buluşamadık canım ilkimŞeniznazalp öpüyorum sizi iklim hayalin gözümdeeeyerimseniben

he valla bacım seni bekledim ama yarın konuşuruzz
ay bende bi yorgunluk sorma az sonra yatıcam ..
benimde beyaa şaka gibi sanki geldi geçti valla:sinifsinif:

görüşürüz tatlımmm
ii geceler

hadi iyi geceler o zaman canım yarın konuşuruz benimki durmuyo yani kızan durmuyo büyük kızan ondan beter sn yoruldun bugün yatta dinlenopuyorumnanaktan

hadi iyi geceler o zaman canım yarın konuşuruz benimki durmuyo yani kızan durmuyo büyük kızan ondan beter sn yoruldun bugün yatta dinlenopuyorumnanaktan

bitkin düştüm sempatiksalakcinni ama gene olsa düşerim sonu güzellikle bitti kaydirigubbakcemile3
iyi geceler tatlı rüyalar canımm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…