maaşallahın var yavrum benım
bak o konuda haklısın
insan kendını salmamalı
benım annemde 42 yasına malum menpoza girene kadar 60-62 kiloydu boyda 170
civarında
gıyınıp süslenıp dısarı çıkardık anama daha cok iltifat gerlirdi
ablan mı dirlerdi anama çok kıskanırdım beya
ama şimdi anam 50 yasında eskısı gibi değil ama yasıtlarına gore daha genc duruyor
ama salmican kendını işte
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepilumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
şişşttt benım dedikodumu yapma lennnnrutin kaş bıyık be canımm hee yarın sevgülümle buluşucam :roflol::asigim:
sen kokana diye naza de asıl baksana makyaj delüsü olmuş gacı sırnaşık şey
azcık yavaş tepin beyaaÇok üzgünüm çoook:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi::lepi::lepilumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:
garnierin gözaltı roll onu var ya cahalll:mymeka:gözünüzün altına ne sürünüz annamadım kı
ay bn parladım geldimmmm hahaha nazz geldimm nerdesinnn kaldığımız yerden devam edek bacım
aman dedikodu tarzım deelll opuyorumnanaktan
topiği deviricem sevincimden hihoyyyt
aman ben annamam makyajdan :sm_confused:
kolay gelsinn ütü severim ben ama başlamak sorun gerisi geliyoda :roflol:
anam görmemişimAmin..inşallah darısı bizim de başımıza..
anasına bak kızını al demişler gülüm..
ay sağol canım senınde kandilin mübarek olsun
kandiliniz mübarek olsunn
afiyet olsunnn
seviyorum beyaa zevklii
bana kalem rimel açık renk far açık renk ojee bide belki pudraa
bu kadar kalanına ihtiyaç duymuyorum
opuyorumnanaktan kız yaş 23 makyaj neyime evdeyim zaten sürekli kaydirigubbakcemile5
ay bu tatlı yedi beni uaa yapsammıki tarifi varr
Ah..ah..avanı sevsinler.:dilcikar::dilcikar:.üvünmeyin o kaaa..sizin yaşınıza 10 ekleyin..işte o benim şekerler..kaydirigubbakcemile2
Ben bi kızan yaptım bi çatlaaam yok..Kilo desen amile kaldığım kiloya geri döndüm..en zayıf alimde amile kalmıştım..tabi bi kaç kilo alarak standart kiloma tekrar döndüm..ama 38 bedensem hala iyiyimdir yaaaniii:jeyyar:
Korkma nazalp biraz da insanın elinde..kızan yaptım amaaaan denilirse 80 kiloakannehir bilem olunur..kaydirigubbakcemile3
rutin kaş bıyık be canımm hee yarın sevgülümle buluşucam :roflol::asigim:
sen kokana diye naza de asıl baksana makyaj delüsü olmuş gacı sırnaşık şey
vallada yaptım dinlndi bile şimdi gidip kaşık kaşık yapıcam sonra binaya dağıtıcam
vallada yaptım dinlndi bile şimdi gidip kaşık kaşık yapıcam sonra binaya dağıtıcam
eline sağlık canım allah kabul etsin ölmüşlerin ruhuna deysin:Saruboceq:benimde canım istedi ama yapamadım apartmandaa böyle bi adette yok galiba bizim kimse bişey dağatmıyo bi daha ki kandile yapayımda dağatayım bari
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlarŞeniz
senınde kandilin mübarek olsun canım
ben burdada görmedim kız
3 apartman değiştirdim kayseride ama bir tanesindede kandillerde birşey görmedim
halbukı bizim oralarda oyle değildir
senınde kandilin mübarek olsun canım
ben burdada görmedim kız
3 apartman değiştirdim kayseride ama bir tanesindede kandillerde birşey görmedim
halbukı bizim oralarda oyle değildir
bizim tarkayalılar gibisi varmı bee anasını satayım benim annem her kandil yapar mahaledede yaparlar burda bişiy yok millet ramazanda oruca bilem kalkmıyo davulcu bi bizim için geçiyo gariban:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?