iyi olmana sevindim kuşum
dün izin günündü ve çalıştınmı oy kıyamam
bende kuru fasulye yaptım eşim bayılır su aralar gelir onu bekliyorum..
napimm be canım çapa olyı beni gerdi biraz sıfırdan başlattı rahim filmi eşimin sperm tahlilini istedi haaa bide benim için büyük gelişme dr dediki 3 senedir adet olmamanı tiroide bağlayamam en fazla bi kaç ay gecikir bunda başka bi iş var rahim filmini görmem lazım dedi..
anlıycaağın sil baştan
saol canım hayırlısı ama bende tükendim bittim artık allah biliyoya bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim az evvel içim kan ağlaya ağlaya hayırlı olsun diye yazdım gönderdim çok fenayım ya!!
bugün endokrine gittim de gene gidicem yakında filmi özelde çekilcem heralde yaa daha var adetin son günü çekiliyomuş ben olmak için ilaca yeni başladım daha 10 güne adet olabilirim sonrasında yaptırıcaz işte uff yaaa
canımın içi bitanem kendine stres yapma bence... baka daha kötü olur.. biliyosunki insan psikolojisi herseyı etkiliyor. iyi düşün ii olsun..
tahlil sonuçlarını aldınmı
birşey dedi mi doktor
sen içini ferah tut emii!!
of of naaazz seninkisi daha bi gözellll anamm ekmekte süper görünüyo afiyetle ye bebemm ama ekmeğine bayıldım şeklide çok şeker
hee eşim 3nüde yedi :))
makarnadan 2 dilim yedi şookkk...
yarpak dökümü beni bekler bacım güle güle görüşürüzz yoksa eşim bidaha açmaz bana senağlama
hoşgeldin gözümün nuru :kedi:
hoşbuldum balım ancak geldim nasılsınŞeniz
iyiyim canım bidenem
pazartesiye rahim filmi randevumuda aldım şimdi daha iyiyimm :teytey::teytey:
canım benim çok sevindim:Saruboceq:hayırlısı inşallah temiz çıkar filmlerin bugün birinin hamile olduğunu duydum içimi böyle sevinç kapladı o an sanki yakında sendende duyucakmışım gibi hissettim yavaş yavaş yaklaıyosun canım hiç bişeycik çıkmaz inşallah r:Saruboceq:rahim filmin çıkınca çapadaki doktora getiricen değilmi sonucu çabuk çıkıyomuymuş peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?