Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

hayırlısı canımın içi sen iyi olda baştan başla yeterki
endokrine ne zaman gidicen
filmeleri napıcan nerde cektircen

saol canım hayırlısı ama bende tükendim bittim artık allah biliyoya bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim az evvel içim kan ağlaya ağlaya hayırlı olsun diye yazdım gönderdim çok fenayım ya!!
bugün endokrine gittim de gene gidicem yakında filmi özelde çekilcem heralde yaa daha var adetin son günü çekiliyomuş ben olmak için ilaca yeni başladım daha 10 güne adet olabilirim sonrasında yaptırıcaz işte uff yaaa

canımın içi bitanem kendine stres yapma bence... baka daha kötü olur.. biliyosunki insan psikolojisi herseyı etkiliyor. iyi düşün ii olsun..
tahlil sonuçlarını aldınmı
birşey dedi mi doktor
sen içini ferah tut emii!!

saol cnm

Son düzenleme:
ahanda bunnar benım bu akşam yaptıklarım
bunun adını bilmiyom valla sormayın

buda ekmek makınamda yaptıgım ekmeğim
nihayet becerebildim

ayrıca iklimim çingenem ellerine sağlıkk
begendimi kocişinnn

of of naaazz seninkisi daha bi gözellll anamm ekmekte süper görünüyo afiyetle ye bebemm ama ekmeğine bayıldım şeklide çok şeker
hee eşim 3nüde yedi :))
makarnadan 2 dilim yedi şookkk...

yarpak dökümü beni bekler bacım güle güle görüşürüzz yoksa eşim bidaha açmaz bana senağlama

of of naaazz seninkisi daha bi gözellll anamm ekmekte süper görünüyo afiyetle ye bebemm ama ekmeğine bayıldım şeklide çok şeker
hee eşim 3nüde yedi :))
makarnadan 2 dilim yedi şookkk...

ayyy süper vallaaa ellerine sağlık
ekmek cok güzel oldu hakketen tutturdum kız bu sefer kaç aydır durup duruyodu valla makına
kız benım makarnanın içinde tavuk eti vardı ya
kocişe sülemedim ama anladı tabı ayırdı
sade yaparsan daha iyi olr didi
senınkınden yapıcam bende bi dahakınee
YAŞASIN YEMEK YAPMAK
:lepi:

ohh bittide geldim canikom hımm nerde kalmıştıkk hhaha demek eşin tavukları ayırdı hey allahım yaa bizimki içindede peynir üstündede ya yiyo olsa tavuk aynen seninkisi gibi ayırırdı adım gibi eminim vallahi.
ama ekmeğine bayıldım ya çok tatlı görünüyo ama ben makine almayı hiç düşünmemiştim bilmem denk gelirse alabilirim senin görüntüden sonra içim gitti nası temizliği kolaymı peki

hanımlar ooh oh vallahi ekmekler börekler pişmiş ellerinize sağlık iklim örek çok güzel görünüyo
nazalp seninde ekmeğin çok güzel tombul bi somoncuk olmuş o ama yemeği anlayamadım sanki tavukluydu gibi geldi oda nefiz görünüyo a.s.

iyiyim canım bidenem
pazartesiye rahim filmi randevumuda aldım şimdi daha iyiyimm :teytey::teytey:

canım benim çok sevindim:Saruboceq:hayırlısı inşallah temiz çıkar filmlerin bugün birinin hamile olduğunu duydum içimi böyle sevinç kapladı o an sanki yakında sendende duyucakmışım gibi hissettim yavaş yavaş yaklaıyosun canım hiç bişeycik çıkmaz inşallah r:Saruboceq:rahim filmin çıkınca çapadaki doktora getiricen değilmi sonucu çabuk çıkıyomuymuş peki

kız bune allah seni nerden bulursun böyle şeyleri bilmem kardan adamlar cenaze namazı kılıyosırnaşık şeyallah kabul etsin yanlız ölen kişi sanki pek genç çocukmu ne :CüvCüv:kardan adam bile olsa o manzara beni üzdü mafoldumben

saol canım arkadaşım bilirim temiz kalplisin inşallah çıkar aklından geçen allah gönlüne göre versin kuzumm.. evt çapaya götürücem hemen bide 1 saati geçmez çıkması özelde yaptırıcam bakalım hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…